Mellyca prvotno napisa
Iskoristit cu ovu temu i prisutnost profesionalaca za svoje pitanje..
Naime, prosle godine je jedan znanac MM-a donio nam teglu nekog bijelog meda, negdje tu u austriji ga je kupio, navodno kao jako dobar, zdrav i sta sve ne.. Nismo nikada culi za takav med, pokusala sam malo i proguglat ali nisam nista nasla na netu. E sad, zanima me da li je tko cuo za takvu vrstu meda i kakva su mu svojsta, te po cemu se razlikuje od drugih vrsta?
Inace, to kada nam ga je donio bio je dosta tvrd, kao recimo maslac kada ga izvadis iz frizidera, i tako je neke slicne boje, zuckasti, ali ne prozirno zuti nego vise mlijecno zuti. Prosle godine ga nismo niti koristili, jer mi je bio nekako cudan, i bas neku vecer sam ga ponovno uzela jer mi je bilo ponestalo meda, i vise nije onako tvrd, nego je omeksao, a nije da je bio na toplome, tako da neznam zasto je takav..