Stranica 61 od 63 PrviPrvi ... 11515960616263 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,001 do 3,050 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

joj bzara nia je preprekrasna! prava mala mazica!
    tibi draga samo nam ti odmaraj i cuvaj svoje bebice! vani je strasno hladni i bolje da si doma u toplome i sigurnome. ako budes isla ranije na pregled od 2 tjedna, obavezno nam javi.
    ares drago mi je od srca sta sve ide kako triba, a tako ce biti i do samog kraja.
    koksy kako si nam ti, trudnice nasa draga?
    mandy ~~~~~~~~~~~~~~~ za sta skoriji +
    visnja08 kako je novome poslu?
    koliko znam boxica bi trebala sutra doma, kad izvadi konce.

mi smo vam relativno dobro. samo sta Ivana su poceli da muce grcevi vec ima nekoliko dana. pa se lagano borimo s njima i nadamo se da nece jos dugo trajati. izuzev grcevima, gustamo nas troje.pratimo svaki njegov udah,pokret,mahanje rukicama..... ma nesto neopisivo.jednostavo smo napokon SRETNI!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bambus iš, iš ti grozni grčići! mi nismo ništa koristili za grčiće, ali mi je jedna friendica bila preporučila neke homeopatske kapi, i kaže da je njima bilo puno bolje od njih! ako hoćeš pitam ju kak se zovu!
    Ivan je divan! tako mi je drago zbog vas, baš se vidfi iz postova da uživate u njemu! poslati ću ti moj mail, pa da mi mailaš neke slikice da vidim još malog ljepotana!
    i zaboravila sam prošli puta napisati, od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~ za našu Mandy, da nam uskoro objavi jedan lijepi veliki plusić!!!!

puse svima!!!

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Drage Bzara, Bambus, Boxica, sve ostale mamice i trudnice! Od vam želim svu sreću svcijeta i čestitam na prepredivnim bebama!! Avatari su vam toliko divni da se svaki put naježim! Hvala dragom Bogu pa ste napokon postale mame divnih malih mirišljavih stvorenja i imate za koga živjeti!!
    od sreće što uživate, što je sve super i što su male bebe napokon tu, dok nas naši gledaju i čuvaju s neba...

Volim vas sve

P.S. nažalost nikako nemam vremena, jer na poslu imam pune ruke posla, a doma me čeka moja mala Zvjezdica, pa nikako vremena za forum.

Puse velike!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Isabel, baš mi je drago da si nam se malo javila!
    mogu misliti kako je tvoja curica sada divna! ako stigneš koji puta javi nam se, samo da znamo kako si nam!
    veliku pusu ti šaljem!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

curke hvala vam što mislite na mene, sačuvajte vibrice za naredni period ( prošli mjesec smo mm i ja bili razdvojeni u danima D ( što je baš bez veze, jer kad čitam koliko proizvodnja js opada nakon 35.-e bude mi žao što propada ijedna ))
    tibić , drago mi je što mučnine nestaju, vrime je za uživanje u trudnoći ubaci koju sličicu sa trbuščićem na fb, baš bih vas volila viditi
    bzara,bambus, roza bebe su vam premedene ( općenito sam luda za bebama, ali se pitam da li je moguće voliti tuđu djecu ako ih vidiš samo na slikama; je li se to naša međusobna potpora projicira i u ljubavi prema našoj djeci ???)
    osijek kako si ti ?
    je li boxica došla doma ?
    pusa svima iz danima, tjednima kišne Dalmacije ( svima nam je više dosadila kiša i postali smo sivi, prozirni i obješeni kao i Englezi)

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo drage moje, da se javim malo! Konačno smo jučer došli doma!
    iako sam napisala da je bilo sve ok, nije...bilo je gadnih komplikacija kod mene i prije i poslije poroda...trenutno ne želim o tome, možda jednog dana...sada bi samo da mi netko izbriše taj film iz glave...

Inače maleni je ok! Nismo se mogli dogovoriti oko imena pa je na kraju Ivan (Jakovov brat iz biblije - a to je ime mog malog anđela), ali nismo sigurni hoće li biti samo Ivan ili Ivan Goran (prema tradiciji iz SKUD IGK)

MM je sad na GO pa se malo uhodavamo, već smo zaboravili kako je to dizati se u 3 u noći i hraniti malu mrvicu od 2,5 kg!

E. je oduševljena! Sad je ona velika seka!

hvala svima koji ste mislili na nas!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Boxica . Čestitam!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Draga Boxice, žao mi je da si imala komplikacije i nadam se da ćeš ih brzo zaboraviti uz vašu predivnu malenu mrvicu. Neka si ti nama došla domeka
    Evo mi smo danas 14 tt. Obzirom je mandy htjela vidjeti trbuščić, evo šaljem, mada sam se sama fotkala sa mobitelom pa nisu najbolje http://public.fotki.com/Tibi-/svata/
    svim mamicama, bebicama, trudilicama i tužnicama velike puse

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi draga, prekrasana busica! samo nek ona nama lipo raste!
    boxice bitno je da je sad sve iza vas, i da mali prijatelj raste i lipo napreduje iz dana u dan. ti se lipo odmaraj i oporavi se.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibić trbuščić ti je krasan ( stalno te zaboravljam pitati, a sad sam je vidila u tvom krilu, kako Lea reagira? zna li da se nešto događa ?)
    boxice neka je sve ružno iza tebe a naprijed neka te čekaju samo lijepi trenuci sa tvojim mrvicama

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo i mene! LIJENA sam pisati, eto iskreno. Drzi me onaj umor koji je kod mene uobicajen u prvom tromjesjecju i bas mi se nista neda, samo da mi je spavati
    Sve ostalo je ok, osjecam se dobro, vrlo sam optimisticna po pitanju ove trudnoce, cak vec planiram kakvu cu maramu i kolica kupit
    Sven mi je nesto bolezljiv u zadnje vrijeme, sve neke viroze ga napadaju pa imam pune ruke posla s njim, al proci ce i to.

Boxice draga cestitam ti od srca! Zao mi je zbog komplikacija al vjeruj mi, sve ces to zaboravit uz malog Ivana. Strasno mi se svida Ivan Goran kombinacija, ja sam silno zeljela Svena tako nazvat al posto je MM Ivan a jedan bivsi, na kojeg je MM ljubomoran, Goran, mislim da nebi bas bilo ok dat mu to ime...MM bi poludio...

Tibi predivan ti je trbuscic, vec zamisljam 2 bebice kako se zadovoljno kupaju unutra

Pusa svim trudnicama i cekalicama plusica! Ma ustvari svima vama jedna ogromna

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Boksicežao mi je što si morala opet prolaziti ružne trenutke ali sada uživaj sa svojim Malenim i misli na lijepe stvari.
    Tibibaš si mi simpa tako!
    Evo ja cijelo jutro čistila stan, nešto nam radili u zgradi pa se sve unosi u kuću. Stalno imam neke dječje rođ pa sam s Klarom po slavljima.Malo sam uspijela odmaknuti misli od ovih božićnih blagdana jer mi teško padaju.
    Pozdrav!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure samo da vas pozdravim

Nisam puno na forumu, nastojim ne mislit...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mandy mislim da Lea ništa ne kuži, jedino kad sam bila u bolnici rekao je mm da je bila sva tužna i nije se htjela doći ni igrati ni maziti, a sad je opet ona stara
    osijek mi javila da je u bolnici već par dana jer je dobila trudove, pa su je stavili na infuziju i dali injekciju za razvoj pluća. Sad je stabilno, u 30 tt. Nadam se da će još par tjedana uspjeti ostati 2u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sve vas lijepo pozdravlja
    svima

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jos minimalno 6 tj, da ostanete 2u1.
    bas mi je malo cudno da nam se bzara ne javlja. vjerojatno uziva sa svojom curom,

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tibi prekrasan ti je trbuščić, i Leica kako čuva bebice ..uživaj draga!
    Boxica draga uživaj sa svojim zlatom, i što god da je bilo želim ti da što prije zaboraviš i da pamtiš samo lipe stvari

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

boxica, sretno, draga, cestitam jos jednom ...
    da sto prije zaboravis sve komplikacije i da od sad samo uzivate

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

evo me!!!
    bambus draga moja, baš mi je bilo toplo oko srca što misliš na mene! Kokić mi povraća cijelu noć, pa sam više budna nego što spavam! tak sam ljuta, bili kod svekija na ručku, i oni su imali dan prije klanje, i dočepao se nekih fuj ostataka i dok nitko nije gledao prežderao se i danas cijeli dan bljuje! miš moj mali, baš mi ga je žao! poludila sam kad sam vidjela što su mu dali! no dobro proći će i to!
    Tibi, trbuščić ti je preprepredivan! a ona slikica gdje je Leica s tobom mi je divna! sad kad trbuščić počne još više rasti kužiti će ona polako da se nešto događa! a kad dođu bebice, bit će prekrasno! Koko ne može podnijeti da Nia plače trči do mm pa do mene pa do nje, sav se uznemiri! vani u šetnji nitko ne smije joj prići, odmah je u stanju opreza i sav se počne tresti! ma presladak je! a ona kad ga vidi pravi smijeh bude! onako se baš od srca mu smije! ja se sva rastopim!
    ljubi mi malu čupavicu i mazi trbuščić!
    Boxice, ajme draga tako mi je žao! hvala Bogu da je to sada sve iza vas! prekrasno mi je ime! kad uhvatiš vremena stavi nam malo slikica da vas vidimo! mišić maleni naš, neka je samo on nama sretno došao na ovaj svijet! velika pusa ponosnoj seki!
    koksy, joj to prvo tromjesečje je i mene ubijalo u sve tri trudnoće! samo neka što prije prođe! ja sam isto 100% sigurna da će ova puta biti sve super!
    kejt, kako tvoja bebica? i ti nam već sitno brojiš!
    mandy, ovo mi je prekrasno što si napisala! ja se sva rastopim kad vidim slikice naših bebica! danas mi je prošlo kroz glavu kako smo u ovu godinu ušli iščekujući našeg Špiru, a on će još malo slaviti prvi rođendan! joj cure kak je proletilo!
    draga ja onda šaljem odmah ~~~~~~~~~~~~~~~~ kad budu trebale!
    klarita
    Višnjice kako je na poslu?

svima šaljemo velike puse moja velika curka i ja!
    mislim da vam nisam rekla, kako je Nia rođena na Malu Gospu da li smo je kršteno ima Nia Maria.
    puseeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

a jadan koko, samo nek mu brzo prode. isto mi je malko laknulo kad sam vidila da ste ti i nia dobro, nije mi bas bilo svejedno sta te nema dva-tri dana na forumu. bas si nekako falila. poslala sam ti slike e-mailom neki dan jos

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

boxice,drago mi je da si sada okej i da je maleni dobro.veliki poljubac za veliku seku...mogu misliti kako je sva vazna
    koksy,tako je i kod mene na pocetku bilo...a onda,odjednom,bila sam puna elana
    tibi,trbuh ti je divan..Nisi se nista ugojila?A Leica je predivna.
    bzara,kako nam je Koko,povraca li jos?Nia Maria,divno ime.Predivna je sa tom kapicom i osmijehom.
    mandy,bambus,kejt,klarita,visnja i ostale cure,veliki pozdrav iz snijegom zatrpanog grada.
    osijek ~~~~~~~~~da sve bude okej

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Choco, bambus
    Koko je bolje, ali je siroče moje sav izmučen! što da vam kažem 10x je noćas povraćao! krepani smo mm i ja! sva sreća pa je bar Nia dobro, i super je spavala noćas! danas je sunčeko, pa ćemo svi zajedno poslije ručka malo u šetnju! baš se veselim!
    kasnije poslije podne ju vodim na doček Djeda Mraza (Božićnjaka), znam da to njoj ništa ne znači , ali će mi biti drago da imam slikicu! blizu nam je kuće pa ak bude cendrava za čas smo nazad! sve si mislim da bi mogla biti dobra, jer ju sad već fasciniraju svjetla, ljudi, sve što nije uobičajena atmosfera od kuće!

bambus, ja sam poslala cijeli veeeeeliki mail nazad, i danas dobijem izvješće da ga je nemoguće ispostaviti! nemam pojma!
    topila sam se gledajući slikice, predivan je Ivan! probati ću još jednom poslati, da ne pišem opet sve iz početka!
    Choco, kako nam je Malik? jel se smije i zabavlja vas?

pusa svim curkama, trudnicama, trudilicama, i naravno bebačima!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

samo da vam se kratko javim.Idemo kod bake i djeda u Kaštela(djeda Nikola pa sutra ne možemo)
    Osijekdrži nam se, svi mislimo na tebe da još malo budeš 2u1
    Svima drugima veliki pozdrav!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure čitam vas svaki dan, uživam u avatarima i slikama bebica, a Tibin trbuščić me oborio s nogu Jedva čekam te bebice!

Ove moje fb frendice svaki dan špijuniram

Mi smo dobro, dečko raste ko šparoga, krenuo je hodati, al stalno pada, a meni sjede rastu

Ljubim vas sve, kako su nam Malik i Zeid?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hvala drage moje na komplimentima, baš ste zlatne
    na sreću nisam se još ni grama udebljala od kada sam trudna (mada me i ovako već ima dosta i previše )...
    bzara ljubi nam tu ljepoticu , nadam se da se je Koko oporavio i da sad opet veselo čuva svoju Niicu
    klarita lijepo se provedite i odmorite, i ja bih tako rado nekuda otputovala, ali dobro... bit će prilike kad dođu moje mrvice, samo neka ovaj put bude sve ok
    koksy da mučnine brzo prođu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    osijek da ste još koji tjedan 2u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    puse svima i malima i velikima

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Uh, evo i mene napokon...citala sam vas, samo da se uvjerim da je sve ok, ali nisam puno pisala, maleni nam je imao problema sa pisom, fimoza, pa bol, plac kad piski itd na kraju smo isli i operativno to rijesili, i tek od juce (12.dan) je sve zaraslo, ma smorilo me to...izasao mi je herpes na usni prvi put u zivotu. Toliko o kolicini stresa... Onda smo se dragi i ja malo udaljili, umjesto u tim trenucima da budemo podrska jedno drugome, mi suprotno...da smo se bar posvadjali nego samo sutimo...bezveze.

Tibi, presretna sam zbog tebe, tvoje slike su mi uljepsale dan!

ljubim sve nase bebace, a posebno Spireka u guzu na koju pada neka su mu sretni ti prvi koraci u zivotu!!!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno Moj mali anđelić

Drage moje nova sam na ovom forumu i željela bih sa vama podijeliti moju tužnu priču.Već neko vrijeme čitam vaše mailove i imam potrebu porazgovarati s nekim tko će me uistinu moći razumijeti, a po svemu znam da ste to vi, jer ste osjetile ovu istu bol kao i ja. Izgubila sam moju djevojčicu Vitu u devetom mjesecu u 21/22 tjednu trudnoće. Od 16 tjedna znali smo da nam beba nije dobro (dg. cistični higrom vrata, anasarca, generalizirani fetalni hidrops), amniocenteza, torch su bili uredni. Kako smo suprug i ja vjernici odbili smo svako prekidanje trudnoće i sve stavili u Božje ruke, moleći se da Bog sve izvede na dobro. Zato evo dok vam ovo pišem,nekako sam u srcu mirna jer znam da smo svojoj djevojčici pružili šansu za život do poslijednjeg trenutka, zaspala je u meni. Kad sam je rodila nisam je mogla vidjeti, a ni dodirnuti, to me toliko boli i pitam se zašto nisam inzistirala da je dotaknem, barem preko one plahte u koju su je umotali. Sada nakon svega, silno mi nedostaje moj anđelić, moja curica, svaki dan joj kažem da je puno volim. Toliko me je strah za jednom ako Bog da novu trudnoću, strah me je da se sve opet ne ponovi.
    Nadam se da vas nisam ugnjavila

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bombonita...ovdje ces naci bar malo utjehe...jako mi je zao zbog vaseg gubitka

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bombonita nisi nas ugnjavila, pa zato smo , nazalost sve tu, i sve znamo kako ti je i kako se osjecas. strasno mi je zao sta si sve to morala proci.......

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala vam drage moje, puno mi znači što mogu svoje bolno iskustvo podijeliti s vama i što me razumijete! Kako dalje, suprug i ja bi tako željeli opet osjetiti radost roditeljstva, po treći put, ali kako da se oslobodim ovoga straha da se opet sve ne ponovi?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

bombonita...najveći zagrljaj ti šaljem
    bzara Nia je preslatka mala djevojčica,avatar ti je divan!
    tibi slatko mi je gledati tvoj trbušćić!Brzo će i to proći i gledati ćemo sličice tvojih beba!
    osijek~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~isto sam prolazila u tim tjednima,da izdržiš što duže!
    a72 pusa bebi i neka je to sve iza vas!
    boxica najveće puse!

Mi smo vam dobro,čitam a ne pišem.Drago mi je vidjeti da su većinom dobre vijesti.Onako svratim da vidim jel sve ok i kad vidim da je idem dalje . Slavili smo Emin rođendan,mm-a opet nema i sama sam,Ema je bila doma i nije išla u vrtić prošli tjedan i malo sam se više njome bavila,osobito njenom prehranom jer opet neće ništa jesti.Karlo je jako veliki(jede i za sestru),ima oko 10,5kg,sjedi,papa svašta i svašta priča već.Jedino još zube nema ali valjda će i to skoro.Žurim dalje i još jednom veeeelike puse svima!

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Cure drage samo da vas pozdravim ! Bombonita ne gubite vjeru, doci ce nova trudnoca kad budete spremni i sve ce biti u redu !!!
    Ja se danas prisjecam gubitka svoje prve bebice, proslo je tocno 7 godina a jos boli. Iako sam bila trudna samo dva i pol mjeseca taj dan su mi iscupali pola srca
    Puse bebicama i nasim trudnicama !

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bombonita jako mi je žao ..znam da ti fali tvoja beba, kao i svima nama tu, ali s vremenom će ti postati lakše sigurna sam, naučit ćeš živiti s time, pomirit ćeš se s gubitkom i onda ćeš lagano krenuti dalje, i opet sve prepustiti u Božje ruke..
    A72 sve je to prolazna faza, glavno da je maleni dobro, sve drugo će doći na svoje
    Tibi ma briga te za kile, za to ćeš brinuti kasnije , glavno da je s bebicama i s tobom sve super
    Sve vas puno ljubim,posebno male i velike bebice!
    Kod mene je sve super..to već dugo nisam rekla, ali stvarno je, na poslu mi je ko u snu, ma prezadovoljna sam, uživam

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bombonitažao mi je što si to prošla.Kod mene je prošlo 6.mj i ne prođe dan da se ne sjetim svoje malene i nečeg od tog kobnog dana. Moramo samo vjerovati i govoriti da im je sada lijepo i da su sretne i nadati se da će nam Bog podariti i lijepe trenutke.On zna najbolje za nas!Tu smo kraj tebe kad god želiš s nama nešto podijeliti!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Bombonita prvotno napisa Vidi poruku
    Kad sam je rodila nisam je mogla vidjeti, a ni dodirnuti, to me toliko boli i pitam se zašto nisam inzistirala da je dotaknem, barem preko one plahte u koju su je umotali.
    mila, evo me pred porodom i presretna i zahvalna sam da je sve u redu. jako me strah da se nešto ne zakomplicira na samom kraju kao i u prethodnoj trudnoći (rodila malu anđelicu točno na termin) i ne znam kako ću pogledati ovu bebicu i kako ću to preživjet baš zato što svoju usnulu anđelicu nisam imala snage pogledati i dodirnuti. nisu mi ponudili, cijeli izgon sam razmišljala hoću li tražiti, mogu li ja to i na kraju nisam imala snage ... čula sam na samom kraju primalju kako diskretno govori doktoru da joj doda vrećicu i tu sam definitivno odustala. kasnije sam ležeći u bolnici razmišljala da li da ipak tražim da mi ju pokažu i opet nisam imala snage. uvijek će me to progoniti. vjerujem da ću ju opet jednom vidjeti.
    htjela sam ti reći da mi je sad ipak lakše, prošlo je godinu i pol, još malo nam stiže druga beba, naučili smo se nekako živjeti s gubitkom. od srca i vama želim jedan divan dar s neba, jednu malu bebu.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bombonita draga
    Mi smo izgubili našu Tiju u istim tjednima kao vi vašu Vitu. Jedino što sam vidjela su male nogice i ručice. Svaki dan se pitam kako bih reagirala da sam je vidjela cijelu, ili da su mi dozvolili da je dotaknem. Teške su to misli, a vjerujem da bi moja reakcija možda u tom trenutku bila prestrašena, možda bi me čak ta reakcija morila više nego to da je nisam dotaknula. Nije lako nositi se sa tim da je to maleno maleno biće tvoje usnulo dijete. Zato nemoj se gristi, imala si je u sebi, štitila i mazila svaku sekundu njenoga života.
    Nova trudnoća kad dođe, e tu smo specijalci, pisat češ sa nama i skupa ćemo odagnat crne misli.
    Da nema ovof pdf-a ja ne znam kako bi moj Špiro došao na svijet

a72 znaju se dogoditi te faze šutnje - u nas obično traju dan-dva jer ja explodiram. Pričaj s njim. Pusa Zeidu, drago mi je da je sad sve ok, miš maleni.

Kejt kako se ti osječaš? Kad ti je termin? Meni je tvoja trudnoća tako proletila, sad sam se šokirala kad sam pročitala ovaj tvoj post da si već rped porodom!!!

Bzarice kako je Kokić? Uf naša Roza je isto nedavno imala to povračanje, i isto od "poslastica" koje je dobila u svekrdomu grrrr poludila sam bila. Cmok njemu i princezici - koja obara s nogu, ne mogu je se nagledati!

Pusa svima

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Bombonita,
    draga naša, nikada nemoj reći da si nas ugnjavila! mi smo tu jedna za drugu, uvijek i zauvijek!
    jako mi je žao što ste ostali bez svoje curice! mi smo svoje dvoje dječice izgubili također zbog hydropsa. Zara je rođena živa i strašno sam je htjela vidjeti! međutim, zbog CR i zbog toga što sam ja bila u lošem stanju nisam mogla! mm ju je vidio i ne bi prošao dan da ga nisam molila da mi priča kakva je! Matka sam rodila vaginalno, i imala sam priliku vidjeti ga! međutim nisam imala snage! znala sam kako izgledaju dječica rođena sa hydropsom, užasno sam se uplašila kad je babica pitala doktora nakon što sam ga rodila : što je to?!
    prošlo je 2 i pol godine od kad sam rodila svog sinčića i nije prošao dan da ne pomislim na njega! još uvijek osjećam grižnju savjesti što nisam bila dovoljno jaka da ga pogledam da se oprostimo! znam da ću s vremenom morati oprostiti sama sebi na tome, jer jedino tako ću moći dalje normalno nastaviti...
    biti roditelj malih anđela je užasno težak križ! danas sam mama predivne, ma meni najdivnije curice, i uživam u svakoj minuti s njom! međutim znam da nisam i neću više nikada biti ona ista osoba koja sam bila prije tragedija!
    ovaj forum i ove divne žene, meni su jako puno pomogle! rođenje našeg Špireka mi je nekako dalo snage da idem dalje! da ne odustanem od svoje velike želje!
    i ono što uvijek volim reći jer mi je ta rečenica davale snage sve ove godine : Bog nikada u srce ne stavlja želje koje ne može ispuniti...

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Rozice, Kokić je puno bolje! opet je onaj moj isti mali zvrk! baš sam se bila uplašila, meni je kad je njemu nešto kao da mi je dijte bolesno!
    bravo za našeg Špireka i njegove prve korake! meni se čini kao da se on jučer rodio, i kad je zavladala totalna euforija na našem PDF-u a evo još malo i vi ćete slaviti prvi roćkas! ljubi mi to malo slatko biće!
    a72 jako mi je žao zbog Zeida! mišić mali vaš! dajte si vremena tm i ti da stvari opet krenu na bolje! stres zna tako djelovati na nas ljude! samo treba puno razgovarati i bit će sve opet kako je bilo!
    Sandra sretan roćkas tvojoj Emi! i bravo za veeeejikog dečka!
    javi nam se malo samo da znamo da je sve dobro s vama! koliko stigneš!
    bebeto koliko god vremena prošlo godišnjice su uvijek tako teške! u mislimas tobom i tvojim anđelčićem!
    Višnja, tako mi je drago da si sretna i zadovoljna na poslu! baš mi zračiš preko postova!
    Tibi draga kakve su to gluposti! ja sam te vidjela uživo i ne znam gdje to tebe ima dosta! samo si ti priušti sve što poželiš, o kilama ćemo poslije kad ta dva mala preslatka bića dođu na svijet!
    Kejt, draga još malo i stiže tebi tvoje malo sunašce!
    osijek hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoju curicu!
    klarita pusa

svima koje nisam spomenula šaljem veeeeliku pusu!
    mi smo super! nismo u ned vidjeli djeda mraza, jer je moja ljepotica zaspala i to u autu putem! bit će ih još, nije mi žao!
    puseeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bombonita jako mi je žao

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Kejt kako se ti osječaš? Kad ti je termin? Meni je tvoja trudnoća tako proletila, sad sam se šokirala kad sam pročitala ovaj tvoj post da si već rped porodom!!!
    termin je na božić, ali rodit ću ja prije, ne usudimo se riskirati - bebica je dovoljno velika, još se samo čeka da moj nalaz bude koliko toliko zreo za porod, da baš ne forsiramo prerano. već sad sam prohodna do ovoja i glavice i imam neke trudiće tako da nećemo još dugo čekati
    brzo je prošlo, ali je bilo i jako dugih dana neizvjesnosti ... odahnut ćemo tek rodim i kad ju čujem da plače
    držite nam fige, sad smo stalno na kontrolama i samo čekamo dan ...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kejt držim fige i na rukama i nogama. S veseljem čekam lijepe vijesti.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kejt sve će to biti super, ništa ti ne brini, ma baš je proletilo! Ha ha ha sad mi lete vaše trudnoće a moja mi je trajala ko stoljeće

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bombonita draga jako mi je žao što si to morala prolaziti , meni ne prođe dan da se ne sjetim mojih bebica, ali kako ti cure kažu, sa vremenom će biti lakše nositi se sa time
    kejt mislimo na tebe i jedva čekamo da nam javiš prekrasne vijesti
    osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    a ja vam idem u utorak na pregled. Držite nam fige da sve bude dobro... Jedva čekam da ih vidim. I mm je jako uzbuđen jer ih do sada još nije vidio, a sad bi ga već trebali pustiti unutra jer se sigurno vide preko trbuha.
    puse svima drage moje

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cure pozdrav svima! Imam pitanje i trebam pomoć iskusnijih mama. U bolnici sam i čekam čišćenje. Bebu je prestalo kucati srce u 11 tjednu. Doma imam jednu malu smizlicu od tri i pol godine koja ne može dočekati seku! Prvi miš ab sam imala ljetos i nisam ništa objasnjavala. Nakon dva mjeseca sam ponovo ostala trudna tako da joj nisam objasnjavala gubitak bebe. Sada moramo praviti veću pauzu i pretrage a i ovaj sam puta hospitalizirana tako da bi i njoj trebala objasniti o čemu se radi. Samo ja ne znam kako???sto joj reci???

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ivaa necu ti vjerovatno puno pomoc al eto moje iskustvo: prosla trudnoca, koja je zavrsila spontanim u 7. tj. Svenu, svom trogodisnjaku, sam najavila da mama ima bebu u trbuhu, pricali smo o bebi, kako ce spavati s nama, on je pazio da me ne udari u trbuh u igri i tako...bas smo se pripremali. Nakon spontanog ja sam mu jednostavno rekla da bebe vise nema, bez puno objasnjavanja jer mislim da u toj dobi on nebi shvatio. Pitao je jos par puta, svaki put sam ponovila isto i nakon 10-tak dana on je jednostavno na to zaboravio. Sad sam opet trudna i zasad mu ne govorim nista, niti necu barem do 12. tj. Zao mi je sto je kod tebe tako zavrsilo...

bombonita jako mi je zao zbog tvog gubitka, nazalost, prosla sam isto, takoder hydrops, rodila mrtvorodence u 24. tj. Boljet ce te zauvijek, samo ce s vremenom biti lakse nositi se s time. Meni je proslo 4 i pol godine pa me jos uvijek obuzme strasna tuga kad se sjetim svega, pogotovo za godisnjice. Ne ocekuj od sebe da ces to preboljeti za mjesec-dva, prvo moras oplakat svoj gubitak, vikati, ljutiti se...sve sto ti je potrebno da izbacis to iz sebe. Nakon toga, ako osjecas da neide na bolje, predlazem ti strucnu pomoc, nema tu nista sramotno, mnoge od nas smo bile kod psihologa ili psihijatra. Ja osobno ti mogu reci da su me vec 2 razgovora izvukla iz najvece krize. U meduvremenu znaj da smo sve tu za tebe, nitko te nece razumjet bolje od majke andjela...

Uff...nakon ovih tuga evo moje dobre vijesti, bila danas na pregledu Mrvica je narasla za cijelih centimetar i pol te sad ima cak 13,7 mm
    Srceko kuca, ginekogica je jako zadovoljna, cak mi nece ni Utrogestane davat jer kaze da nema potrebe, sve je tocno kako treba biti!
    Kontrola opet za 3 tjedna. Ja se uopce ne brinem (bar zasad) i po ne znam koji put kazem da sam sigurna da ce ovaj put biti sve ok!

Ne stignem vas sve nabrojit, sve pratim i citam, uz vas sam, poslat cu vam svima jednu veliku
    Posljednje uređivanje od koksy : 08.12.2010. at 14:29

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ivaa. Što da ti kažem, stvarno znam kako ti je.Možda da joj kažeš da će beba doći, samo treba duže čekati. Jer, beba će doći!! Sigurno.

Samo ćete malo duže čekati. Nekom trebaju mjeseci, nekom godine, ali doći će.

Kako si ti? Znam kako je meni bilo nakon drugog miss zaredom. Drži se!

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Grozno sam. Lezim u bolnici, zahvat su mi naravili prije sat vremena, surfam bezveze po netu, čitam forum i pokušavam ne misliti na ono sto mi se dogadja.... A suze ne prestaju teci.... Dali su mi opet nešto za smirenje ali ja sam smirena.... Ne treba mi to.... Samo sam neizmjerno tuzna...

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ivaa ...tesko je, znamo...drzi se...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

iva ja sam maloj prvi put isto samo rekla da bebe više nema i nakon par dana je prestala pitati.Međutim se sjetila koji mjesec kasnije i samo došla do mene i podragala trbuh, pitala gdje je beba,kad će ju ona maziti?Bili smo u gostima i to je bila zadnja slamka razuma koja me držala da se tamo ne rasplačem.Kad sam drugi put ostala trudna nisam uopće nisam ništa govorila,ali niiiišta.Kad je trbuh narastao samo je jedan dan došla i sjela mi u krilo,podragala trbuh i rekla da je sad unutra njena beba,nije to bilo pitanje,to je bila konstatacija.Velika moja curica,koliko djeca osjete bez da im se išta kaže.
    Posljednje uređivanje od sandra23 : 08.12.2010. at 17:25

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ivaa drži se...

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ivaa

Pravila pisanja postova