Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: Neposlušna divljakuša

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imam slicnu razliku medju klincima, pa da napisem sta je mene spasavalo:
    1. zajednicko spremanje. ja krpu za prasinu, on bijele carape na obje ruke, koje su morale postati sive. vrlo brzo je skuzio da TV (s katodnom cijevi, ne LCD ili plasma) daju punoooooooooo prasine
    2. velike kutije i danas imamo jednu u sobi
    3. baloni i crtanje likova na njima
    4. kuhinja ja kuham rucak, a on je imao svoju zdjelu i tjesteninu ili nesto drugo
    5. lego
    6. play doh
    7. setnje i to po zimi, mala je bila u marami, a on na like bike. to me doslovno spasavalo.

vidim da su i drugo dali jos puno savjeta. ali sam i primjetila da imas na dohvat ruke detergent i omeksivac. podigni ih gore visko, ili zakljucaj taj oramaric. sve takve stvari dizi sto vidr gore. iako nisu vise puzavci koji istrazuju svoju okolinu, oni istrazuju svoje granice.
    sretno i evo moji se danas igraju cijeli dan sa selotepom, pravili su pisma, a mislim da je sad ona zarobljenik, a on policajac uskoro ce ona urlikati kad skuzi da ne moze rukama, a on ce se raditi nevinasce. a ja cu morati reagirati, ali dok to ne pocne ja se ne mijesam.
    edit: nije je jako zaljepio pa se bez problema oslobodila i vice pobjegla sam pobjegla

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    1. zajednicko spremanje. ja krpu za prasinu, on bijele carape na obje ruke, koje su morale postati sive. vrlo brzo je skuzio da TV (s katodnom cijevi, ne LCD ili plasma) daju punoooooooooo prasine
    Ovo mi je baš super sa čarapama. to ćemo probati sutra...

Ona jako voli vodicu, pa otvara posudu gdje su platnene namočene. Ma, ja moram početi zaključavati kupaonu jer ne mogu sve držati visoko. Prašak za veš stalno mičem okolo i omekšivače i po tom pitanju stvarno moram poduzeti neke mjere s ključevima i lokotom!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •