-
Iako sam kratko ovdje (cca devet mjeseci
), imam podulji staž na drugim forumima pa sam naučena na različite nivoe komunikacije.
Ono u čemu je Rodin forum baš super (vezano uz komunikaciju), to je pristojnost, odnosno, meni se čini da admini odmah reagiraju ukoliko nešto prijeđe nekakve virtualne granice pristojne i kulturne komunikacije. Tako da nisam primijetila hrpu zachatanih topica i sl.
Ono u čemu se slažem s Pettite, to je nešto manja tolerancija ponekih aktivnih članova foruma (ne mislim na članove Udruge, nego baš foruma) na nešto što se opire Rodinim smjernicama. Pritom mislim na prirodni porod, dojenje i sl. Meni osobno to ne smeta jer mi se sve te smjernice sviđaju i pokušavam ih u što većoj mjeri prenijeti u svoj život.
Opet, svi imamo pravo na svoje mišljenje koje može biti više/manje uspješno argumentirano. Ili ne mora. 
Meni je ovaj forum super, a niži prag tolerancije pojedinih članova lako ''namirišem'' i, kao i u realnom svijetu, neću se upuštati u nekonstruktivne rasprave. A oni koji će odustati zbog 'packi' pri neslaganju s nečijim mišljenjem, trebali bi provjeriti i svoj stupanj prihvaćanja tuđeg mišljenja..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma