ja bih te molila da daš primjer za ovo, please
jer meni se čini da je baš suprotno, da se potiće 'ženice' da misle svojom glavom, a ne da rade/misle nešto samo zato što im je netko tako rekao.
ali, jedno je misliti svojom glavom a drugo je širiti dezinformacije.
ja sam jednom dobila packu (ok, više puta) i to zapravo s pravom. prvi put je to bilo na nekom topiku na dojenju gdje je netko tražio savjet, ja sam savjetovala na temelju svog iskustva. dobila sam packu da mi je dugo bilo neugodno (ali packu s pravom, jer ja, za razliku od savjetnice koja me je pacnula, nisam dotičnu forumašicu pitala više info o problemu, jer da jesam nikad joj ne bih savjetovala ono što jesam. bila sam zelena)
drugi put sam isto tako slično napisala na pravnim savjetima. i opet krivo. i opet packa.
ali zato sam na filozofskom ili na izazovima roditeljstva, ili na bilo kojem pdf gdje se ne traže konkretni (stručni) savjeti (od savjetnica i/ili pravnica) trkeljala što god me bilo volja a da me nitko nije pacnuo. ne kažem da su se svi složili sa mnom, jer nisu, ali smo lijepo raspravljali, svatko sa svojim argumentima dok nam nije dojadilo
na referendumu glasam protiv ženica![]()

) i to zapravo s pravom. prvi put je to bilo na nekom topiku na dojenju gdje je netko tražio savjet, ja sam savjetovala na temelju svog iskustva. dobila sam packu da mi je dugo bilo neugodno (ali packu s pravom, jer ja, za razliku od savjetnice koja me je pacnula, nisam dotičnu forumašicu pitala više info o problemu, jer da jesam nikad joj ne bih savjetovala ono što jesam. bila sam zelena)