ivaa![]()
nemam ništa pametno za napisati, jer nemam iskustva budući da smo mi prije Nie izgubili dvoje djece i ona nam je prva. znam da ti je sada jako teško i bol je ogromna, drži nam se, i piši nam kad god osjetiš potrebu i želju s nekim podijeliti sve što te pati! tu smo jedna za drugu, uvijek...
koksy, draga bravo za malu mrvicu!![]()
samo neka ona nama lijepo raste! vidiš kako odmah bacam da je curka, neka unutarnja intuicija! budemo vidjeli, samo neka vama to malo slatko biće dođe živo i zdravo!
kejt, još malo draga nam izdrži! još malo i stiže ti tvoja bebica!
od sveg srca šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe na najljepši mogući način!
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još more takvih za utorak! jedva čekam izvješće da čujemo kako naši najdraži blizići!
osijek puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoja curicu!
svima šaljemo veeeeeelike puse!

ali tješim se da i to jednom mora proči. uglavnom jedva čekam Božić kako zbog njega samog tako se i tješim da će onda proći mjesec dana od sveg s...a
. i mene je tako rez bolio dok bi duze sidila, a jos se meni sve bilo upalio..ajme... ali eto proslo je, sad ga prakticki niti ne osjetim, samo povremeno, vjerojatno zato jer je sve to jos relativno frisko. samo uzivajte u svom princu, proci ce i ovi misec dana brzo.... bitno je to sta je sve dobro zavrsilo, i sta je on i ti dobro. saljem malom imenjaku
. Izgleda imam neku upalu i sad čekam nalaz urinokulture da vidimo kojim antibioticima ćemo ubiti beštije. E baš sam ljuta jer stalno se natačem acidosalusom, lgg-om, izbjegavam slatko... grrrrrrrr.....
Čisto mi dođe žao što još ne mogu na novu bebu. Osjetim ovulaciju tak fino me bocka i prate je svi simpomi.....ahhhhh. Bit će valjda...... U napasti sam da poslje četvrtog ciklusa pokušam ponovo...... Bože da li je prerano.........
bravo za Špiru!!veliki poljubac vam šaljem 
.
Nek on lijepo raste, baš mi je milo ćuti da je sve super. Kako si s dojenjem?