Pokazuje rezultate 1 do 50 od 359

Tema: Božićni kolačići 2010.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Ja se spremam raditi i Rafaello kuglice po novom receptu bez mlijeka u prahu. Nisam još probala raditi, pa ne mogu reći iskustva iz prve ruke, ali evo:

    0,5 l mlijeka
    6 žlica gustina
    250 g margarina
    250 g štaub šećera
    300 g kokosa + kokos za posipanje
    100 g mljevenih lješnjaka

    Skuhati mlijeko i gustin.

    Posebno izraditi pjenasto margarin (na sobnoj temp.) sa štaubom.U mlako mlijeko dodati izrađeni margarin, kokos i lješnjake.Ostaviti u hladnjaku da se dobr ohladi i raditi kuglice.

  2. #2
    smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    863

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se spremam raditi i Rafaello kuglice po novom receptu bez mlijeka u prahu. Nisam još probala raditi, pa ne mogu reći iskustva iz prve ruke, ali evo:

    0,5 l mlijeka
    6 žlica gustina
    250 g margarina
    250 g štaub šećera
    300 g kokosa + kokos za posipanje
    100 g mljevenih lješnjaka

    Skuhati mlijeko i gustin.

    Posebno izraditi pjenasto margarin (na sobnoj temp.) sa štaubom.U mlako mlijeko dodati izrađeni margarin, kokos i lješnjake.Ostaviti u hladnjaku da se dobr ohladi i raditi kuglice.
    Dal se mlijeko prvo prokuha i u njemu zakuha tih 6 zlica gustina pa kad se ohladi do mlakog doda se ostalo ili?


    ne mogu vjerovat da nisam vidjela taj red
    Posljednje uređivanje od smedja : 21.12.2010. at 14:07

  3. #3
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj smedja prvotno napisa Vidi poruku
    Dal se mlijeko prvo prokuha i u njemu zakuha tih 6 zlica gustina pa kad se ohladi do mlakog doda se ostalo ili?
    Nisam jos probala (kanim danas) ali kuhat cu kao puding - prvo gustin razmutiti s malo mlijeka, pa onda zakuhati u skoro kipuce i nakon toga pustiti da se ohladi, pa dalje kako pise....

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •