Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: nasilje u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

vi ste stvarno lude...nit se kome rugam, nit tražim svađu...kakav sam ja savjet dobila od vas? mislila sam da je ovo forum za dijeljenje iskustava i eventualnih savjeta, a ne za vrijeđanje i svađu...hvala svima na podršci, divne ste i osobe i mame!!!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj again prvotno napisa Vidi poruku
    vi ste stvarno lude...nit se kome rugam, nit tražim svađu...kakav sam ja savjet dobila od vas? mislila sam da je ovo forum za dijeljenje iskustava i eventualnih savjeta, a ne za vrijeđanje i svađu...hvala svima na podršci, divne ste i osobe i mame!!!
    Daj, pa nemoj sad po jednom nekulturnom postu sve otpisati.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj vandica prvotno napisa Vidi poruku
    ako se to nastavi,a nitko od teta i roditelja ne poduzima ništa u vrtiću,dođeš po svoje dijete malo prije,rećeš teti da malo zažmiri i tu trojicu dobro povučeš za uši,pa češ viditi da ga neče više taknuti(provjereno) ili možeš i dalje promatrati kako ga zlostavljaju.
    Citiraj vandica prvotno napisa Vidi poruku
    (...) pa nismo u 19 stoljeću već u 21 gdje tuća i primitivizam više nisu dobrodošli(bar bi tako trebalo biti) iako kako vidim iznimke još uvijek postoje.
    Ova dva posta su mi nekako u kontradikciji da ih nije pisala ista osoba ovaj drugi bi izgledao kao dobar odgovor na prvi.

Citiraj again prvotno napisa Vidi poruku
    again, mislim da si dobila dosta dobrih savjeta ovdje.
    Jasno mi je da ti je teško kad ti se nešto slično dogodi, vjerojatno je i teže tebi nego roditeljima napadnutog djeteta, ali ti moraš prije svega rješavati problem (svaki put biti uz dijete i sprečavati moguće nezgode, natjerati ga da se odmah ispriča, razgovarati s njime nakon toga) a tek onda tražiti razumijevanje (ja bih svakako imala razumijevanja za roditelja koji reagira na opisan način i ne bih se u takvoj situaciji nimalo uzbuđivala). Reakcije roditelja koji brane svoju djecu isto mogu biti loše i neprimjerene, ali one ne mogu biti opravdanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •