Stranica 20 od 83 PrviPrvi ... 1018192021223070 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni je sad Lidl takoreći pod prozorom, a ja sretna, jer tamo nađem puno toga što mi odgovara. Od hrane do dječje odjeće (štramplice, abs čarapice, hlačice, maje, pidžame, bodije... Lidl mi je već uštedio dosta novaca

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Grickalice su im zakon! Mi smo za doček kupili dosta toga tamo, a i svi gosti su opelješili Lidl, tako da nam je ostao pun ormar čipseva, kikirikija, štapića, smokija i sličnih jeftinih slaniša iz Lidla.

Moram držat pod ključem pred sinom

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj romi prvotno napisa Vidi poruku
    Jel još netko ovisnik o onim malim pločicama - sezama sa medom ili lješnajcima?
    Pakirane su po 3kom, pa onda još po tri, tako da ih je 9 kom u paketu, a koštaju oko 9kn.
    Hrskavo, slatko, zastino, paše u bilo kaoje doba dana, meni njamiiiiii - stoje tamo kod kokica, štapića...
    pa pisem ja stranicu prije da je to sve sto od hrane kupujem tamo Tamo pakiranje od 3 paketica dodje kao u DM-u ono jedno - tu me je DM razocarao... Probala sam i one smokice kupiti od cistog kukuruza ali su mi preslani. Mala ionako nije alergicna pa joj dajem kikiriki u npr. spekulas keksima...
    Inace ne kupujem ni cokolade ni grickalice, za kekse sam isto dosta probirljiva, ali te sezam plocice obozavam, znam dati i maloj to je ionako samo malo secera i puno sjemenki sezama, draze mi je da lize to nego lizalicu...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi već treći dan uz jelo pijemo onaj šampanjac od 10 kuna. jeftiniji nam od vina

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    a kakve su?
    Njemački proizvod. Jako dobre. Bolje od bugarskog Calgonita. 40 komada u pakiranju.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Njemački proizvod. Jako dobre. Bolje od bugarskog Calgonita. 40 komada u pakiranju.
    X

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Redovito u Lidlu kupujemo ocat za ciscenje svega po kuci
    potpis na ovo

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Odlične su.

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Netko je rekao da NEMA MLINACA - IMA, tamo stoje gdje je riža i tijesto i SUPER SU, jeftiniji od Klare i ostalih a ništa manje dobri!

Jeste otkrile nove male "štrudle" od smokve, stoje tamo gdje su čokse, u žutom pakiranju, svaka je u svom malom celofanu, cijena oko 9kn, 400gr, opako dobre, također bolje od naših razno raznih proizvođaća.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jeste otkrile nove male "štrudle" od smokve, stoje tamo gdje su čokse, u žutom pakiranju, svaka je u svom malom celofanu, cijena oko 9kn, 400gr, opako dobre, također bolje od naših razno raznih proizvođaća.
    Ajoj, davim se u tim štrudlama i zarazila sam mamu!

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kaj nisu MRAKKK!!!!

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jel još netko ovisnik o onim malim pločicama - sezama sa medom ili lješnajcima?
    Pakirane su po 3kom, pa onda još po tri, tako da ih je 9 kom u paketu, a koštaju oko 9kn.
    Hrskavo, slatko, zastino, paše u bilo kaoje doba dana, meni njamiiiiii - stoje tamo kod kokica, štapića...
    odlične su, pogotovo one sa sezamom!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ocat za čišćenje?
    Kako to izgleda? Koja marka? W5?

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    bademe u listićima sam kupila u četvrtak.
    eto! a mene onda rade budalom! kad sam rekla zenski da sam to sigurno kupila kod njih, pokusavala me uvjeriti da sam skrenula pamecu

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Meni je zao sto vise nemaju kefir u tetrapaku, meni je bio odlican.
    Zamjeram im sto su im naresci dosta skupi, tako da onda moram ici jos negdje u nabavku.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ocat za čišćenje?
    Kako to izgleda? Koja marka? W5?
    mislim da cure misle na alkoholni ocat, stoji tamo pored ulja i nekih konzervi, mislim da je malo više od 3kn
    Posljednje uređivanje od tua : 03.01.2011. at 20:40

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

da obicni alkoholni ocat, ima nekoliko tema na forumu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma kupovala sam prije u DM-u nešto za čišćenje na bazi octa i bilo je super. Mislila sam da je tako nešto

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj gorka prvotno napisa Vidi poruku
    eto! a mene onda rade budalom! kad sam rekla zenski da sam to sigurno kupila kod njih, pokusavala me uvjeriti da sam skrenula pamecu
    Nisi skrenula pamecu, ima tih badema u listicima, ali je moguce i vjerojatno da zena nije pojma imala sto je to badem u listicima. (Neki dan sam na blagajni u Dioni vidjela kako zena ne razlikuje mango i avokado - ne treba se tome puno cuditi...)

Badema za kolace nema uvijek, ima obicno pred Bozic i NG i pred Uskrs, a ja sam ih zadnji put nasla na onoj maloj polici gdje su fini pekmezi s jedne strane, a potrepstine za kolace s druge strane (nisu imali kokos brasno, ali je bilo badema i onih secernih perlica za ukrasavanje i drobljene cokolade). To nije ista polica na kojoj drze prasak za pecivo i vanilin secer kojih ima uvijek, nego valjda neka sezonska.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Preporučujem kuhano vino malo jest kiselkasto, ali sve u svemu jako fino.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Kad bi ga barem još bilo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, na taj ocat mislimo

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imaju polupečene kroasane. za 6 minuta su gotovi u pećnici (4 komada 9,99kn). super su.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj anchi pp prvotno napisa Vidi poruku
    Kad bi ga barem još bilo
    da, naravno da ga više nema

moram reći da su mi super peciva u Lidlu, jučer smo kupili kajzerice (Lea ih obožava) i pivske štangice - da mi je bar bliže Lidl, češće bih to kupovala.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je zao sto vise nemaju kefir u tetrapaku, meni je bio odlican..
    Kaj toga više nema??!! Koja šteta. Isto tako su na samom početku imali odlično i jeftino acidofilno mlijeko koje su onda nakon nekih godinu dana prestali prodavati.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da li je netko kupio one haringe u konzervi koje su danas na akciji?
    Kako se to jede?
    Može se prodinstati na luku kao recimo tuna, pa servirati sa tjesteninom?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja kupim ponekad, a najčešće jedem s palentom. kad je s paradajz - umakom, ove bez umaka skroz svijetle mislim da sam jednom radila, nisam sigurna. možda u komb. riža ili tjestenina, ili kuhani krumpir na salatu?

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

meni potpuno novo otkrice u lidlu su baterije za fotic

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Punjive baterije su im zakon, po cijeni i kvaliteti!

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Da li je netko kupio one haringe u konzervi koje su danas na akciji?
    Kako se to jede?
    Može se prodinstati na luku kao recimo tuna, pa servirati sa tjesteninom?
    One s paradajzom samo umiješam u kuhanu tjesteninu, za brzinski obrok. Nikakve dodatke nije potrebno stavljati.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Haringe s koprom ili paradajzom smo pobali i svi se oduševili, em ih ima puno unutra, em je to fini filet, tj. meso bez kosti. Pun pogodak! A cijena smiješna, mislim da niti 6 kn...
    I oduševila sam se sa špeclama, mljac!

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kupila sam juče ručni blender,odličan je ! odmah sam ga isprobala i max "zaposlila" za čobanac .

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure, kupujete li Lidlov prašak za veš? Kakav je? mislim na onaj full jeftin,Lel....

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mrvicu off topic, ali neki dan je na Lidlovoj stranici bila odlična misao dana. Ovako nekako:"Ako ti neka stvar ne treba, a na sniženju je, sjeti se da ti i dalje ne treba" Pomogla mi je da ne kupim štrudle od smokava koje su na sniženju ovaj tjedan...

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja kupujem lidlov tekući detergent za veš i meni je super, sve opere

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kakve su te punjive baterije?koliko ih ima?koliko kostaju?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Mrvicu off topic, ali neki dan je na Lidlovoj stranici bila odlična misao dana. Ovako nekako:"Ako ti neka stvar ne treba, a na sniženju je, sjeti se da ti i dalje ne treba" Pomogla mi je da ne kupim štrudle od smokava koje su na sniženju ovaj tjedan...
    Nemoj zezat?! To je pisalo na njihovoj stranici? Kaj im se marketinška služba tuduma nalila?!

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Haringe s koprom ili paradajzom smo pobali i svi se oduševili, em ih ima puno unutra, em je to fini filet, tj. meso bez kosti. Pun pogodak! A cijena smiješna, mislim da niti 6 kn...
    I oduševila sam se sa špeclama, mljac!
    Pogledala sam ih i ja danas, Koliko po meni ima neprihvatljivih stvari unutra. I nisam ih kupila. Unatoč jeftinoj cijeni.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    kakve su te punjive baterije?koliko ih ima?koliko kostaju?
    Ja sam ih jednom kupila i nikad više. Užasno kratko traju, kao da se ne daju uopće napuniti.

Inače, otkrila sam neke prutiće od sezama s medom. Slatkiš.Nisu loši.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

na misao dana

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj zezat?! To je pisalo na njihovoj stranici? Kaj im se marketinška služba tuduma nalila?!

:shame mode: Širim dezinformacije, krivo sam se s mužem razumjela. Ali je korisna svejedno

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

moze info u kojem lidlu u zg i bliskoj okolici ima ona kuhinjska vaga po 90ak kn?

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi imamo njihove punjive baterije Tronic, 2500 mAh, predobre su (sive su boje). Brzo pune blic na fotiću, dugo traju. Ne sjećam se točno koliko su koštale, neku siću, jako dugo ih već imamo. Za te novce mi ne bi bilo žao i da smo ih koristili 2 puta.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku

)

JA sam bas danas bila i bila je dosta velika gizva. Puno muskih se naguralo oko nekakvog alata i opreme za auto.

JA tamo uzimam cornflakes, cokoladne kuglice i skoljkice. Uzela sam i brdo cipsa, cips im je bas dobar. Da, i te sezamove plocice, njih vec duze vrijeme uzimam.
    Sta jos... Rajcicu u tetrapaku, prezle, e, brdo papirnatih rucnika, sada su na akciji, a mi ih dosta doma trosimo, em ih nose u skolu.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bombonijera sa školjkama - Pralines Superieurs je genijalna, ravno kao ona oriđiđi koja košta kao suho zlato! Ova od 250g je cca 18 kn i totalno je otkriće, mi pokupovali za poklone, a sad probali jednu i sami (nakon što su nas pitali da gdje toga ima za kupit), i navukli se sam tak

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni su u Lidlu povoljni i dobri sokovi kupim po dva kartona i svi hvale i ti fičfiriči smoki čips cokolade bomboni.Ostalo nisam nista kupovala,al sad bum isla vidjet za sredstva za sanitarije

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

A jel kupujete tamo meso/ribe? Ja često kupim zubaca (kg je 25kn), ali nekak mi u glavi da su ljudi nezadovoljni time... a opet kad na ledo pakiranju vidim da je iz vijetnama, dođe mi svejedno...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne kupujem bas cesto smrznutu ribu, al stvarno ne vidim razliku izmedju npr. Ledo oslica iz Tunguzije i Lidl oslica iz Tunguzije.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    A jel kupujete tamo meso/ribe? Ja često kupim zubaca (kg je 25kn), ali nekak mi u glavi da su ljudi nezadovoljni time... a opet kad na ledo pakiranju vidim da je iz vijetnama, dođe mi svejedno...
    Mi kupujemo mljeveno meso...ja Mm-a uvjeravala pa to ti je junetina gle kak je crvena nije masna bla bla...kad ono svinjetina...navikla sam na kojekakve "bijele" mjesavine(necu imenovati ducane, znate i same), po 10min bi trazila sto crvenije, a na svinjetinu nisam ni pomisljala onako fuj sve bijelo koda kupujem mast..jos k tome kad doma napravim bolognese sve mi onak masnasto pod nepcem bljak, dobro ne uvijek al cesto. A kad sam upotrijebila svinjicu iz lidla
    Inace blizu mi je i vecinu toga tamo kupujem. Pogotovo one male sokice u tetrapaku, mislim da ih je 5-6 komada 10kn, onda one papirnate oogromne rucnike za 15-ak kn. prvo sam mislila ako je nesto jeftino nije bas kvalitetno, ali sam se prevarila. Mislim nije sve savrseno, ali se nadje jeftino a doobro. Njemci su zakon

Al ribu nisam kupovala...kakve su..od kuda i to?..hehehe

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kupujem bas cesto smrznutu ribu, al stvarno ne vidim razliku izmedju npr. Ledo oslica iz Tunguzije i Lidl oslica iz Tunguzije.
    Ja vidim. Isključivo na računu, a na tavi sve je isto.
    Meni je taj zubatac bio grozan, bacila sam cijelo pakiranje. File oslića (Lidlov), riblji štapići-file (pakiranje od 15 komada ) i očišćene cijele lignje (isto njihova maraka) su mi ok.
    Meso ne kupujem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •