Meni je sad Lidl takoreći pod prozorom, a ja sretna, jer tamo nađem puno toga što mi odgovara. Od hrane do dječje odjeće (štramplice, abs čarapice, hlačice, maje, pidžame, bodije... Lidl mi je već uštedio dosta novaca![]()
Meni je sad Lidl takoreći pod prozorom, a ja sretna, jer tamo nađem puno toga što mi odgovara. Od hrane do dječje odjeće (štramplice, abs čarapice, hlačice, maje, pidžame, bodije... Lidl mi je već uštedio dosta novaca![]()
Grickalice su im zakon! Mi smo za doček kupili dosta toga tamo, a i svi gosti su opelješili Lidl, tako da nam je ostao pun ormar čipseva, kikirikija, štapića, smokija i sličnih jeftinih slaniša iz Lidla.
Moram držat pod ključem pred sinom![]()
pa pisem ja stranicu prije da je to sve sto od hrane kupujem tamoTamo pakiranje od 3 paketica dodje kao u DM-u ono jedno - tu me je DM razocarao... Probala sam i one smokice kupiti od cistog kukuruza ali su mi preslani. Mala ionako nije alergicna pa joj dajem kikiriki u npr. spekulas keksima...
Inace ne kupujem ni cokolade ni grickalice, za kekse sam isto dosta probirljiva, ali te sezam plocice obozavam, znam dati i maloj to je ionako samo malo secera i puno sjemenki sezama, draze mi je da lize to nego lizalicu...
mi već treći dan uz jelo pijemo onaj šampanjac od 10 kuna. jeftiniji nam od vina![]()
potpis na ovoRedovito u Lidlu kupujemo ocat za ciscenje svega po kuci![]()
Netko je rekao da NEMA MLINACA - IMA, tamo stoje gdje je riža i tijesto i SUPER SU, jeftiniji od Klare i ostalih a ništa manje dobri!
Jeste otkrile nove male "štrudle" od smokve, stoje tamo gdje su čokse, u žutom pakiranju, svaka je u svom malom celofanu, cijena oko 9kn, 400gr, opako dobre, također bolje od naših razno raznih proizvođaća.
Ocat za čišćenje?
Kako to izgleda? Koja marka? W5?
Meni je zao sto vise nemaju kefir u tetrapaku, meni je bio odlican.
Zamjeram im sto su im naresci dosta skupi, tako da onda moram ici jos negdje u nabavku.
da obicni alkoholni ocat, ima nekoliko tema na forumu![]()
Ma kupovala sam prije u DM-u nešto za čišćenje na bazi octa i bilo je super. Mislila sam da je tako nešto
Nisi skrenula pamecu, ima tih badema u listicima, ali je moguce i vjerojatno da zena nije pojma imala sto je to badem u listicima. (Neki dan sam na blagajni u Dioni vidjela kako zena ne razlikuje mango i avokado - ne treba se tome puno cuditi...)
Badema za kolace nema uvijek, ima obicno pred Bozic i NG i pred Uskrs, a ja sam ih zadnji put nasla na onoj maloj polici gdje su fini pekmezi s jedne strane, a potrepstine za kolace s druge strane (nisu imali kokos brasno, ali je bilo badema i onih secernih perlica za ukrasavanje i drobljene cokolade). To nije ista polica na kojoj drze prasak za pecivo i vanilin secer kojih ima uvijek, nego valjda neka sezonska.
Preporučujem kuhano vinomalo jest kiselkasto, ali sve u svemu jako fino.
da, na taj ocat mislimo
imaju polupečene kroasane. za 6 minuta su gotovi u pećnici (4 komada 9,99kn). super su.
Da li je netko kupio one haringe u konzervi koje su danas na akciji?
Kako se to jede?
Može se prodinstati na luku kao recimo tuna, pa servirati sa tjesteninom?
ja kupim ponekad, a najčešće jedem s palentom. kad je s paradajz - umakom, ove bez umaka skroz svijetle mislim da sam jednom radila, nisam sigurna. možda u komb. riža ili tjestenina, ili kuhani krumpir na salatu?
meni potpuno novo otkrice u lidlu su baterije za fotic
Punjive baterije su im zakon, po cijeni i kvaliteti!
Haringe s koprom ili paradajzom smo pobali i svi se oduševili, em ih ima puno unutra, em je to fini filet, tj. meso bez kosti. Pun pogodak! A cijena smiješna, mislim da niti 6 kn...
I oduševila sam se sa špeclama, mljac!
Kupila sam juče ručni blender,odličan je ! odmah sam ga isprobala i max "zaposlila" za čobanac .![]()
cure, kupujete li Lidlov prašak za veš? Kakav je? mislim na onaj full jeftin,Lel....
Mrvicu off topic, ali neki dan je na Lidlovoj stranici bila odlična misao dana. Ovako nekako:"Ako ti neka stvar ne treba, a na sniženju je, sjeti se da ti i dalje ne treba"Pomogla mi je da ne kupim štrudle od smokava koje su na sniženju ovaj tjedan...
ja kupujem lidlov tekući detergent za veš i meni je super, sve opere
moze info u kojem lidlu u zg i bliskoj okolici ima ona kuhinjska vaga po 90ak kn?
Mi imamo njihove punjive baterije Tronic, 2500 mAh, predobre su (sive su boje). Brzo pune blic na fotiću, dugo traju. Ne sjećam se točno koliko su koštale, neku siću, jako dugo ih već imamo. Za te novce mi ne bi bilo žao i da smo ih koristili 2 puta.
)
JA sam bas danas bila i bila je dosta velika gizva. Puno muskih se naguralo oko nekakvog alata i opreme za auto.
JA tamo uzimam cornflakes, cokoladne kuglice i skoljkice. Uzela sam i brdo cipsa, cips im je bas dobar. Da, i te sezamove plocice, njih vec duze vrijeme uzimam.
Sta jos... Rajcicu u tetrapaku, prezle, e, brdo papirnatih rucnika, sada su na akciji, a mi ih dosta doma trosimo, em ih nose u skolu.
Bombonijera sa školjkama - Pralines Superieurs je genijalna, ravno kao ona oriđiđi koja košta kao suho zlato! Ova od 250g je cca 18 kn i totalno je otkriće, mi pokupovali za poklone, a sad probali jednu i sami (nakon što su nas pitali da gdje toga ima za kupit), i navukli se sam tak![]()
Meni su u Lidlu povoljni i dobri sokovi kupim po dva kartona i svi hvale i ti fičfiriči smoki čips cokolade bomboni.Ostalo nisam nista kupovala,al sad bum isla vidjet za sredstva za sanitarije
A jel kupujete tamo meso/ribe? Ja često kupim zubaca (kg je 25kn), ali nekak mi u glavi da su ljudi nezadovoljni time... a opet kad na ledo pakiranju vidim da je iz vijetnama, dođe mi svejedno...
Ne kupujem bas cesto smrznutu ribu, al stvarno ne vidim razliku izmedju npr. Ledo oslica iz Tunguzije i Lidl oslica iz Tunguzije.
Mi kupujemo mljeveno meso...ja Mm-a uvjeravala pa to ti je junetina gle kak je crvena nije masna bla bla...kad ono svinjetina...navikla sam na kojekakve "bijele" mjesavine(necu imenovati ducane, znate i same), po 10min bi trazila sto crvenije, a na svinjetinu nisam ni pomisljala onako fuj sve bijelo koda kupujem mast
..jos k tome kad doma napravim bolognese sve mi onak masnasto pod nepcem bljak, dobro ne uvijek al cesto. A kad sam upotrijebila svinjicu iz lidla
![]()
Inace blizu mi je i vecinu toga tamo kupujem. Pogotovo one male sokice u tetrapaku, mislim da ih je 5-6 komada 10kn, onda one papirnate oogromne rucnike za 15-ak kn. prvo sam mislila ako je nesto jeftino nije bas kvalitetno, ali sam se prevarila. Mislim nije sve savrseno, ali se nadje jeftino a doobro. Njemci su zakon
Al ribu nisam kupovala...kakve su..od kuda i to?..hehehe