Ja zivim u Beogradu,kod nas ima dve decije klinike koje se time bave i treca je za cerebralnu paralizu..........prvih 10 meseci smo leceni u toj za cerebralu,ali tu nista nije bilo u redu,tretirali su dete skroz lose pa smo odatle pobegli u drugu,klinika Tirsova,tamo je lecen nesto vise od godinu dana,zaista su se trudili da pomognu,ali pred novu godinu nas je naglo iskljucila i rekla da ide na operaciju i to cak nije htela da predlozi ni kod kog plasticnog hirurga nego da dalje sve sami odlucimo,terapeut koji radi tamo ga vezba privatno kod kuce i dosta je skup,on predlaze da nastavimo tetrapije al da on ne sme da iznese svoje misljenje doktorki fizijatru.............ja sam jako iznervirana zbog te nesaradnje jer ipaK JE TO VELIKA ODLUKA.dO SADA MU JE URADJEN EEG MOZGA,TO JE U REDU,RADIOLOG JE GLEDAO HEMATOM VISE PUTA I HEMATOM SE JAKO SPORO smanjuje,misic je zadebljan duplo,ali niko od njih ne daje neki zajednicki zakljucak,a osim toga nismo isli ni kod koga od ovih specijalista koje ste vi spomenuli.Ima jos jedna decija klinika koju nismo posetili,ali oticicemo,i neverovatno je da svi koji su ga lecili kazu kako nisu imali do sada takav slucaj.Pa neverovatno je da je moje dete jedino,a da su oni tako dobri strucnjaci da ne mogu da pomognu.Zato me zanimaju jos neka iskustva,najgore je kad se nekome govori da nema resenja i da to jos niko ovde nije video.U svakom slucaju tajchi73(ja sam isto tajchi..........1973),hvala na odgovoru ,POZDRAV!!!!!!