Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: je tko operirao tortikolis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rosal avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Jos me zanima koji je sistem opearacije kod vas u Beogradu???
    Nama je dr. rekao da joj s necim produzi taj misic i da ona vjezbama njega dalje razgiba pa bi trebalao da bude sve ok na kraju. Prije su taj misic rezali navodno ali sada ga kao sto on rece produzuju. Sta su vama rekli kako rade ??? Koliki je oziljak, jel puno vidljiv? Joj izvini mnoogo pitanja postavljam... a tako me strah kako ce ona sve to da podnese

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj rosal prvotno napisa Vidi poruku
    Jos me zanima koji je sistem opearacije kod vas u Beogradu???
    Nama je dr. rekao da joj s necim produzi taj misic i da ona vjezbama njega dalje razgiba pa bi trebalao da bude sve ok na kraju. Prije su taj misic rezali navodno ali sada ga kao sto on rece produzuju. Sta su vama rekli kako rade ??? Koliki je oziljak, jel puno vidljiv? Joj izvini mnoogo pitanja postavljam... a tako me strah kako ce ona sve to da podnese
    Ne brini previse,ona ce to podneti bolje nego ti,nama je objasnio ortoped koji ga je operisao da nista nisu ubacili,vec da su samo presekli tetive misica i na taj nacin ga odpustili,a sto se oziljka tice,ima ga nije bas nevidljiv,mazemo sada neku kremu koja se zove scar zone i to bi trebalo da ga sredi,cula sam i za neke flastere na bazi silikona koji su super ali nisam jos kupila.Vezbanje nije nista komplikovano,ja ga vezbam 3 puta dnevno,sada su mi rekli da ga pustim da vidim jedno vreme kako ce se bez vezbanja ponasati...........kazem ti,nije jos ispravio glavu sasvim,ali napredak je bas vidan,cini mi se da ce vremenom i vezbama postici krajnjui rezultat.Ajde,ako sta treba pitaj slobodno..............pozdrav!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •