Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: je tko operirao tortikolis

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tanjusna prvotno napisa Vidi poruku
    Cao zhang,
    Hvala ti na odgovoru,nemam prilike da pricam ni sa kim ko je to operisao,a stvarno bi mi puno znacilo da neke stvari znam.Da li si ti nosila kragnu,da li si uspela posle operacije da glavu drzis sasvim pravo i da li si i posle operacije morala da vezbas?Moj sin Mateja ima 2 godine i posle svih nasih muka drzi glavu krivo i dalje,oni predlazu operaciju,ali nisu sigurni da li ce mu to skroz pomoci,terapeut koji ga vezba privatno kod kuce(i preskup je),kaze da ga on jos ne bi operisao nego da jos vezba da bi nabildao suprotni misic trapezius da moze da mu drzi glavu.E sad mi neznamo sta da radimo,jer ako ta operacija ne ispravi drzanje glave sto bismo ga uopste operisali?Zato bih volela da mi kazes koliko ti je operacija ispravila sve to?
    POZDRAV,HVALA............i mami takodje hvala!!!
    tek sam sada vidjela da si postavila pitanje, nekako mi je promaknulo...sorry..
    kod mene je operacija sve riješila, nema više zatezanja u stranu, da nemam ožiljak, nitko ne bi znao da sam imala tortikolis. godinu dana nakon operacije sam počela trenirati borilčke vještine i bavila se sportom preko 20 godina, tako da je sve bilo super. ne znam kako bi to bilo da nisam prošla operaciju, pretpostavljam da ne bi bilo dobro jer bi se s vremenom vjerojatno i kičma počela kriviti, pogotovo vratni dio...

nakon operacije sam nosila gips, negdje 6-8 tjedana, pa šancov ovratnik. išli smo na vježbe i vjerojatno sam morala još vježbati, ali to je prošlo i ja se toga više uopće niti ne sjećam (a bila sam puno starija od tvog kikača)

moj prijedlog ti je da nazoveš ortopediju u klaićevoj pa će ti oni moći napraviti izračun. možda uopće nije tako skupo kao što mi mislimo...
    ja sam ih nazvala (da ti malo uštedim vremena i novca), ali bez detalja o tortikolisu mi nisu mogli reći ništa konkretno jer ovisi o stupnju, trajanju oporavka i sl.
    broj klaićeve je 00385 1 4600111, traži ortopediju, glavnu sestru.

mene je davno operirao dr.vrdoljak...možda možeš njega tražiti...
    Posljednje uređivanje od zhang : 18.01.2011. at 14:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •