Pokazuje rezultate 1 do 50 od 218

Tema: Molim za pomoc kod relaktacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Maka137 prvotno napisa Vidi poruku
    Nazalost to je bila sala na moj racun, to za kesice i zamrzivac, a sto se curenja tice to je kad radim kompresije. Pre bi jedva izasle kapljice, a sad i curi.
    A, pa onda svakako nastavi s kompresijama.

Evo upravo ga cekam da se probudi. Zalepila sam poklopac sa cevcicama i tako cu i spavati, da bih brze spremila. Muci me sto dugo jede. Verujte da ne stizem da jedem, da se okupam, ponekad moram na kratko da ga spustim da jurim u wc. Toliko sam oslabila da ponekad nemam snage da ga drzim nego ga sestra moja nekako podkoci.

Ja sam jos 10 dana ovde kod sestre, gde ima ko da mi pomogne i podrzi me, posle se vracam kuci, a tamo mi je muz jedina podrska, ali on radi puno.
    Sada se malo potrudi da bolje jedeš, tako da možeš kasnije kod kuće izdržati sama s malenim.

Mnogo me je danas razocaralo to izmlazanje u prazno.
    Nemoj da te to obeshrabri, još se tvoj refleks otpuštanja mlijeka nije prilagodio izdajanju.

Narucila sam i onaj jastuk za dojenje.
    Meni je jastuk odlično poslužio!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
    A, pa onda svakako nastavi s kompresijama.

Sada se malo potrudi da bolje jedeš, tako da možeš kasnije kod kuće izdržati sama s malenim.

Nemoj da te to obeshrabri, još se tvoj refleks otpuštanja mlijeka nije prilagodio izdajanju.

Meni je jastuk odlično poslužio!
    Koliko dugo treba da radim kompresije i kad? Kad da se izdajam- hranim ga na svaka 2,5-3 sata, s` tim da pije celih sat vremena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •