Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Može biti konkurentska borba, ali nakon tog događaja jednostavno mi meso od njih više ne ide u tek. Meso kupujem na placu u Vindijinom dućanu i u mesnici. Sviđa mi se i svježe meso na mesnici u Kauflandu jer imaju ispisano sve ono što treba - zemlja uzgoja, klanja, veterinarski broj...

Ali od riba kupujem riblje štapiće u Lidlu. To si veliki klinci naprave sami za par minuta. Budući da inače kuham navečer za drugi dan, nekako mi se svježa riba ne uklapa u taj plan...ne znam kako bi to izgledalo drugi dan.
    Mi isto pokusavamo sto vise kupovati na placu..imamo vec i mesnice za koje znamo da su ok i tak...al posto ja ne vozim prisiljena sam nekada kupiti meso u ducanu ili ako je plac vec zatvoren...Posto se Lidl tek otvorio kod nas, meso kupujemo mozda zadnjih tjedan dana..Smetnula sam s uma to o mesu sto je bilo, al nisam znala da je islo za lidl??...ili je islio i za ostale lance..poput konzum itd..??

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Pipi_pipi prvotno napisa Vidi poruku
    Smetnula sam s uma to o mesu sto je bilo, al nisam znala da je islo za lidl??...ili je islio i za ostale lance..poput konzum itd..??
    Novinari su iskopali informaciju da su kamioni s dvadeset godina smrznutim mesom zaustavljeni na ulazu u RH. Odredišna točka je centralno skladište jednog stranog trgovačkog lanca u Jastrebarskom. Pretražila sam malo internet i pronašla da centralno skladište u Jastrebarskom ima Lidl. Može biti i nečija spačka. Ali što mogu kad je meni hranu lako ogaditi.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Novinari su iskopali informaciju da su kamioni s dvadeset godina smrznutim mesom zaustavljeni na ulazu u RH. Odredišna točka je centralno skladište jednog stranog trgovačkog lanca u Jastrebarskom. Pretražila sam malo internet i pronašla da centralno skladište u Jastrebarskom ima Lidl. Može biti i nečija spačka. Ali što mogu kad je meni hranu lako ogaditi.

MM baš danas kupio u Lidlu svinjske odreske, Oldenlaender Minutensteaks...kupujemo ih već dulje vrijeme, odličnog su okusa,nemasni, i zapravo je to jedino od svinjskog mesa što uopće jedemo...i kaj sad? Da bacim to?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku

MM baš danas kupio u Lidlu svinjske odreske, Oldenlaender Minutensteaks...kupujemo ih već dulje vrijeme, odličnog su okusa,nemasni, i zapravo je to jedino od svinjskog mesa što uopće jedemo...i kaj sad? Da bacim to?
    Ja ne bih bacila. Nije otrov da će ti od nekoliko konzumacija biti zlo.
    Ma zapravo mislim da treba jesti mješovitu hranu, raznovrsno, od svega pomalo.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

poznato je da je baš Konzum radio na nepuštanju Lidla u Hrvatsku, mislim da su i osnovali neku udrugu za zaštitu od Lidla, tako da me uopće ne bi čudilo da im i sada podmeću spačke

uostalom, rađe vjerujem Nijemcu, nego Konzumu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa Vidi poruku
    poznato je da je baš Konzum radio na nepuštanju Lidla u Hrvatsku, mislim da su i osnovali neku udrugu za zaštitu od Lidla, tako da me uopće ne bi čudilo da im i sada podmeću spačke
    Vidiš, vidiš to nisam znala...
    Roza, ti Minutensteaks-i to je iz škrinje ili iz frižidera? Kako to izgleda - kutija ili vrećica? Sve što je gotovo u minuti me zanima...kad dođem s vučjom gladi s posla pa se suočim s činjencom da su mi sve pojeli (zadnja dođem kući)...
    Posljednje uređivanje od ljiljan@ : 15.01.2011. at 20:26

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Roza, ti Minutensteaks-i to je iz škrinje ili iz frižidera? Kako to izgleda - kutija ili vrećica? Sve što je gotovo u minuti me zanima...kad dođem s vučjom gladi s posla pa se suočim s činjencom da su mi sve pojeli (zadnja dođem kući)...
    pretpostavljam da sam ovo "Roza" ja .

Minutensteaks je svježe meso,nikad ne kupujem duboko smrznuto,
    ni u jednom dućanu,samo hobotnicu i lignje eventualno.

Stejkići su malecki,veličine cca 10cm,narezani,bez opne, masnoće, žila i žlundre.Ja ih dinstam u varivima i bude meso jako fino i mekano, raspada se,za razliku od neke druge svinjetine koju kupim npr.u Konzumu, koja bude tvda i žilava.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Minutensteaks je svježe meso,nikad ne kupujem duboko smrznuto,
    ni u jednom dućanu,samo hobotnicu i lignje eventualno.

Stejkići su malecki,veličine cca 10cm,narezani,bez opne, masnoće, žila i žlundre.Ja ih dinstam u varivima i bude meso jako fino i mekano, raspada se,za razliku od neke druge svinjetine koju kupim npr.u Konzumu, koja bude tvda i žilava.
    Ni mi ne kupujemo smrznuto...mislim da je to Mm neki dan kupio..al mislim da se nekao drugacije zovu...radila ih na saftu, mekani, mljac...ni ž od žilavog....a meni izgledaju kvalitetno, a vidim po MM-u ...cim se ne zali na probavu kao inace...al stvarno, sta ces

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jesi...Rosa

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa Vidi poruku

uostalom, rađe vjerujem Nijemcu, nego Konzumu
    Potpisujem...
    Svinjetinu iz ducana smo poceli jesti samo iz lidla, inace na placu kupujemo....kad nije bilo lidla kupovali smo po ducanima kad smo morali i to samo junetinu i i tak, a i to je znalo cesto izgledati Boze me sacuvaj...Ocito nekima smeta kvaliteta njemaca, jer ne mogu prodavati svoje..a krava kupljena pitaj boga di, al je zaklana u hrv. pa je to hrvatski proizvod, ma daj...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •