Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure moje, kako je. ima koga sa VV sa lijepim vijestima?? zanima me, ona nova doktorica- radi samostalno ili još ne. ima jedna starija cura koja se uskoro sprema u MPO vode pa evo neznam da li da joj preporučim VV ili ne??? jer će najvjerojatnije k novoj dr. a u godinama je pa neznam šta da joj kažem???

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Drage cure i ja sam bivša pacijentica sa VV-a samo sam željela sa vama podijeliti sretnu vijest a to je da sam trudna i to nakon što smo digli ruke od svega i jednostavno nastavili sa svojim životima sa činjenicom da možda nikad nećemo biti roditelji jer jednostavno više psihički nisam mogla drugačije. Kad sam vidjela dvije crtice na testu još uvijek nisam vjerovala sve dok nisam na ultrazvuku čula kako kuca sad smo punih 9 tj i zasada je sve ok. Želim vam svima od srca da i vaše priče dobiju takav kraj, svu sreću ovog svijeta i da napokon budete sretne kao i ja. "Nada umire posljednja"

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj anastazija1 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure i ja sam bivša pacijentica sa VV-a samo sam željela sa vama podijeliti sretnu vijest a to je da sam trudna i to nakon što smo digli ruke od svega i jednostavno nastavili sa svojim životima sa činjenicom da možda nikad nećemo biti roditelji jer jednostavno više psihički nisam mogla drugačije. Kad sam vidjela dvije crtice na testu još uvijek nisam vjerovala sve dok nisam na ultrazvuku čula kako kuca sad smo punih 9 tj i zasada je sve ok. Želim vam svima od srca da i vaše priče dobiju takav kraj, svu sreću ovog svijeta i da napokon budete sretne kao i ja. "Nada umire posljednja"
    čestitam od srca,uživaj u trudnoći i svojoj željenoj bebi

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Prekrasno, predivno, čestitam!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

čestitam, nema mi ljepšeg nego čuti da je jedna "od nas" ostala trudna!!

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje, kako je. ima koga sa VV sa lijepim vijestima?? zanima me, ona nova doktorica- radi samostalno ili još ne. ima jedna starija cura koja se uskoro sprema u MPO vode pa evo neznam da li da joj preporučim VV ili ne??? jer će najvjerojatnije k novoj dr. a u godinama je pa neznam šta da joj kažem???
    Preporuči joj da ode drugdje (Petrova, Vinogradska, Sveti Duh) - nema smisla da se nova doktorica na njoj uči, a ona je već "u godinama"...Alternativno nek proba kod dr. Alebića

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj TrudyC prvotno napisa Vidi poruku
    Preporuči joj da ode drugdje (Petrova, Vinogradska, Sveti Duh) - nema smisla da se nova doktorica na njoj uči, a ona je već "u godinama"...Alternativno nek proba kod dr. Alebića
    Tako sam i ja mislila, ipak žena ima 35g. i koliko sam shvatila policistične jajnike i još neke druge probleme.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Tako sam i ja mislila, ipak žena ima 35g. i koliko sam shvatila policistične jajnike i još neke druge probleme.
    Joj kad se sjetim svih onih mjeseci dok sam vadila sve nalaze, za poludit. Svaki mjesec nešto. Možda u drugim bolnicama to ide malo brže. Što se tiče nove doktorice ok mi je, ali definitivno neiskusna. Naučit će se ona i bit će dobra za neke nove generacije, ali ni ja ne bi htjela doći nekom neiskusnom. Bolje curi preporuči ili drugu bolnicu ili dr Alebića.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •