angelina, ako te bude zanimalo ista oko useljenja u australiju, slobodno mi se javi na pp...![]()
angelina, ako te bude zanimalo ista oko useljenja u australiju, slobodno mi se javi na pp...![]()
Oprosti šta sam se samo tako ubacila... Naišla sam na ovaj forum i vidjela tvoju obavu... Ja bih imala nekoliko pitanja...![]()
hej litala bok i oprosti molim te sto te gnjavim. evo ja bas radim na tome da odem raditi u australiju i to za stalno inace sam iz zadra zovem se mate. svake dvi godine dode mi rodbina u zadar i ovaj put je ovo preslo na ozbiljno. dogovaram s njima preseljenje u australiju i to direktno kod njih za pocetak. to su mi ujac i teta imam tamo dva prva rodjaka mislim na njihovu djecu. sve ih super znam i dobro stoje financijsku( ujak teta i rodjaci,) mozes li mi molim te odgovoriti na moj mail dali ja u tome mogu uspjeti mislim na radnu vizu. engleski ne govorim savrseno ali ga govorim po prilicno dobro. zavrsio sam hotelijersko turisticku i ugostiteljsku skolu za hotelijersko turistickog tehnicara 4 godine. dakle ako mi u par crtica mozes ukratko reci dali mi to sve moze pomoci sto imam tamo njih sto me oni zele primiti sto su dobrog finanijskog stanja. ja znam da je to tesko sad meni objasnjavati ali ako ti ista znas o tome da mi u par crtica pojasnis ili me uputis. takodjer oni su rekli da ce se tamo raspitati oko toga mislim u australiji adelaidu. spremni su me stvarno primiti i garantirati za mene koliko god treba. moj e mail ti je sipa19@net.hr pa da mi tamo posaljes poruku sto ti mislis o tome. unaprijed ti hvala. molim te za bilo kakvu informaciju koja mi moze biti od pomoci. p.s imam 23 godine