Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
Slava77, žao mi je što nije uspjelo... Ne znam kako ide iza inseminacije, ali u mojim postupcima bez ikakve stimulacije (zamrznute j.s) je dr. rekao minimalno 2-3 mj. U stimuliranim je pauza od 6 mj., naravno! Sad u tom slucaju ne znam,jait ce ti se sigurno netko s takvim iskustvom! Što se tiče menge, meni od utrića uvijek kasni i do tjedan dana!

A ja bi molila da mi odgovore cure koje su u Cita bile preko uputnice (hzzo-a), u postupku bez stimulacije, ili u sekundarnom IVF-u, kakvu su im uputnicu tražili?! Meni za oba puta treba uputnica sa potpunim "programom" IVF, od stimulacije, štoperice itd. iako mi u takvom postupku to ne treba! I sad me buni to, da mi se nebi uračunali ti postupci u onih famoznih 6! Ništa mi nije jasno!
zašto bi uopće koristila hzzo postupak u cita, koji se teško dobije, na sekundarni ivf koji košta 4500 kn? zašto ga ne sačuvati na npr. stimulirani koji košta 10 000 kn plus lijekovi ili polustimulirani?
ne znam odgovor na tvoje pitanje.
zlatice draga, BAŠ MI JE ŽAO
ali nema odustajanja, idemo u nove pobjede. isplači se, skupi snage, a ja znam da je tvoja beba iza ćoška, vrlo blizu