Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2957

Tema: IMUNOLOŠKE PRETRAGE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Puno vam hvala cure.
    Tigrical, za tebe mi je zlatna ptičica prišapnula da ćeš mi odgovoriti kad dođeš doma. (Velika pusa i zlatnoj ptičici, iako sam joj ih danas ukupno poslala već barem 5!)

E sad, evo malo mog iskustva s naručivanjem u petak (prije tri dana):
    - Za sve imunološke pretrage (većina s ove liste koja se zadnjih dana ovdje stalno kopira) sam se uspjela naručiti na Rebru, dobila termin 25.2.
    - Za trombofilijske pretrage idem ovaj tjedan u Vinogradsku, ne treba se naručivati. Rebro za njih nema reagensa do daljnjega.
    - Za homocitein sam se danas naručila na VV-u i dobila termin u četvrtak. Ni Rebro, ni Vinogradska ne rade homocistein.
    - Za genetsko savjetovanje i kariogram sam se naručila na Rebru i dobila termin 14.2. Posebno su mi napomenuli da treba posebna uputnica za genetsko savjetovanje, a za kariogram svaki partner treba imati svoju uputnicu. To je izgleda novost.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Miki76 prvotno napisa Vidi poruku
    Puno vam hvala cure.
    Tigrical, za tebe mi je zlatna ptičica prišapnula da ćeš mi odgovoriti kad dođeš doma. (Velika pusa i zlatnoj ptičici, iako sam joj ih danas ukupno poslala već barem 5!)

E sad, evo malo mog iskustva s naručivanjem u petak (prije tri dana):
    - Za sve imunološke pretrage (većina s ove liste koja se zadnjih dana ovdje stalno kopira) sam se uspjela naručiti na Rebru, dobila termin 25.2.
    - Za trombofilijske pretrage idem ovaj tjedan u Vinogradsku, ne treba se naručivati. Rebro za njih nema reagensa do daljnjega.
    - Za homocitein sam se danas naručila na VV-u i dobila termin u četvrtak. Ni Rebro, ni Vinogradska ne rade homocistein.
    - Za genetsko savjetovanje i kariogram sam se naručila na Rebru i dobila termin 14.2. Posebno su mi napomenuli da treba posebna uputnica za genetsko savjetovanje, a za kariogram svaki partner treba imati svoju uputnicu. To je izgleda novost.

Mi radili kariogram prošle godine. I za mene i za mm uputnica za kariogram (njemu je napisala njegova dr. opće prakse a meni ginić) i dovoljna je jedna uputnica za genetsko savjetovanje. Oboje imamo dopunsko.
    Prvo malo popričaš sa dr. Begovićem a onda ti sestra izvadi krv iz vene. Nalazi su bili gotovi za 6 tjedana.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Miki76 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li pod to spada i PAI?
    Sorry što ovako padam s marsa, ali treba mi za frendicu (nije forumašica).
    Znači samo se dođe i izvadi?
    Hvala

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Da li pod to spada i PAI?
    Sorry što ovako padam s marsa, ali treba mi za frendicu (nije forumašica).
    Znači samo se dođe i izvadi?
    Hvala
    Da. Samo dođe i izvadi. Ja sam došla u pola osam i bila deveta na redu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •