Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1186

Tema: Transfer embrija od odmrznute jajne stanice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Iva Mia~~~~~~~~~~~~~~ da tvoja smrzolina bude dobitna! Kada ćeš vaditi betu?
    dada ~~~~~~~~~~~~~~~ i dobrodošla! Betu možeš vaditi tek negdje 10 -11 dana poslije transfera. Prije nema nekog smisla, bez obzira na to kada bi trebala dobit menstruaciju.
    AuroraBlu ja sam odlučila krenut tvojim stopama, idemo na blastice. Danas imamo 4, 7 i 8 stanične embrije. Nadam se da će barem 1 dogurat do blatice.
    Inače imala sam 6 zamrznutih js-a, preve 3 nisu preživjele odmrzavanje, a s drugom turom sam (za sad) imala sreće.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Iva Mia~~~~~~~~~~~~~~ da tvoja smrzolina bude dobitna! Kada ćeš vaditi betu?
    dada ~~~~~~~~~~~~~~~ i dobrodošla! Betu možeš vaditi tek negdje 10 -11 dana poslije transfera. Prije nema nekog smisla, bez obzira na to kada bi trebala dobit menstruaciju.
    AuroraBlu ja sam odlučila krenut tvojim stopama, idemo na blastice. Danas imamo 4, 7 i 8 stanične embrije. Nadam se da će barem 1 dogurat do blatice.
    Inače imala sam 6 zamrznutih js-a, preve 3 nisu preživjele odmrzavanje, a s drugom turom sam (za sad) imala sreće.

Petak je dan D....pa ćemo vidjeti....jel ova mala srzavica ostaje ili ne!!!! Ja se nadam samo dobrom...o lošem ni da bi pomislila ))

Curke sretno svima koliko vas ima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •