Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo i za druge da znaju: 1. FET je uvijek ok jer tako rasporede da prvo vraćaju dobre embrije, a 2. FET je upitan i rizik je da li će embriji, nakon odmrzavanja, biti dobri jer ostave lošije embrije. Tako da mi čekamo da nam jave kakvi su nakon odmrzavanja. Meni je nejasno zašto uopće zamrzavaju embrije koji nisu dobri. Inače, svaki FET nosi svoj rizik zbog odmrzavanja.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Dobrodošla tika i još prije otišla na forum trudnica.
    Kako vidim kod vas se radi o azospermiji,ako idete na donaciju sjemena bilo inseminaciju ili ivf znaš da imaš pravo ići na teret hzzo-a pošto kod nas nije dozvoljena donacija sjemena(odnosno je ali su banke prazne jer nije anonimno),možeš podnijeti prijedlog za liječenje u inozemstvu u hzzo,ali prije toga ti prijedlog mora ovjeriti specijalist za MPO i trebaš kopirati sve nalaze od mm spermiogram i svoje i ako ti oni obobre plaćaju ti postupak.Kod mene je isti takav slučaj.
    Mi smo išli u 2009 na dvije inseminacije u Pronatal ali nisu bile uspješne.Moraš znati da su kod inseminacije šanse male od 15%,a ivf negdje 40-50%.
    Kada smo mi išli večinom su svi išli u Sanatorijum Pronatal,a sada čemo ići u PFC naravno izbor je na vama.
    Na prvoj stranici imaš podatke od obadvije klinike pa možeš sa njima kontaktirati mailom,a u prijašnjim postovima imaš detaljno proceduru kako ide preko hzzo-a.
    Naravno slobodno se javi ako te nešto još zanima.
    Pozdrav

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mare budi optimistična biti će ok.koji ti je to FET i koliko smrzliča još imaš?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je nejasno zašto uopće zamrzavaju embrije koji nisu dobri. Inače, svaki FET nosi svoj rizik zbog odmrzavanja.
    Mare valjda svim embrijima daju sansu da se pokazu nakon odmrzavanja ,a onda se vidi jesu li ili nisu bas toliko losi.Zato cu ja ako bude potrebe u 2.FET sa svojim novcima da mi se taj postupak ne racuna u bonus i da mi ne propadne eventualno rijesenje koje bi dobila od HZZO.Na sve se mora misliti.
    Nadam se da se tvoji malise nece pokazati ,kako ti kazes,losi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •