Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1136

Tema: TSH

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Jelena, ni ja nemam iskustva s niskim TSH, više s onim prema gornjim vrijednostima.
    No, znam da mi je dr.R. veću pažnju pridavao FT4 nego TSH. (moj TSH mu je bio samo okidač da me pošalje na dodatne pretrage štitnjače i tako smo saznali da mi antitijela luduju). Objasnio mi je da, kad je hašimoto u pitanju, da TSH jedan čas može imati jednu vrijednost, a već nakon sat vremena sasvim drugu. Kad sam mu nakon 2 mjeseca terapije došla s novim nalazima, komentirao je da se vidi da su mi se hormoni počeli stabilizirati jer mi se FT4 popeo s 14 na 17. TSH više uopće skoro nije gledao (a i on je automatski došao na "idealnih" oko 2).
    I ja ti predlažem da mu pošalješ upit sa svojim točnim vrijednostima na Zdravlje i život. Brzo će ti odgovoriti pa će ti biti lakše.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Miki76 prvotno napisa Vidi poruku
    ...jer mi se FT4 popeo s 14 na 17...
    Znači tebi je 14 bio problematičan. Gledam stare nalaze 05/2010 sam TSH imala 0,9, a 05/2009 0,8. To nisam na Rebu vadila, nego SD, a izvađen mi je T4, a ne FT4 pa ne znam usporediti. Antitijela su mi 04/2004 bila OK. Nemam nova, čekam... Kad sve skupim idem osobno kod dr R.

Ja sam proletila tu kroz forum, samo sam i nalijetala na previsoki TSH.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •