Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Koja luda luda noć. Svakih sat vremena sam išla piškit, a u tim sat po sat spavanjima sam uspjela odsanjati hrpu gluposti. Što se tog češćeg mokrenja tiče, nije li da kada je to jedan od ranih znakova trudnoće zapravo imaš osjećaj da trebaš ići, a kad si na wc-u ispadne da je svega par kapljica? Kod mene nije tako, ja svaki put kao da sam popila u međuvremenu lonac kave...

ruža82 i eva133, javite se s novostima, baš sam nestrpljiva!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Koja luda luda noć. Svakih sat vremena sam išla piškit, a u tim sat po sat spavanjima sam uspjela odsanjati hrpu gluposti. Što se tog češćeg mokrenja tiče, nije li da kada je to jedan od ranih znakova trudnoće zapravo imaš osjećaj da trebaš ići, a kad si na wc-u ispadne da je svega par kapljica? Kod mene nije tako, ja svaki put kao da sam popila u međuvremenu lonac kave...

ruža82 i eva133, javite se s novostima, baš sam nestrpljiva!
    ne zamaraj se simptomima trudnoće

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš kako to ide. Još 12 dana do bete, ne radim, pa mi ostaje samo da fantaziram da si prikratim vrijeme

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš kako to ide. Još 12 dana do bete, ne radim, pa mi ostaje samo da fantaziram da si prikratim vrijeme
    samo ćeš se izludit, ja sam bila trudnica bez iti jednog simptoma osim trbuha koji je rastao tako da...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se s time, al znam kako ti je. i ja sam stalno osluškivala šta mi se događa i odma se nadala boljem, ali. Ja sam bila danas, 10dc. rekao je dr da dođem opet u četvrtak. Rekao je da se sporije odvija sve pa ćemo vidjeti. uvijek se nadam da će mi reči da je sve super, da je folikul veliki, a onda ništa. nadam se da će do četvrtka se već nešto pošteno vidjeti. bilo ga nas u jutro oko 20 cura, neznam baš koja je za što došla jer sam brzo riješila.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se s time, al znam kako ti je. i ja sam stalno osluškivala šta mi se događa i odma se nadala boljem, ali. Ja sam bila danas, 10dc. rekao je dr da dođem opet u četvrtak. Rekao je da se sporije odvija sve pa ćemo vidjeti. uvijek se nadam da će mi reči da je sve super, da je folikul veliki, a onda ništa. nadam se da će do četvrtka se već nešto pošteno vidjeti. bilo ga nas u jutro oko 20 cura, neznam baš koja je za što došla jer sam brzo riješila.
    Uglavnom, koliko sam te shvatila, razvija se jedan folikul, ali nešto sporije, pa ćete vidjeti bolje na sljedećoj folikulometriji?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Eh šta da ti kažem, tako sam nešto shvatila. nadam se da će biti tako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •