Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ne znam pisao je na papir 7, ali ima ih više. ja sam zadovoljna jer sam sa manjom dozom menopura dobila isti rezultat kao i prije 2 god i punkcija mi je ranije nego onda, još da se 2 js oplode...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam pisao je na papir 7, ali ima ih više. ja sam zadovoljna jer sam sa manjom dozom menopura dobila isti rezultat kao i prije 2 god i punkcija mi je ranije nego onda, još da se 2 js oplode...
    Sretno!!! a koji ti je sutra dan ciklusa?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno!!! a koji ti je sutra dan ciklusa?
    Odlučila si se na 2, nećeš tri?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ne neću tri jer da mi se sve tri oplode tri zametka nebih nikako vračala, jer meni se prije 2g od 5js svega 1 oplodila i vidi potpis tako da mi je fakat preveliki rizik vračat 3 i dr se u potpunosti slaže s menom

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    ne neću tri jer da mi se sve tri oplode tri zametka nebih nikako vračala, jer meni se prije 2g od 5js svega 1 oplodila i vidi potpis tako da mi je fakat preveliki rizik vračat 3 i dr se u potpunosti slaže s menom
    Ti si bas hrabra kada se usudjujes ici na to da ti oplode samo dvije jajne stanice. Pogotovo ako iz iskustva znas da se ti od 5 JS koje su SVE pokusali oploditi oplodila samo 1. Mislis li da embriolog moze od recimo 7 JS izabrati bas one 2 od kojih ce se barem jedna oploditi? Meni se za tako nesto i 3 cini premalo...

Ja bih radij u slucaju da 3. dan nekim cudom bude i dalje 3 embrija trazila da se ide na blastociste radi selekcije. A ako bi se desilo nesto sto smatram krajnje nevjerojatnim, a to je da 5. dan ostanu 3 blastociste onda nikako ne bih pristala na transfer 3 embrija, nego samo 2. Jer i prema Zakonu o medicinskoj oplodnji na to imam i pravo. Citiram 9. clanak, 3 i 4 stavak koji kaze:

Bračni drugovi pojedinačno ili zajedno mogu povući pristanak i odustati od postupka medicinske oplodnje sve dok sjemene stanice ili jajne stanice ili zametak/ci nisu uneseni u tijelo žene.

Izjavu o povlačenju pristanka zdravstvena ustanova obvezna je zabilježiti i na zahtjev žene ili muškarca o tome izdati pisanu potvrdu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •