ne znam pisao je na papir 7, ali ima ih više. ja sam zadovoljna jer sam sa manjom dozom menopura dobila isti rezultat kao i prije 2 god i punkcija mi je ranije nego onda, još da se 2 js oplode...
ne znam pisao je na papir 7, ali ima ih više. ja sam zadovoljna jer sam sa manjom dozom menopura dobila isti rezultat kao i prije 2 god i punkcija mi je ranije nego onda, još da se 2 js oplode...
ne neću tri jer da mi se sve tri oplode tri zametka nebih nikako vračala, jer meni se prije 2g od 5js svega 1 oplodila i vidi potpis tako da mi je fakat preveliki rizik vračat 3 i dr se u potpunosti slaže s menom
Ti si bas hrabra kada se usudjujes ici na to da ti oplode samo dvije jajne stanice. Pogotovo ako iz iskustva znas da se ti od 5 JS koje su SVE pokusali oploditi oplodila samo 1. Mislis li da embriolog moze od recimo 7 JS izabrati bas one 2 od kojih ce se barem jedna oploditi? Meni se za tako nesto i 3 cini premalo...
Ja bih radij u slucaju da 3. dan nekim cudom bude i dalje 3 embrija trazila da se ide na blastociste radi selekcije. A ako bi se desilo nesto sto smatram krajnje nevjerojatnim, a to je da 5. dan ostanu 3 blastociste onda nikako ne bih pristala na transfer 3 embrija, nego samo 2. Jer i prema Zakonu o medicinskoj oplodnji na to imam i pravo. Citiram 9. clanak, 3 i 4 stavak koji kaze:
Bračni drugovi pojedinačno ili zajedno mogu povući pristanak i odustati od postupka medicinske oplodnje sve dok sjemene stanice ili jajne stanice ili zametak/ci nisu uneseni u tijelo žene.
Izjavu o povlačenju pristanka zdravstvena ustanova obvezna je zabilježiti i na zahtjev žene ili muškarca o tome izdati pisanu potvrdu.