Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
Ja ne mogu vjerovati koje izjave na ovoj temi. hebate, nebi da pričamo o narkomanima, teškim alkoholičarima....prekinuta prijateljstva radi pušenja, prestanci druženja i izlaženja radi pušenja..Što ste vi svi malo maknuti, ne kužim? Ja ko da živim u nekom drugom svijetu kad pročitam neke rečenice.
ne razumem šta ima "maknuto" u činjenici da nekome zbog zdravlja ZAISTA smeta pušenje i da iz tog razloga lepo zamoli prijatelje da ne puše u njegovom ili prisustvu njegove dece? a i da niko nema zdravstvenih problema, zbog čega neko mora biti talac nečije loše navike? i kao što pušači imaju pravo da puše, tako i nepušači imaju pravo da ne, pa makar i pasivno. i, šta ako se nekom pušaču baš ne da da ispoštuje moju molbu? možda će i dalje insistirati i na taj način pokazati nepoštovanje prema meni, ali najverovatnije će ubuduće slabije dolaziti...
u tudjim kućama naravno da nemam pravo ni nameru da zavodim red. ipak, činjenica je da sa pojedinih sedeljki i slavlja (kolikogod bilo prijatno, a ljudi dragi) ubrzo odlazimo iz prostog razloga jer mi dim smeta. i ne želim da ga moja deca udišu. čudno? ako nekome i jeste, to mi nije bitno...