vissnja prvotno napisa
Ja sam jednom pitala decka od drugarice da ne pusi dok smo mi kod njih. Naime situacija je bila sledeca: oni su tek uselili i zvali nas da dodjemo da vidimo. N je tada imala malo vise od mesec dana. Mi smo rekli da ne mozemo bez deteta, oni su rekli: ma super, dodjite sa njom, jao divno, beba, bla bla.... I mi smo dosli (stvarno na kratko), pogledali stan, popili sok i onda je MM otisao da im namesti nesto oko rerne. I njen decko je uzeo da zapali, a ja sam ga zamolila da saceka jos 10-15 minuta jer mi odlazimo cim MM to zavrsi. I iskreno, nije mi bilo pravo, toliko su insistirali da dodjemo kod njih, znaju da smo nepusaci, beba ima mesec dana.
Kasnije vise nismo isli kod njih, osim na druzenja u dvoristu, dok N nije malo porasla. Sad idemo sa njom samo u nekim posebnim prilikama, inace ostaje kod kuce.
Ni na kraj pameti mi nije da krojim pravila u tudjoj kuci, pa moji svekar i svekrva nisu videli N vec skoro 5 meseci, jer oni ne mogu da ne puse u kuci, a moje dete je stalno bolesno i uz to alergicno (zive u drugom gradu pa idemo kod njih na ceo dan). Vidjaju se leti kad je lepo vreme, pa smo napolju, ali zimi ne.