Pokazuje rezultate 1 do 50 od 123

Tema: (ne)urednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ovaj post od spajalice mi zvuči super, baš onako prihvatljivo kako bi i ja voljela. Ali nemam mjesta za takvu raskoš. Jer u jednoj sobi spavamo (nas troje + trokrilni ormar, daska za peglanje, knjige), a druga je dnevni boravak u kojem se sve dešava u danu - i igranje i druženje (komp i tv i gitare i društvo...), hodnik je minimalan, kao i kupaona. Tako da sve prostorije uvijek moraju biti uredne (koliko je moguće) jer nema se gdje raditi nered.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj smrdljiva čarapa prvotno napisa Vidi poruku
    ovaj post od spajalice mi zvuči super, baš onako prihvatljivo kako bi i ja voljela. Ali nemam mjesta za takvu raskoš. Jer u jednoj sobi spavamo (nas troje + trokrilni ormar, daska za peglanje, knjige), a druga je dnevni boravak u kojem se sve dešava u danu - i igranje i druženje (komp i tv i gitare i društvo...), hodnik je minimalan, kao i kupaona. Tako da sve prostorije uvijek moraju biti uredne (koliko je moguće) jer nema se gdje raditi nered.
    razumijem te i ja sam zivjela u 30 m2 s dvoje cimera (5 godina) i tocno znam sta covjek moze a ste ne. naucis se vracati sve na mjesto, jer ako ne spremis onda nemas se di gibati.
    djeca su imala svoju sobu u starom stanu od 11m2 i ta im je bila i za spavanje i za igranje. tad se nakon igre sve spremalo, osim posebnih lego gradjevina ili dvoraca, a sad kao sto rekoh ni njima se ne igra u to neredu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •