-
moj mali miš zaspao (za ne povjerovati) i odmah idem iskoristiti da vam napišem par riječi!
klarita, draga znam taj feeling!
joj i ja sam odradila hrpetinu babinja tako da bi svaki puta došla kući i do sitnih sati jecala u krevetu od tuge i boli! uvijek sam čekala da mm zaspi da me ne čuje jer znam koliko je i njemu teško, a on se slomi kad mene vidi tužnu!
pomoći će ti put sigurno! napuniti ćeš baterije i maknuti se iz ovog okruženja!
bambus, nema ništa ljepše od tog njihovog slatkog smijehića
jel da?
kako je Ivan već veliki dečko! pošalji mi malo slikica kad uhvatiš vremena!
iva draga odlično da razmišljaš o novoj trudnoći! samo hrabro draga, strah će uvijek postojati, ali vidjeti ćeš kako ćeš se polako početi opuštati kad ostaneš ponovno trudna! ja sam mislila da će mene infarkt kad sam vidjela plus, jer me panično bilo strah da neću preživjeti još jedan gubitak djeteta! međutim nakon nekog vremena sam se opustila, i počela stvarno istinski uživati! vidjeti ćeš, sve će doći na svoje, i nećeš se ni okrenuti spremati ćeš torbe za bolnicu ali da ideš roditi svoje malo prekrasno čudo! 
Ares, ajme kako vrijeme leti! pa ti ćeš nama za čas doći do kraja! pa kad prije već toliko!
puuuuno ~~~~~~~~~~~ za malu bebicu! ja se više ne mogu sjetiti jel znate jel curica ili dečko? (oprosti ako si već negdje napisala)
Mandy od sveg srca najdraža ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam objaviš jedan veliki debeli plus!
nitko sretniji od nas ovdje! napraviti ćemo tulum taj dan!
koksy super da si nabavila BW! doktor kod kojeg sam bila kad sam ostala trudna s Niom je patentirao BW (Engelbrecht). divan čovjek! da nije bilo njega mislim da ne bi bilo niti moje kćeri još! 
Rozice, ja bi tako rado mojoj dječici na groblje, i jedva čekam da Nia još malo poraste pa da odemo za zg!
osijek, jel ima šta novo draga? kako Kim?
sutra ću zvrcnuti Tibi da čujem kako nam je! šaljem ~~~~~~~~~~~ za nju i dječicu!
svima vam šaljem veeeeliku pusu!
vidim da sam napisala dugometražni post! držite mi se curke moje! sve vas ljubim!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma