-
pozdrav svima! ja sam nova na ovom forumu,čitam vas već neko vrijeme ali sam s registrila tek sada. Još prije deset godina,nakon dijagnoze azoospermija rečeno nam je da dijete možemo dobiti samo metodom ICSI TESSA.Tada smi išli u vv te privatno u MMC Zagreb.Ogulili nas doslovno u MMC-u( prof. K.) Odustali smo od daljeg pokušavanja ponajprije zbog financijskiih razloga.Danas je situacija bolja,daleko bolja,rekla bih.A u nama se javlja već godinama potisnuta želja... pokušati opet! I tako čitajući ovaj forum,razmišljajući da li opet i gdje,Maribor ili Split, donijela sam odluku,Cito Split.Išla na konzultacije,muž uradio FSH,dobila upute koje papire i nalze uraditi i ako stignem to sve pribaviti javiti se koji dan ped menzes da se dogovorim oko terapije.Malo me zbunilo to što Dr. P nije tražio nalaze hormona kao oni prije,vidim da su neke od vas to radile prije postuika,je li to nužno ili...?
Nadam se da je ovo početak novog druženja i da ćemo dijeliti mnogo sretnih trenutaka,a onih manje sretnih neka bude jako malo 
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma