Cure, gore sam od prije 10, završila sam u 14:30!

Evo prvo lijepih vijesti za sve nas na VV. Danas je u čekaonici bilo plača i smijeha i vikanja. Od 5 cura koje su čekale betu, 4 trudnoće! Sve ogromne bete. Jučer od tri čekalice, tri trudnoće! Pričaju mi cure koje su gore na folikulometrijama da je tako skoro svaki dan! Baš sam sretna, trebale ste to vidjeti!

Što se mene tiče, od danas sam opet 5 dana na klomifenima 2x1, a u subotu 1. folikulometrija. Ako sve bude ok i folikuli ne puknu, ići ćemo na IVF.

Ono što me skroz obeshrabrilo, ma zapravo, ubilo u pojam je taj moj nesretni cerviks. Već sam pisala da je pun zavijutaka, kao slalom i dr. je rekao da ćemo pokušati proći kroz njega i prije transfera. Danas su on i doktorica prvo 15 min uz ultrazvuk pokušavali i nikako. Onda su me poslali van da pijem vode i napunim skroz mjehur, pa smo na kraju išli u salu i tamo su mi jedva jedvice na kraju uspjeli proći do maternice.

Nekako vjerujem da u ovom prošlom IVF-u j.s. nikada nije ni došla do moje maternice. Transfer je rađen bez ultrazvuka i vjerojatno su je ispustili negdje u bespućima cerviksa. Pretužna sam i dr. je rekao da nam je transfer najslabija karika u lancu i da za neki postotak težek transfer svakako smanjuje uspješnost cijele priče. A da i ne pričam o tome koliko je ovo danas sve bilo bolno i teško...

Dobro, sad sam se ispucala, moram prestati s crnjakom, krenuti piti te klomifenčiće i nadati se najboljem. Pusa svima