Pokazuje rezultate 1 do 50 od 652

Tema: Ja sam uvijek za dojenje ali...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    A vezano uz AD - što s djecom koja su alergična na kravlje mlijeko, a majke ih ne doje? Postoji li bolje rješenje od adaptiranog sojinog mlijeka?
    odgovor na ovo pitanje na ovom forumu nećeš dobiti...

OK...zašto se sad sve mame koje su dojile svoju djecu imaju potrebu pravdati? pa zar sam ja u bilo kojem trenutku rekla nešto protiv vas, dapače...
    grozno zvuči kad kažete pa kad nemaš drugog izbora dobro je i AD...oprostite meni to zvuči jako ponižavajuće, ne zagovaram korištenje AD umjesto dojenja, dapače nema ništa ljepše od dojenja, ali AD nije ništa manje dobro od majčinog mlijeka....mene grozi činjenica da na rodinom portalu stoji tekst u kojem između ostalog lošeg piše da je mogućnost dobivanja limfoma veća kod djece koja su hranjena sa AD, a opet je ta ista roda napravila takvu hajku na jutarnji kad je izašao onaj tekst o navodnim podacima da je dojenje loše, a da ne govorimo o forumašicama...

ne mora se na forumu govoriti i pisati o AD, ali onda niti tekstovi tog tipa ne bi smjeli biti na portalu...

zašto se da bi se promoviralo dojenje mora iznositi navodno loše stvari o AD.
    i nemam više snage raspravljati, ovo je otišlo daleko miljama daleko od onog što sam ja htjela reći.
    Posljednje uređivanje od kata.klik : 20.02.2011. at 12:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •