sad su imali preslatke dječje posteljine, žao mi je da nisam ugrabila.
sad su imali preslatke dječje posteljine, žao mi je da nisam ugrabila.
Inače, onaj novi lidl na Laništu pokraj Arene mi se čini nekako veći od drugih. Jel to samo dojam zato što je nov, nemam pojma, ali kao da ima više stvari.
Plahte su im odlicne.
A zna li tko kakve su cijene u lidlovim prodavaonicama u Sloveniji i kakva im je ponuda?
Ubiti ni ne znam, ima li uopće lidla u Sloveniji?
Pogledaj si na www.lidl.si
ne malo, nego puno jeftiniji.
nedavno mi je bili mama i šokirala se cijenama kad je prošla kroz lidl.
ali nema veze mi smo ionako bogata država![]()
Istina.
Ja se ne sjećam kad sam obavila špeceraj i ostalo kod nas. Vani je puno jeftinije.
Ali ja sam u Čk pa mi je Slo blizu, a MM svaki drugi tjedan na relaciji Austrija-Njemačka-Švicarska.
Jučer sam u žurbi zagledala nekakve tri plastične kutije za 99,00 kn, ako ih je netko kupio ( ili zna ) , molila bih da mi napiše dimenzije tih kutija.
Evo mene...upravo iz Lidla....kupila sam si predobar sok maštovitog naziva Jabuka sok, 100% udio voća ali ne piše proizvođač, samo da je proizvedeno u hrvatskoj za lidl i to me sad baš mući.
Nisam mogla proči ni kraj čipsa, prekrasne "satenske" piđame, čoko bananica....ima tamo svega, ali sokovi su mi stvarno best buy. Tak finih i tak jeftinih nema na planeti.
A svi oni fini hrskavi keksi, i čokolade, povrće, voće....meni sve dobro.
Sa svime kaj sam tam kupila sam uvjek bila zadovoljna....roba za mene, djete...
Slažem se sa svima da je izgled koma....izgleda kao malo bolji hangar ali ako je to cijena koju moram platiti za jeftinije i kvalitetnije meni dobro.
Istina je i da su Sloveniji i Austriji puno jeftinije....i najjeftiniji prašak je bolji od našeg najskupljeg....ali ako nemate priliku otići van zemlje lidl je ok. Mama pere sa nekim austrijskim weiss praškom od 10kg u kutiji, mrak je...od učinkovitosti do mirisa. A razlika u kvaliteti istih marku je preočita. Pogotovo u pamapers pelenama....meni su ih moji uvjek donosili jer te nikad ne tiskaju, nikad ne premaću i beba uvijek suha a o cijeni da ne pričamo...iste iz hrvatske nisu ni slične..."možda" bolje od ostalih marki koje se tu nude ali on kaj gore dobite je neusporedivo.
One akcije od ponedeljka i četvrtka, to se na internetu ne može vidjeti dan prije, jel tako ? Obično mi se dogodi da jedan dan nešto kupim, a sutradan to bude na akciji![]()
kupila sam pasatu i grozna mi je. ali mi je gorgonzola (picante) odlicna, zavrsila je u danasnjem rucku.![]()
Mi danas imamo lazanje, jucer smo ih probali kod kume i MM je odmah otrcao u Lidl da ih spremim danas za rucak.
ja sam neki dan uzela djeci one pamucne trenirke (po 79kn), super su. vec ih prala, nisu se skupile, nisu pustile boju..
ukucaš u adresnu traku svojeg pretražnika "www.lidl.hr" i stisneš enter
kad se stranica otvori na vrhu imaš njihov logo i desno od njega niz malih sličica ispod kojih (konkretno sada) piše redom: "Aktualno", "Aktualno", "Aktualno", "Od četvrtka", "Od četvrtka", "Od četvrtka" i "od 28.02.2011."
klikneš onu koja te zanima i čekaš da se otvori dotična stranica
jesi prosvijetljena?NHF
Za ljubiteljice knedlica sa šljivama- samo u subotu 26.02, snižene su sa 19.99 na 9.99 kn.
Isto tako, 5 u 1 tablete za perilicu posuđa od 24.02. su snižene sa 34.99 na 24.99. kn.
opa za tablete zaperilicu skočit ću svakako
Posljednje uređivanje od pikula : 23.02.2011. at 19:19
cappy, gore gdje piše- naša ponuda, akcija, asortiman itd., klikneš akcija:
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...s.xsl/6805.htm
i sa lijeve strane imaš i ponedjeljak i četvrtak, čim jedna istekne, piše za sljedeću.
Ne moraju pisati proizvođači, ali moraju šifre, koje su iste svakom proizvođaču, pa tako za mliječne proizvode u malom krugu uvijek možete naći broj koji je od određenog proizvođača:
KIM Karlovac 146
Meggle 46
PIK Rijeka 1911
Dukat 159
Posljednje uređivanje od VIPmama : 24.02.2011. at 10:26
Ja se isto bas maloprije vratila iz Lidla, bila je dosta velika guzva, pogotovo na povrcu i vocu.
Ja idem tamo uglavnom po zitarice; cornflekes, coko kuglice i sl. Imaju na akciji kruzice sa medom ( 3.99) pa sam toga nakupovala. Uzela sam i rajcicu u tetrapaku, litra 5 kn. Obavezno cips, njihov mi je jedan od najboljih koje smo probali i grozdice u cokoladi koje smizla obozava.
Uzela sam za probu vocne jogurte, nisam ih prije kupovala, ali sam vidjela na jednom drugom forumu da ih dosta hvale. Pa da probamo...
Ajvić, Gugl kaže Meggle Hrvatska
Svi odobreni objekti
Posljednje uređivanje od Amalthea : 24.02.2011. at 11:00
k plus proizvodi Meggle , a i jogurt za Lidl , barem za Slavoniju , to znam iz pouzdanih izvora
http://www.mps.hr/default.aspx?id=6519
Odmah pod prvim linkom je taj dokument "UPISNIK SVIH ODOBRENIH OBJEKATA"
meni su cijene u hr lidlu bolesne
dvd player za auto na ponudi kosta ko moj wide screen u high resolution i jos radi i na baterije i ima mogucnost za memory stick pa mozes koristiti i kad nisi prikopcan na struju
navigator kosta ko tomtom ili garmin
neko je pricao o maslacu, ovdje je u lidlu maslac 99 centi
Znamo da su visoke, ali su još uvijek niže nego u drugim centrima.
A živimo tu gdje živimo. I ne mogu svi u Lidl u Sloveniju ili Njemačku ili Austriju ili... Nizozemsku.![]()
ja se sjecam prvog odlaska u lidl, prije nekoliko godina, na kampiranju u slo
isli u grad kupit voce (gradic, koija tisuca ljudi, nismo znali gdje je pjaca) i ja kazem mm - ajmo u lidl, stray je napisala da je tamo voce kvalitetno
a u lidlu cijene tako nevjerojatno niske
nije se u hr ponovilo ushicenje![]()
Posljednje uređivanje od Dalm@ : 24.02.2011. at 21:15
Vidim da ove lampe nema kod nas
http://www.lidl.de/de/Zeit-fuer-Zuha...er-Stehleuchte
Ponuda je skroz drugačija vani. Šteta!
neke mliječne stvari za Konzum radi Meggle, a neke dukat, npr. onaj novi standard jogurt od litre radi dukat, krivo sam napisala, 56 je Meggle.super info. na konzumovom jogurtu je broj 56,
Danas mi je mama iz Lidla donijela neke nevjerojatno fine kekse, kaže da su to neki 'švicarski' ?? i da su skupi (mala kutijica -13,14 kuna), ali stvarno su predobri. Nažalost to dokazuje moju teoriju da u Lidlu kupujem samo slatkiše i grickalice i da mi je u stvari bolje da mi noga tamo ne kroči (za novčanik i za vagu)