nemam pojma ima li na listi
stavim dvotočku
upišem mljac
i opet dvotočka
nemam pojma ima li na listi
stavim dvotočku
upišem mljac
i opet dvotočka
ja ne skuham šparoge, nego onako kako si rekla, omekšam ih na maslinovom ulju, malo podlijem s vodom, kad voda ispari, bacim jaja. druga varijanta je s pancetom ili pršutom, na istom principu. ali, nekako više volim sam okus šparoga, panceta ili pršut mi ga previše ubiju.
treća varijanta je skuham šparoge, skuham i narežem jaja pa onda napravim salatu s maslinovim uljem i octom. ta mi je varijanta još najdraža.![]()
Bogohuljenje Šprogre kuhat prije priganja sa jajima! Moja familja je valjda največi manijak za Šparoge koje poznajem, kad je stađon, svaki, al svaki dan mi imamo Šparoge, i svaki al baš svaki dan totalno uživamo, već mm-u najavljujem berbu ove godine - pao mu mrak na oči.
Kad ih radite s jajima, samo stavite stapke da se dinstaju prije vrhova jedno 10 minuta u poklopljenoj prosuji na maslinovom ulju na laganoj vatri, onda se ubace vrhovi, dinsta se još 5 minuta i na to jaja. Ajme kako umirem od gladi!
Daj mi prestani vadit mast s tetkinim lignjama, a sad i šparogama. Ja ih volim i sirove jesti dok ih berem.
što je "govno u karti"?
McD?
ja sam danas kupila jaja samo radi vas :D