Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

curke, pozdrav, dugo vas čitam što se događa u vg, ja sam u travnju u stimuliranom, a kako nisam iz zg, ovdje u kbo sam željela ići na prirodni ivf, dr. me uzeo međutim, kako mi je dugo kasnila m. napravio mi je uzv kad ono -na oba jajnika imam po cistu (u siječnju sam pila klomifene, nisam ni došla do punkcije jer nije bilo folikula) jedna 3,5 druga 4,5 cm.)
    e sada, što da radim? da li da se javim i dr.t. u vg zbog toga, da li će to smetati za stimulaciju?
    pijem duphastone jer i moj dr.u kbo mi je rekao da je sada najvažnije da "sredim" ciste da mi uspije stimulacija
    sorry, na dugom postu

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    curke, pozdrav, dugo vas čitam što se događa u vg, ja sam u travnju u stimuliranom, a kako nisam iz zg, ovdje u kbo sam željela ići na prirodni ivf, dr. me uzeo međutim, kako mi je dugo kasnila m. napravio mi je uzv kad ono -na oba jajnika imam po cistu (u siječnju sam pila klomifene, nisam ni došla do punkcije jer nije bilo folikula) jedna 3,5 druga 4,5 cm.)
    e sada, što da radim? da li da se javim i dr.t. u vg zbog toga, da li će to smetati za stimulaciju?
    pijem duphastone jer i moj dr.u kbo mi je rekao da je sada najvažnije da "sredim" ciste da mi uspije stimulacija
    sorry, na dugom postu
    Ne vidim kako bi ti duphastoni mogli pomoć da se riješiš cisti-pa to je samo progesteron?
    Ja sam imala cistu i mjesec dana sam pila kontracepciju-jajnici su se primirili, cista pukla i ciklus nakon toga IVF uspio!!! Nemoj ništa na svoju ruku, pitaj Tomića dal da piješ kontracepciju i koju. Ja sam pila yasmine. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •