Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku
ajme već je prošlo 11 sati a ja još nisam u krevetu nego čitam ovu temu, i cijelu sam ju pročitala! Tema je super, meni ko s neba došla, jer ja nikako da se pomirim s tim da sam zaposlena mama i da radim posao koji me više ne ispunjava, a da nisam doma sa svojim mišekom i da ne radim nešto kreativno i korisno. Imam nekoliko opcija u glavi o kojima odnedavno razmišljam, a nove su mi ideje: pčelarstvo (ideja mog dragog
šogora koji se time bavi rekreativno jer više ne stiže uz posao) - navodno je jako profitabilno, a sam si svoj gazda, i nije nešto komplicirano (mene jedino strah da me pčele ne izbodu ), pa onda isto ta famozna proizvodnja i prodaja domaće zimnice za kojom se ovdje masovno ludi ; a onda i nešto malo kompliciranije jer bi trebalo dosta love uložit-imamo planinsku kuću (na Ivančici), staru koju bi trebalo obnovit i uredit, onako ko kućicu iz bajke, romantično, obući u drvo možda, opremit ju kaminom, baldahinima, krušnom peći i sl. starinskim stvarčicama, pa je iznajmljivati. E zato bi nam trebao kredit, a u ovo vrijeme upuštat se u kredit u Lijepoj našoj ne znam koliko je pametno..
PS. prijavljujem se u grupu uzgajateljica zdravog povrća i izrađivačica domaće zimnice !

Ovo je divno, s kućicom na Ivančici!
Jedino ne znam kako je to sada, kad je recesija...
I pitam se kakav bi to bio projekt, krovni, koji bi učinio sve te kućice privlačinima, nečim posebnim.
Ili koja bi to bila priča koja bi tvojoj kućici stvorila brand da si stalno puna... o tome treba razmisliti.
I sretno ti!
Svakoj mami koja konta o ovome od srca želim veeeliki uspjeh, pa tako i tebi!

Ovoj zemlji treba uspješnih priča, i treba nam start kapitala koji će, Bože oprosti mi, s vremenom moći platiti i dati novac za kampanju onim političarima koji će s vremenom za ovu zemlju i ljude nešto znati učiniti...