ajme već je prošlo 11 sati a ja još nisam u krevetu nego čitam ovu temu, i cijelu sam ju pročitala! Tema je super, meni ko s neba došla, jer ja nikako da se pomirim s tim da sam zaposlena mama i da radim posao koji me više ne ispunjava, a da nisam doma sa svojim mišekom i da ne radim nešto kreativno i korisno. Imam nekoliko opcija u glavi o kojima odnedavno razmišljam, a nove su mi ideje: pčelarstvo (ideja mog dragog
šogora koji se time bavi rekreativno jer više ne stiže uz posao) - navodno je jako profitabilno, a sam si svoj gazda, i nije nešto komplicirano (mene jedino strah da me pčele ne izbodu

), pa onda isto ta famozna proizvodnja i prodaja domaće zimnice za kojom se ovdje masovno ludi

; a onda i nešto malo kompliciranije jer bi trebalo dosta love uložit-imamo planinsku kuću (na Ivančici), staru koju bi trebalo obnovit i uredit, onako ko kućicu iz bajke, romantično, obući u drvo možda, opremit ju kaminom, baldahinima, krušnom peći i sl. starinskim stvarčicama, pa je iznajmljivati. E zato bi nam trebao kredit, a u ovo vrijeme upuštat se u kredit u Lijepoj našoj ne znam koliko je pametno..
PS. prijavljujem se u grupu uzgajateljica zdravog povrća i izrađivačica domaće zimnice

!