Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej, drage moje, sutra sam neočekivano na punkciji. Jučer sam došla na dogovor za dalje, doktor predložio da napravi ultrazvuk, kaže endometrij super, imamo nešto na lijevom jajniku, ajmo pokušat uhvatit stanicu. Sinoć dobila štopericu i sutra se opet družimo na punkciji.
    Za punkciju
    I ja sam jučer bila na dogovoru za dalje, za mjesec dana krećem s klomifenima. Vidim da si i ti zadnje bila na klomifenima pa mi jedna stvar nije jasna - od 2. do 7. dc moram piti 2x1, i 9 dc na UZV, znači jedan dan ne pijem ništa? Pitam jer sam već bila na klomifenima i nisam imala pauzu. Je li to tako inače?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Za punkciju
    I ja sam jučer bila na dogovoru za dalje, za mjesec dana krećem s klomifenima. Vidim da si i ti zadnje bila na klomifenima pa mi jedna stvar nije jasna - od 2. do 7. dc moram piti 2x1, i 9 dc na UZV, znači jedan dan ne pijem ništa? Pitam jer sam već bila na klomifenima i nisam imala pauzu. Je li to tako inače?
    Koliko ja znam klomifeni se piju samo 5 dana.

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Za punkciju
    Ja sam pila klomifen od 3. do 7.dc (5 dana) 2x1 i 7.dc bila na prvoj folikulometriji jer bi 8.dc pao na subotu pa me nisu htjeli za subotu naručivat. Kasnije su folikulometrije bile 10.dc i 12.dc, štoperica 12.dc i punkcija 14.dc. Kako su meni inače ciklusi 28 dana, tako je praktički punkcija obavljena kada bi i inače bila ovulacija.
    Ovaj ciklus nisam ništa pila i opet će bit punkcija 14.dc

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam ih prvi put pila sve do štoperice, zato pitam, a i za UZV mi je napisano 9 dc, ne 8.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •