Bit ce ti drukcije kad ti beba sisa dojku, nece bit neugodno kako zamisljas. To dijete je do prije koji tren bilo dio tvog tijela- i dojenjem se opet zblizavate. Prirodnije od tog ne moze.
Naravno, pocetni problemi su moguci- a za skoro svaki problem postoji rjesenje ( zato upisi u mobitel broj sos telefona za dojenje).
Meni je malo neobican bio prvi podoj, jer me beba stvarno iznenadila. Od tog malog krhkog bica uistinu nisam ocekivala da ce cim nanjusi siku zinuti i vuci kao usisavac kad ga upalis na najjace ja sam mislila da ce on to nesto lagano- kad covjece- pravi usisni strojcek s vremenom ce ti bradavice same ocvrsnuti i podoji ce biti bezbolni i ugodni, pa cak i opustajuci.

Isto mislim da ti priprema bradavica nije potrebna, cak sam procitala da se metoda pripreme bradavica trljanjem rucnikom pokazala neucinkovita te da moze potaknuti preuranjene trudove. Zato bolje ne diraj.

Preko neta naruci dvd mlijecna staza, doci ce ti na adresu prije nego rodis. Ja sam ga gledala 5-6 puta, nekad ga upalim kad sam umorna i iscrpljena, kad mi se cini da mi se dan sastoji od dojenja, dojenja i dojenja. Tad me film razveseli i osjecam se ponosno

P.s. Super da se vec pripremas na dojenje, volja je najvaznija. Vecina trudnica danas govori: pokusat cu pa ako bude islo, bude. (i ja sam bila takva, priznajem). Sad mislim da treba razmisljati: naravno da cu dojiti!
Sretno!