Kompenzacija je ok ali ne može se od nje živjetiRecimo, firma moje frendice je dobila na kompenzacijo stan od 100m2. A njoj treba lova da plati račune, poreze i sl...I što da sada radi s tim stanom? Ne treba joj za živjeti, ne može ga prodati jer je glupi razpored i skupa cijena...Tako da. Sve do neke mjere. Što će meni 300 tegli meda, pa nemožemo samo med jesti cijele dane. Ma, mom mužu stano nude neku kompenzacijo, prije je znao priosati na to pa smo imali doma cijele sobe coac- cole, rio mare tune i sl. stvari ali više ne. Ne možeš toliko toga pojesti a ne možeš ni prodati ako nisi registriran za to..Mi smo to nekako uvalili nekim malim dučanima ali toliko zezancije oko toga..Ne, hvala.
A PDV - istina, ne treba se odmah ući ali ako si firma koja kupuje sirovine onda se više isplati da si u sustavu pdv-a. Ja se baš i ne kužim previše u taj dio računovodstva, pdv-a i sl. jer nisam baš za to, mm je više, ja sam kreativac, ja bih stvarala a neko drugi neka se brine o tom dijelu) He, he, računovodja poludi sa nekim mojim seljčakim razmišljanjima (he he) veli da moram seliti u džungu i raditi tamo
![]()

Recimo, firma moje frendice je dobila na kompenzacijo stan od 100m2. A njoj treba lova da plati račune, poreze i sl...I što da sada radi s tim stanom? Ne treba joj za živjeti, ne može ga prodati jer je glupi razpored i skupa cijena...Tako da. Sve do neke mjere. Što će meni 300 tegli meda, pa nemožemo samo med jesti cijele dane. Ma, mom mužu stano nude neku kompenzacijo, prije je znao priosati na to pa smo imali doma cijele sobe coac- cole, rio mare tune i sl. stvari ali više ne. Ne možeš toliko toga pojesti a ne možeš ni prodati ako nisi registriran za to..Mi smo to nekako uvalili nekim malim dučanima ali toliko zezancije oko toga..Ne, hvala.
Odgovori s citatom