koksy sretno sutra!!!
boxi hvala Bogu da ti je tata na sigurnom.
roza ja bi ti se volila pridružit, ali s obzirom na 3poroda u 3 godine i jedan od njih carski nije mi baš pametno. Tako da se sad čuvamo. Ali volila bin bar još jednombit trudna i rodit. Ja sam luda, ali meni je to tako super. Mada sad imamo druge planove, velike, tako da mislim da ćemo ipak nekako preskočit taj 4 put.
Ja san čula za mirenu dosta dobre komentare. Moja frendica je ima već 7 godina. Naravno redovite kontrole i mjenjanje nakon 5 godina. Ja sam skeptična stavljat tako nešto u sebe. Rikverc se više ne usudim jer tako je došla Anamariica, a sad trenutno "viva la pljastik-gumic", a s obzirom da dojim nema ni tabletica. Ili apstinencija... ma moreš mislit....
Moram vam pohvalit svoju ribicu. U čet je napravila svoj prvi samostalni korak. Držala se za kauč, gledala tv, bila je neka muzika, pustila se, malo si je odplesala i napravila korak, zaustavila se, malo stajala pase sjela i puzeći spičila dalje. Tako sam ponosna, mada je ne kapin kamo žuri kad još nema ni 9mjeseci. Pahuljica moja mala..
Pusa svima.. i uživajte u lijepom danu...