Stranica 12 od 95 PrviPrvi ... 210111213142262 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

koksy sretno sutra!!!
    boxi hvala Bogu da ti je tata na sigurnom.
    roza ja bi ti se volila pridružit, ali s obzirom na 3poroda u 3 godine i jedan od njih carski nije mi baš pametno. Tako da se sad čuvamo. Ali volila bin bar još jednombit trudna i rodit. Ja sam luda, ali meni je to tako super. Mada sad imamo druge planove, velike, tako da mislim da ćemo ipak nekako preskočit taj 4 put.
    Ja san čula za mirenu dosta dobre komentare. Moja frendica je ima već 7 godina. Naravno redovite kontrole i mjenjanje nakon 5 godina. Ja sam skeptična stavljat tako nešto u sebe. Rikverc se više ne usudim jer tako je došla Anamariica, a sad trenutno "viva la pljastik-gumic", a s obzirom da dojim nema ni tabletica. Ili apstinencija... ma moreš mislit....
    Moram vam pohvalit svoju ribicu. U čet je napravila svoj prvi samostalni korak. Držala se za kauč, gledala tv, bila je neka muzika, pustila se, malo si je odplesala i napravila korak, zaustavila se, malo stajala pase sjela i puzeći spičila dalje. Tako sam ponosna, mada je ne kapin kamo žuri kad još nema ni 9mjeseci. Pahuljica moja mala..
    Pusa svima.. i uživajte u lijepom danu...

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

boxicasuper za tatu, baš sam jučer mislila na tebe kad sam gledala u vijestima.
    ja sam bolje, normalno sam doručkovala, sad sam toliko gladna da bi pojela cijeli frižider.
    cure šaljem vam veliku pusu i čujemo se!moram pazit na ručak, jučer svi mene dvorili sad ja moram njih.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

klarita super da si bolje!
    držim fige za dalje, da sve bude super! uživaj u okruženju svojih najdražih!
    tamagoči, ma bravo za tvoju curkicu! pa ona je pravo napredna! a čuj ženska bi hodala! srce malo slatko!
    koksy, šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji pregled!
    držim fige da vidite spol! nisi mi odgovorila jesi bila kod dr.H?
    bebeto
    Rozice, tak si i ja nekak zamišljam odnos Nie i Koka! ona kad ga vidi sva treperi, a bome i on jedva čeka kad ona legne doći blizu nje i staviti njuškicu na njenu nogicu, ili guzu!
    uživajte u današnjem danu! mogu misliti kako Špiro uživa!

moram se malo pohvaliti : imamo 1.zubić!!!!!!!!! super je bila, nije bilo ni slinjenja, ni cendranja, ni temperature, ništa. samo sam ga jutros ugledala u ustima! miš moj mali, tak mi je slatka s tim mali špicem u ustima!

puse svima!!!!!!!
    kod nas je ružno i hladno!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Joj bzara sorry, jesam, kod njega sam bila, nisam mogla vjerovat da me se sjeca. Bas je nesto posebno dobre volje bio, cak mi je rekao, kad sam legla i kad mi je stavio sondu na trbuh; "gospodo B. vi ste trudni"
    Kazem ja njemu; ahaaaa a to je to sto me udara, ja mislila da mi probava otisla kvragu

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara onda cemo festat ovo lito. i ja sam presretna jer je moj brat stvarno pronasao super curu, koja ga voli i naravno on nju. ali nekad mi ne ide u glavu da je "vec" doslo i njihovo vrime.
    super za prvi zubic, i bas odlicno sta je izasao bez kakvih problema...joj, mogu samo zamislit kako je Niica slatka s njim.
    koksy draga sretno sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~
    bas sam se danas priko sms-a cula s nasom tibi, kaze da je sve dobro, veceras je skidaju s infuzije, i da su bebaci 800g i 920g. kaze da su zivahni. i da je doktor zadovoljan. draga da jos ostanete 3u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bravo Nia za prvi zubić jeeeeeeee
    za tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    tamagoći, čestitam na prvim koracima, ja sam se preporodila otkad V hoda...
    idem čitati malo, ovo troje mi je prvo upalo u oči

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja mislim da ću dobiti čir
    nešto me sve muči u zadnje vrijeme, i svega se nasložilo, od financija, nekih obiteljskih situacija, glupe Fine koja je počela uzimati pare....

u subotu sam bila u Zg-u
    išla sam gledati Jaltu u Komediju, baš je bilo dobro, prespavala kod kume i jučer došla doma, Vito je bio jako ljut kad me vidio, nije me htio ni pogledati, kako sam ga mogla ostaviti kod bake hahahhahahaha, glumac mali

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

iirraarraa
    Vito je bio jako ljut kad me vidio, nije me htio ni pogledati, kako sam ga mogla ostaviti kod bake hahahhahahaha, glumac mali
    hehe, to mi je poznato!a poslije će im biti najbolje kod bake!
    ja sam danas isto nikakva, kakvo vrijeme tako i ja. želudac i crijeva opet muče.jedva sam radila.a još se i probudila ukočenog ramena.Uf!

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma i sad on uživa tamo, ali glumata, kao ljut je, moš mislit....
    i kod nas je odvratno vrijeme
    ja čekam da mi se pileća prsa otope, pa ću raditi tortilje

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

koksy, biti će zabavno odbrojavati naše zadnje dane!!!
    hvala ti na podršci, kao i svim curama!

javnem se u srijedu nakon pregleda...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koksy cekamo teee!
    javi nam se kako je proslo!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    koksy cekamo teee!
    javi nam se kako je proslo!
    Joooj...nikako...Mislim sve je ok, pregledala me ginekoloski ali mi uzv nije htjela radit a ja je moljakala ko dijete cokoladu
    Rekla sam joj da ne mogu cekat jos mjesec dana da saznam spol al bila je neumoljiva pa sam joj rekla da ju sad vise ne volim
    Super je zena, stvarno se s njom moze razgovarat maltene ko s frendicom al eto, ne zeli me zracit vise nego je potrebno, sto je ok al ja sam ipak radoznala za poludit.
    Tako da, eto, jos 4 tjedna neznanja...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zaboravila sam vam napisat da je bebolino potpuno poludio, udara me staaalno i ima vec dobar udarac. Watcher nisam palila vec 2 tjedna, nemam sad ni neke potrebe kad toliko dobro osjecam udarce. Neda mi sjedit, neda mi lezat na desnoj strani jer je on najcesce tamo, udara me dok stojim u redu na blagajni...dobar je samo dok hodam, obavezno cu kupit maramu jer cu ga, cini se, morat puno nosat
    Razmisljam o tome da progutam loptu pa nek se dijete igra unutra, da ne udara na prazno

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

koksysuper, neka samo udara svoju mamu

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

boxica super za tatu, sigurno je već kod kuće !!!
    koksy nek bebolino samo dokazuje svoju snagu !!!
    da je moj bar takav....

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Koksy, tvoja bebica je jako sretno pa ti to i pokazuje....

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

koksy za našeg bebolinca! makar ja još uvijek imam neki feeling da je curka! kako god samo nek se rodi živo i zdravo!
    a za dr.H odvalila sam od smijeha!!
    ira pusa tebi i Viti, frajeru malom! strašan je!
    Ares kako tvoja bebuška? vjerujem da je teško mirovati, ali samo neka maleni dođe!
    mala laia bit će nam uzbudljivo ljeto - Koksy, Tibi, ti, pa Ares, bit će pravi babyboom na našem PDF-u.
    klarita, kako želudac? jel bolje?
    bambus, preslatka je! još se ne vidi onako pravo, ali zato ga osjetimo! ne mogu vjerovati da već imamo i zubiće, kako to vrijeme leti! imam osjećak da se neću ni okrenuti, a mi ćemo puhati balone za prvi roćkas!

pusa svima!!!!!!!!!!!!

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Boxica bravo za tatu !!
    Bzara već prvi zubić?ma ove bebe prebrzo rastu, ali glavno da je nije ništa bolilo, mišica slatka li je!!
    Koksy mislim da je ipak cura kod tebe, baš bi mi bilo drago, uf još 4 tjedna..al brzo će to proć, uživaj u bebinim udarcima
    Ira pusa tebi i Viti
    Roza draga šaljem ti velike puse i mislim na vas
    Bambus, Tibi, Ares, Klarita, Mala laia, Tamagoći, Bebeto, Mandy, Beti, Mali Vili šaljem vam velike puse!!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo da vam se javim...
    tata je u subotu došao do Malte, jučer je bio u Rimu i sad bi svaki čas trebao sletjeti u Zagreb
    hvala što ste mislile na mene!

Roza radi se o Rimskom ruletu, a ne Ruskom

Inače, bili smo danas na pregledu sa 3 mjeseca, imamo 5.910 g i 58 cm,
    danas smo obavili i prvo cijepljenje

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    evo da vam se javim...
    tata je u subotu došao do Malte, jučer je bio u Rimu i sad bi svaki čas trebao sletjeti u Zagreb

Bravo za tatu.... i ja sam to proživljavala prošli tjedan, i dobila najljepši poklon za rođendan kada su mi javili da je sletio u ZG.. evo sada je još 30tak kroskića prešlo granicu i polako ali sigurno ka svojim kućama...

Bravo i za veliku bebicu..... kako je reagirala na cjepljenje?

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

bzara moj je bebač jedan veliki pospanac, na početku kad su krenula prva lupkanja mislila sam da će biti živahan, no ništa od toga.... naravno ima i dana kao npr. jučer nije stao cijeli dan, a s time su mi ludovale kontrakcije, pa si mislim dobro da je takav...
    a ležanje mi ponekad teško pada, ali odležala bih i duplo samo da bude sve ok!
    jedva čekam da krene naš ljetni babyboom, ako se ne varam Tibi ima najraniji termin pa s time i čast da otvori sezonu!!!
    jooj kako slatko, Nia dobila prvi zubić, bravo , pusa hrabroj curici!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    evo da vam se javim...

Bravo! I super za tatu
    A ja sam to nazvala ruskim onako slikovito da se vidi koliko me bilo strah uopće pomisliti na novu trudnoću. Ajme u šta sam se ja uvalila još nisam svjesna, kad me počme drmat panika mislim da ću bit gora nego sa Š

Bravo Nia

Tibi mislimo na tebe i bebice
    Ares veliki kiss bebaću, meni su govorili da je dobro da je pospan u bušici jer kao bit će mirno dijete - pouka, ne vjeruj babskim pričama

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Boxice super za tatu! ne mogu ni zamisliti kako vam je moralo biti!
    i bravo za I.G. vejiki dečko na raste! jel dobro podnio cijepljenj?!
    Ares i moja Niuška je bila mirna bebica u trbuhu, a sada je kako moja sveki kaže "živo srebro"
    ljudi moji ja kad nju stavim na leđa ona se hvata rukicama uz namještaj i pokušava se posjesti!
    samo neka mali ljepotan nama raste, pa da možamo svi feštati kad nam se rodi!
    Rozice nećeš biti gora, zato što ti Špiro neće dati misliti na negativno! mali braco ili seka će nam se roditi i biti će to jedno divno malo dijete!
    samo hrabro, možeš ti to!
    Višnja

držite mi se sve!
    svima šaljemo veeeeelike puse!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

bzara baš sam pregledala sličice,malecka je baš bombon!nego reci ti meni,dušo,jedeš li ti išta...?

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Roza odbrojavanje je ažurirano!! I hope you like it!
    a po pitanju onog što si postavila na drugoj temi, draga moja opusti se i uživaj...nemoj da nam drugi kvare doživljaj.... tralalalalala... hihihi

bzara i andynoa malac je super reagirao na cijepljenje....prva pikica je prošla kao da ništa nije bilo, a na drugoj je malo zaplakao. brzo se smirio, nije imao temperaturu, nogice su danas super, vide se samo male dvije točkice gdje je upiknuto... sve u svemu odlično

bravo za Niin zubić!

Ares samo ti lezi i uživaj...kad se malac rodi, zaboravi na izležavanje...

a sad malo apsurda:
    -stari je spašen iz pustinje u sklopu engleske misije...doveli su ih avionom iz pustinje u Maltu, platili im hotel sa 5 zvjezdica da se ljudi odmore i dođu k sebi od šoka...
    -e sad dolaze pacijenti:..nakon što smo ja i moja family cijelu vječnost kontaktirali sa našim vrlim ministarstvom i ambasadom u Rimu (čovjek se zapita jel pričaju oni uopće hrvatski...btw žena je bila jako živčana jer mora raditi u nedjelju!!???), oni su kupili karte sa Malte do Rima i dalje za Zagreb, a stari je MORAO potpisati ambasadorici da će kad dođe doma vratiti novac za karte... nažalost nema smajlića koji bi mi tu savršeno odgovarao...

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Bravo za svih, naročito za nove trudnice

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Boxice, stvarno nema komentara za to što se događa tvom tati! mislim stvarno strašno!
    bravo da je malecki super reagirao na cjepljenje! mi idemo u utorak, i jedva čekam da čujem koliki smo! neki dan mi kaže sveki: ajme kako ti tako sitna možeš nju nositi, meni sve ruka utrne dok ju nosim!
    e reko ne podcjenjujte me, ja sam sitna ali jaka!
    Sandra, mm se tako nasmijao kad sam mu pročitala što si napisala! on ti mene zove : moj mali Pero Ždero
    ja stvarno jedem često, dosta, ali me se ne prima baš! je da sam i aktivna 100/h, i nikad nisam volila junk food! kod nas kod kuće nema ni grickalica, ni bombona, ni keksa. ali zato ubijam za domaće štrudle, pite, i takve neke stvarčice!
    pusa Karlu i Emi! kako ste nam vas troje?
    Mrvica
    i puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Tibi, mala Laia, Ares i Koksy
    svima šaljemo veeeeelike puse !

pojavio nam se i drugi zubić! presmješna mi je! još se ne vidi jako, ali se zato osjeti, pogotovo dok papamo!

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

bzara - sitna ali dinamitna!!! bravo za zubiće!!!

koksy, i mi bebu zovemo Mrva!!! također ne znamo spol... a danasnji pregled su nam premjestili za sutra... nikako dočekati...

E, da, pronašli su nam sve izgubljene nalaze i svi su suuuuuupppeeeeerrrrr!!!!!!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mala laia jeeeeeeeeeeeeeeeee za nalaze!
    onda šaljemo hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

boxicata priča s tatom i vraćanjem novaca me uopće ne čudi, naša posla!sram ih bilo!
    Želudac nikako na zelenu granu, od one viroze u sub nisam bila na wc, da prostite!
    Užas!grčevi, jedva radim i funkcioniram.Jedem sve moguće jogurte, mekinje čak sam kombinirala s kavom i NIŠTA!
    mislim da ću na kraju pokušat kao pušači: kava i cigareta, pa što bude!UBIJA ME!!!!

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj klarita2 prvotno napisa Vidi poruku
    boxicata priča s tatom i vraćanjem novaca me uopće ne čudi, naša posla!sram ih bilo!
    Želudac nikako na zelenu granu, od one viroze u sub nisam bila na wc, da prostite!
    Užas!grčevi, jedva radim i funkcioniram.Jedem sve moguće jogurte, mekinje čak sam kombinirala s kavom i NIŠTA!
    mislim da ću na kraju pokušat kao pušači: kava i cigareta, pa što bude!UBIJA ME!!!!
    Probaj piti Donat meni to uvijek pomogne...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj Mrvica2403 prvotno napisa Vidi poruku
    Probaj piti Donat meni to uvijek pomogne...
    ima mrvica pravo, donat uvijek pali...

a kava i cigareta u jutarnjem terminu... (ja sam pušač okorjeli bila..)

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

bzara meni su uvijek bile fantastične žene koje sebe pojedu,a ne dobiju niti grama.Ja samo pomislim na čokoladu i ooooodmah mi eto u trbuhu kila-dvije sjednu.Moja najbolja frendica može mene pojesti ali ne prima joj se ništa,isto kao tebi,njena trakavica ima trakavicu.Mi smo ok,Karlo je šmrkav od prošlog petka,nikako da to završi,pa lošije spava i općenito baš nije raspoložen.I dalje je lijen i jako gleda da se poštedi i da se ne bi previše umorio.Makar neki dan se par puta sam posjeo ali od tada ni da bi,žica stajati ali ne ustaje sam.Onda ja malo vježvam s njim,onda se on dere jer protestira i neće sam itd...tako prolaze dani.Uskoro se vraćam na posao.Počeli smo polako jesti hranu koju i mi jedemo,skoro smo 11mj,baka čuva od godine dana i do tad trebamo jesti sve da ne kompliciramo previše stvari za baku.Tako da se danas naklopao pirea i piletine i baš mu se dopalo.Ema je isto bila malo doma,danas sam ju dala u vrtić,s njom je sve ok osim povremenih ispada čudnog i bezobraznog ponašana,koje ne znam odakle ju snađe,kao da ju vrag primi.
    boxa što se tiče tate...jadno je kakava smo mi država i to je sve što ja imam za reći.

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mrvicadonat uzimam ali ne smijem puno jer gazirano mi zabranjeno zbog želudca.to je oni, jedno liječiš drugo kvariš!
    A cigareta i kava, kad sam izašla ovaj put iz rodilišta(uvijek imam hemeroide) isto problem veliki stolica i predloži meni mm da zapalim cigaru i kavu uj, pa kao on će mi pravit društvo.I tako ja i on u wc (sakrivamo se od klare) ko najveći đankiji(narkići) dijelimo jednu cigaretu a kava u drugoj. Ja ništa, a on trk na wc!a nije mu ni potriba!Užas!Poludjela sam!Ma što ću, jedem normalno, pijem šta mi dođe(ajde pazim da ne stišće) ali ništa.

sutra nemam škole, Dan grada kaštela, tako da imam odmor do pon pop. Isplanirala sam cijeli vikend ali me sve strah da će ti moji planovi propast jer je tako uvijek dok planiram.
    Glavno mi je da stignem na kavicu s Mali Vili.Davno se nismo vidjele(2.tj).
    Već brojim dane do Dublina, skoro pa mjesec dana. Tko će mi dočekati!Danas mi je jedna kolegica s posla poklonila malog, bijelo -zlatnog. rekla mi je da će mi napraviti još jednog sa srcem u rukama ali nije sada stigla.Inače radi s djecom a prihod ide za djecu s posebnim potrebama. A meni neće da uzme ni kn. Anđeo je prekrasan, čim odemo na groblje nosim ga. Ima već anđeo napravljen s grobnicom ali ja želim posebnog, tako da će mi taj drugi sa srcem biti taj kojeg želim najviše!

eto malo sam se danas rasplisala, oprostitie ako je previše!
    Bzara, Boxica, Mrvica, Koksy, Tibi, Osijek, rozagroza, valika Jabukai ostale koje sam zaboravila, velika PPUUSSAA!!!

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

klarita2 tako i ja vodim bitku s probavom, a dođe mm i samo kaže pa ja danas nisam bio na wc-u i ode, provede tamo pola sata igrajući igrice na mob-u i sve riješeno . A ja jadna ubit se po tjedan dana dok mi prorade crijeva i stalno tako u nedogled. A evo ubija me dosada uhvatila me gripa pa po cijele dane u kući, ne mogu vjerovat da ovo kažem, ali jedva čekam da u pon krenem na posao. A već vidim da ću utorak kukat kad ću na godišnji, jedva čekam ljeto i dva tjedna...
    Baš i ja imam namjeru ići kupovati cvijeće za grob, i moja mrvica ima 2 anđelića...jedva čekam da je odem posjetit, iako sam po nekima i prečesto tamo, meni je uvijek premalo naročito što me uhvatila ova gripa pa nisam išla 10-ak dana. Nego cure moje žao mi je što sam tek sad shvatila da je ovaj forum bio baš ono što mi treba, šaljem svima veliki virtualni zagrljaj

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mrvicanama je Marija sahranjena na selu.Do tamo ima 2ipo sata vožnje.Obično idemo vikendom ali kad namjeravamo duže ostati.Kako mm radi svake skoro sub nie idemop često. Tako da mi užasno nedostaje!
    Kada počne ljepše vrijeme onda ćemo češće jer je onda i mm baka tamo pa smo kod nje a ljeti budemo po 2 tj. Prije nisam nešto voljela ići na selo(bar ne često) a sada me stalno vuče...Što ti je život!
    A probava, mislim da nama ima i psihičkih razloga, ja se trudim ne misliti na to ali psiha je jača!Želim ti brz oporavak, mene grlo peče i boli , viroza!

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Imamo jako sličnu situaciju, i naša mrvica je sahranjena na selu ali samo pola sata vožnje daleko od nas tako da ja nastojim što češće ići. Baš kao i tebe i mene sad puno više vuče da idem samo da joj budem blizu...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Naši dečki su sahranjeni 4-5 sati vožnje tako da ne možemo ići često. Ali kad odemo pokušamo da to bude što posebnije

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

i moji su sahranjeni 2h vožnje nisam bila od ljeta, i baš mi je tužno!
    ako nas vrijeme posluži za mj dana otprilike bi trebali ići u zg i najviše od svega mi je želja otići im na groblje.
    ja sam isto nabavila 2 anđelčića koja ću odnijeti im na grob, i jedva čekam taj dan! ići će i Nia s nama jer u zg nema s kim ostati, a i ne želim ju s nikim ostavljati, želim da od prvog dana ide s nama.

klarita draga pa kud na takav želudac kava i cigareta! juhice, povrće, voće, jogurte! ne znam jel smiješ ali jako dobro je u jogurt ubaciti sjemenke lana i ujutro to piti! pa suho voće! ja nama svako večer narežem svakakvog voća na tanjur, bude onako stvarno velika hrpa i onda mm i ja to zobamo!
    već sam rekla da kod nas u kući nema nikakvih gricki, keksa i ostalih gluposti!
    mrvica i meni je jako drago što si s nama! u društvu je ipak lakše!
    Roza vidiš kako ja još ne doživljavam tvoju trudnoću. jučer šaljem vibrice i zaboravim na tebe da si sada među trudnicama
    našim trdudnicama Tibi, Ares, mala Laia, koksy i Rozica hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše bebače!

mala Laia kako je bilo kod dr?

svima veeeelike puse!

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

večer
    probava...ja sam prvi put kad sam rodila slagala da sam imala stolicu, samo da me puste kući...
    i nikako, nikako...dok mama nije napravila kavu sikterušu...odmah me protjeralo :D
    a sada, svako jutro ritual, cigareta i kava na prazan želudac..i za 10 min na wc..
    najgore mi je kad moram nekuda čim se probudim, i znam da ću završiti na kavi...budem sva nervozna

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

bzarice, ma lako što je ti ne doživljavaš, ali ni ja je skroz ne doživljavam, kad mi netko tu na forumu čestita, malo se i šokiram moram priznat
    Pusa malenoj, mi isto Špirka dodirka svugdje vozamo sa nama, već je proputovao pola Hrvatske! Kad smo zadnji put bili dečkima na groblju, on je bio užasno nemiran, htjeo se penjat na grob, grabio cvijeće, prolio vodu, ali nekako je isto prošlo lijepo, kupili smo im prekrasnog bijelog cvijeća, karanfila, frezija, ruža, veliki mješani buket, i tako, malo uredili i oprali kamenicu, ne možeš baš previše napravit, a htjela bi. Uvijek mi dođe onaj osjećaj da se moram brinuti o njima, a nemaš se zapravo o ćemu brinuti

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Drage moje, nadam se da vam ti posjeti donesu barem malenu utjehu...

A ja imam odlične vijesti: bili smo konačno jučer na pregledu u KBC, i sve je super!!! detaljno smo pregledani, beba je bila jako živahna, dr. se stalno šalio sa nama, mjerio svaki centimetar malenoga bića...nisam ništa pitala dok nije rekao da je sve kako treba!!! nalaz nalikuje na koordinate svemirskog broda , sve neke brojke i mjerila...ali uopće se ne uzbuđujem, niti pokušavam iščitati!
    jedino smo mi od uzbuđenja, a dr. od ozbiljnosti pregleda, zaboravili pitati za spol... tako da još uvijek nosim Mrvu!
    uglavnom, preporučio nam je da još odem na ogtt, ali nisam sigurna hoću li ići jer to treba obaviti najkasnije u idućem tjednu...a i obzirom na gubljenje nalaza do sada...

nekako, kada god se pogledam, vidim trbuh i ne mogu vjerovati da je unutra jedno malo biće...

šaljem vam svima puno zagrljaja i poljubaca!
    ako netko dolazi u Rijeku na karneval ove nedjelje - JAVITE SE!!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mala laia prvotno napisa Vidi poruku
    nekako, kada god se pogledam, vidim trbuh i ne mogu vjerovati da je unutra jedno malo biće...

Super za pregled! Sad lijepo odahni i uživaj

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mala laiaza pregled!BRAVO!~~~~~~~~~~~~~
    bzaraod kada uzimam tablete za želudac i crieva pazim na prehranu.jogurti i kao međuobrok sa žitaricama.Od voća smijem samo banene , jabuke i kruške s tim da sad izbjegavam banane jer stišću.evo danas petak i ništa!pa zar vi ne bi poludjele!
    Nisam pušač , tako da cigarete i kava još nisam.Kavu sam smanjila samo na jutarnju koja me inačae zna uvijek poslat na wc a sad kao da je ne pijem. Pa što još!Na kraju ću morat drastične mjere poduzet!!!
    Mojoj mami ne smijem ni spomenuti za stolicu(znate kakve su mame) ina odmah se uzruja, i sto pitanja slijedi...
    Inače sam danas nikakva, grlo me boli, menstruacija 2.dan, glava mi puca. Bila sam jutors na ispovijed, imala potrebu razg sa nekim i odem u franjevaca(jer kao oni dobor ispovijedaju) kad ono njegovi svi odgovori : "Prepustitie se Bogu,on je gospodar života i smrti..."Nije mi baš pomogao, to sam i sama znala!

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mala laia super za pregled!!!
    klarita2 ja već godinama moram paziti na prehranu zbog hemeroida, a sad i zbog trudnoće, pa imam svakakve kombinacije, zadnja kombinacija (slučajno mi se desila) me očistila skroz i previše, ponovila bih je samo u očaju, dakle navečer sam pojela kiwi, zatim popila čašu vode i nakon toga pojela acidofil (jedem ga svaku večer), sve to u roku pola sata....

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mala laia super za malu bebačicu/a
    draga mi smo svake godine posjetitelji vašeg karnevala, međutim sad već drugu godinu preskačem, ali zato kad Niuška malo poraste baš se veselim da svi odemo! a onda ćemo dogovoriti neki deit na vašem korzu sa malim mišićima našim!
    klarita ajme draga jadna ti nama! ja sam takvih problema znala imati u 1.trudnoći! a jesi probala sa slatkom kamilicom? ne znam jel smiješ to? znam da su cure tu na "zdravlju odraslih" predlagale svakakve ideje za probavu! u svakom slučaju šaljem puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~ da proradi!
    sorry ja sam skužila da ti liječiš to kavom i cigaretama! sorry
    Rozice isti feeling imam i ja! i grozno me peče savjest jer nisam od ljeta bila na groblju. ali zato ću im sve nadoknaditi uskoro!
    Ares ljub malom mišeku!

sve vas kissamo Niuškica i ja!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mala laia odlicno za pregled! Ne mogu vjerovat da si zaboravila pitat spol, ja sam toliiiikooooo radoznala i ne mogu docekat da mi napokon netko potvrdi spol. Naravno da je i tebi i meni najbitnije cuti da je sve u redu ali meni nema sanse da se dogodi da zamolim da potraze malog pisonju. Ili ne

Klarita a suhe sljive? Ili sok od sljiva?

A moja Mrva se jucer jako smirila i bas me malo zabrinulo jer ga neka 3 sata nisam osjetila. Ali cim sam navecer legla sve je nedoknadio a i danas se dobrano trudi da se vise ne brinem

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

curke,..
    uhvatio me neki napad panike.. i još me trese. našla sam se u jednoj situaciji (bili smo kod jednog tipa kod kojeg smo zadnji put bili kad sam bila trudna, nije važno) pa me na tren podsjetilo kao da sam opet trudna. neki freaky osjećaj. uglavnom, od te pomisli da sam trudna me oblio znoj, doslovno me presjeklo u nogama. uhvatio me užasan strah.
    kako preživjeti trenutke kad se beba ne miče, čak iako se micala minutu prije? od te mi se pomisli čini da se NIKAD neću usuditi probati ponovo..

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

velika jabuka nemam ti sta reci iz iskustva, sigurna sam da ce ti se javiti one koje su bile poslije svega trudne i prozivljavale strahove. ja silno zelim novu trudnocu i svjesna sam da ce biti strahova, al inace sam vjernica i prepustit cu se Bogu i sve svoje brige, pouzdat cu se u Njega da ce sve dobro zavrsiti, vec sam skontala da ukoliko me uhvate neki strahovi kad se to desi popricat cu sa svecenikom ili psihologom.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

cure moje bit će milion strahov, ali kad vam misli krenu u tom smjeru otmite se i mislite pozitivno i sve će biti u redu!
    i ja sam se puno puta uhvatila kako sam skrenula s puta pa sam se uvijek sama natjerala da mislim pozitivno!
    a kad sve prođe onda shvatite da ste panićili bez veze i da nije to sve bilo tako strašno kako se ćinilo u tom trenutku!

mi smo danas imali photosession došao je moj kolega koji se bavi fotografijom pa nas je slikao. kad skužim gdje i kako stavit ću vam fotkice da vidite kad ih dobijem!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •