Stranica 32 od 80 PrviPrvi ... 22303132333442 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke,evo dobrih vijesti napokon.u petak idem po svoje smrzliće.dalje pijem estrofem i od danas i utrogestane 3x1.Jedva čekam petak.Samo da prežive odmrzavanje.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pozdrav, cure.

Ja sam nova ovdje i htjela bih vas sve pozdraviti i poželjeti vam sreću.

Uglavnom, dobila sam od svoje ginekologice uputnicu za neku od klinika za MPO. Dvoumim se između Vinogradske i Vuk Vrhovec. Gin. mi je preporučila dr. L iz VV, ali očito nije znala da je otišao u privatnike. I ja sam nedavno saznala. Bliže sam odluci da idem u Vinogradsku, uglavnom zbog toga što se manje čeka, tako sam čula, pa sam odlučila javiti se ovdje da vidim je li to i dalje tako? I kako ste zadovoljne vi cure koje ste tamo?
    Pročitala sam nekoliko stranica unazad ali nisam našla novije informacije.

Unaprijed vam hvala, nadam se da vas ne gnjavim.

Sretno!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

slatkica, prekrasno, konačno si i to dočekala nakon svega što si prošla! Čestitam. budi pozitivna, naravno da će mrvice preživjeti odmrzavanje! Namjeravaš da ti sve tri?
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 28.02.2011. at 17:21

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    slatkica, prekrasno, konačno si i to dočekala nakon svega što si prošla! Čestitam. budi pozitivna, naravno da će mrvice preživjeti odmrzavanje! Namjeravaš da ti sve tri?
    ma naravno sve 3 ,bez trunke razmišljanja

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Slatkice, suuuuupeeeeer! Navijamo za tvoje mrve!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

hvala vam na odgovorima za moje ciste jer sam se jako nasekirala od kada ih je dr.našao, u međuvremenu je jedna pukla, druga raste i nadam se da će i druga uskoro pući,tješi me što mi je dr.rekao da se radi o funkcionalnim cistama, duphastone pijem do srijede i nakon toga čekam m., i nadam se do travnja da bude sve good, daj bože, jer vrijeme mi "curi"..
    ne znam kako to ide kod stimuliranog, da li se ja njima javljam ili mene netko nazove u vezi injekcija? i kada, koliko ranije? trebam li se ja što javljati za travanj?

slatkice, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice, sretno

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Maca22 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, cure.

Ja sam nova ovdje i htjela bih vas sve pozdraviti i poželjeti vam sreću.

Uglavnom, dobila sam od svoje ginekologice uputnicu za neku od klinika za MPO. Dvoumim se između Vinogradske i Vuk Vrhovec. Gin. mi je preporučila dr. L iz VV, ali očito nije znala da je otišao u privatnike. I ja sam nedavno saznala. Bliže sam odluci da idem u Vinogradsku, uglavnom zbog toga što se manje čeka, tako sam čula, pa sam odlučila javiti se ovdje da vidim je li to i dalje tako? I kako ste zadovoljne vi cure koje ste tamo?
    Pročitala sam nekoliko stranica unazad ali nisam našla novije informacije.

Unaprijed vam hvala, nadam se da vas ne gnjavim.

Sretno!
    hej pa evo da ti ja kažem svoje iskustvo,ja sam prije bila na VV kod L,kad je on otišao prebacila sam se u Vinogradsku,za sada sam zadovoljna,nisam čekala dugo,odmah sam krenula u postupak,sestre su super,za sad a nemam zamjerke

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

joj sinoć sam popila jedan utrogestan jer nisam bila u mogućnosti ga staviti,tako me šupilo,kao da sam popila 10 normabela,počelo se vrtit,pol toga nisam čula,narkić bi bio nula prema meni
    Posljednje uređivanje od slatkica : 01.03.2011. at 07:45

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Maca22, Vinogradska ti je u ovom trenutku puno bolji izbor. Ne samo da se kraće čeka, nego su i u MILOSTI Ministarstva zdravstva jer su bili i više nego agilni kad je trebalo podržati ridikulozni zakon o medicinskoj oplodnji koji, poput nigdje drugdje u svijetu, ograničava oplodnju svega 3 jajne stanice te brani smrzavanje embrija što je pak za mnoge parove od ključne važnosti!
    Relativno ćeš brzo doći na red za pregled, a ovisno o procjeni liječnika, dr Kune (koji je pročelnik ginekologije na KBSM ali i novak u MPO-u) ili dr Tomića (koji je iskusni liječnik s dugodugodugogodišnjim iskustvom) odradit ćeš nalaze koje trebaš te krenuti u postupke - AIH ili prirodne IVF dok čekaš svoj red na lijekove za stimulirani.

Jedino što nikako ne kužim zašto KBSM dijeli samo i isključivo, po pričama ovdje, Menopure? Sestre?
    Posljednje uređivanje od ksena28 : 01.03.2011. at 08:11

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I mene zanima ovo posljednje što ksena pita jer nemamo svi istu reakciju na menopure?

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zato što su Menopouri jeftiniji od Gonala,a tko zna šta se tu još krije..

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da, ali im je hormonalna struktura potpuno drugačija i ne mogu jednako djelovati na pacijentice s različitim dijagnozama. ne kužim zašto mora biti tako jednoznačno? koliko znam, druge klinike izdaju gonale.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pa naravno da im je sastav različit,al to sada nije bitno...menopur je jeftiniji i to je najbitnije..a ne da li pacijentici odgovara Menopur itd,a da ne pišem o tome da je uvijek ista shema protokola...

Nadam se da će se to promjeniti,ako već nije..pa cure iz Vg u stimuliranom,jel se šta promijenilo?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naravno da im je sastav različit,al to sada nije bitno...menopur je jeftiniji i to je najbitnije..a ne da li pacijentici odgovara Menopur itd,a da ne pišem o tome da je uvijek ista shema protokola...

Nadam se da će se to promjeniti,ako već nije..pa cure iz Vg u stimuliranom,jel se šta promijenilo?
    virujem da će se to prominit. prije su išli samo sa sprejem a sad daju i decapeptil. Ja sam jednom išla sa gonalima kod Tomića, al gonale sam dobila od frendice ne od njih. ispalo je da sam još gore na njih reagirala. za prve pokušaje je normalno da svima daju isti protokol, al po mom iskustvu-u idućem pokušaju doktora treba podsjetit kako je prošao prethodni. meni bi tek kad bih ga podsjetila prominija protokol, inače bih svaki put bila u hiperstimučlaciji haha! previše nas je tamo, triba virovat doktoru al ne triba ni bit mutav. Ja sam provala zaista sve, gonale, menopure, femaru i klomifene...Na kraju mi uspilo s jednim menopurom dnevno, al nekako sam uvjerena da je veliki učinak imala kontracepcija koju sam pila misec dana prije postupka, i to što sam sa stimulacijom krenila od drugog dana ciklusa umisto od prvog. kontracepciju i jedan dan kasnije savjetovao mi dr Poljak sa CITO poliklinike, a dr Tomić se složio. Kopajte, istražujte, čitajte, tražite i drugo i treće mišljenje, imate na to pravo.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da,normalno je da se svima daju za početak iste protokole-mada meni niti to nije normalno,ako ćemo iskreno..
    Ja nisam bila "mutava" pa da nisam pitala doktora neke stvari..
    Ali ako doktor gleda moje prijašnje nalaze-rezultate kod određenog protokola,gleda mene,ja mu ponovim ono isto što piše na papiru,a on meni daje isti protokol..ne znam šta bih mu trebala "posebno" napomenut-osim što mi daje do znanja-Da,slabo ste reagirali na ovaj protokol,al evo,idemo probat ponovno,sa istom shemom!!

Tebi je dovoljan bio jedan Menopur da ostaneš trudna,meni 4 Gonala dnevno..

Znači,doktor vidi da ja nikako ne reagiram na dva Menopura dnevno-folikuli doslovno stoje i u redu je nastavit u revijalnom tonu i mene izmrcvarit do 17dc.,da bih imala nezrelu js...
    Slučajno da mu ne bi palo na pamet da mi poveća dozu-jer to bi se kosilo sa "uobičajenim"protokolom...

E,pa ja nisam "uobičajen" pacijent...mene je trebalo gledati kroz naočale sa većom dioptrijom..

Ovo je kritika na sistem rada Vg..i ništa drugo i odraz je mog iskustva!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja Mia ovo čitam i doista ne vjerujem!!! jel moguće da zbog 50tak ili koliko već kuna uštede po menopuru naspram gonala (kolika je uopće razlika) liječnici ugrožavaju zdravlje pacijentica i na koncu uspjeh postupka? pa zar je to ušteda? ne kužim!!!!!!!!!!!!!!!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Išla je moja frendica prošle godine u postupak s gonalima (negdje, 4.ili 5.mj.), i znam da je bilo napeto jer se nije znalo kad će dobiti te gonale i hoće li stići na vrijeme... a nije bilo do bolnice, nego je Hzzo glavni cenzor - njima je to preskupo i daju ih doslovno na kapaljku.
    Žalosno, nepravedno... štogod hoćete...
    Mia, drago mi je da nisi gubila vrijeme, i da si donijela najbolju moguću odluku.
    Andream, možda da se probaš dogovorit da sama kupiš gonale i kasnije tražiš povrat od Hzzo-a.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mislim,doktor te gleda i govori ti da je sljedeća stimulacija sa istim lijekovima i sa istim brojem ampula..i on tu "ne može" ništa jer to je tako..Gonala nema..A to da se prije koristio Suprefact koji si sam morao kupiti od Decapeptyla koji ti sada daju.to je istina.
    Ali ne mjenja stvar da osnovni lijekovi koji se dobivaju u stimulaciji ostaju isti...

Najtragičnije je,da ja nisam jedina..jer sam se dovoljno vremena gore "muvala" i čula slične priče..Naravno da ima i trudnoća-uspijeha!!

Ja sam iz Vg otišla isključivo zbog tog "izbora" lijekova,zbog ničeg drugog..i žao mi je zbog toga..

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Išla je moja frendica prošle godine u postupak s gonalima (negdje, 4.ili 5.mj.), i znam da je bilo napeto jer se nije znalo kad će dobiti te gonale i hoće li stići na vrijeme... a nije bilo do bolnice, nego je Hzzo glavni cenzor - njima je to preskupo i daju ih doslovno na kapaljku.
    Žalosno, nepravedno... štogod hoćete...
    Mia, drago mi je da nisi gubila vrijeme, i da si donijela najbolju moguću odluku.
    Andream, možda da se probaš dogovorit da sama kupiš gonale i kasnije tražiš povrat od Hzzo-a.
    a kako VV ima gonale???
    mislim isto ih dobivaju od hzzo-a

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja sam prošle godine u 6. mjesecu u Vinogradskoj bila na gonalima. I dobila sam od njih gonal pen koji je, ako se ne varam, još skuplji od gonala f. U tom su trenutku imali samo to. Međutim, kad sam to potrošila i došla za nekoliko dana na folikulometriju, doktor me poslao kod sestre da uzmem menopure, jer su ostali bez gonala. Tako da sam onda do kraja išla s menopurima. Uz to sam morala, za svoje pare, kupiti Suprefact i Crinone gel.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja sam čekalica bete u VG. Sve cure s kojima sam uspostavila komunikaciju tijekom postupka bile su na Menopurima. Sve! Kako je meni ovo prvi stimulirani postupak, nisam se protivila standardnom protokolu, jer nisam znala kako ću reagirati. No, kako je reakcija bila vrlo slaba ( 32 Menopura - 3 jajne stanice), slijedeći put ne bih pristala na takav protokol! Iako je sestra napomenula da dr. K preferira Gonala, a dr. T Menopure, nitijedna od cura nije dobila Gonale ( ne vjerujem da smo sve pacijentice dr. T.).

Bilo je i cura koje su prešle iz drugih klinika ( Sv. Duh) i tamo su dobivale Gonale!

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja sam također čekalica bete, i ja sam također u vinogradskoj prije 2 godine imala postupak s menopurima, nisam ih primila mnogo(čini mi se 17) ali reakcija je bila 4 jajne stanice,

sad sam bila na klomifenima samo i vadim betu u petak, ali ne nadam se uopće, imam sve simptome da trebam dobiti,
    budem sutra jedan probni testić ali već vidim rezultat..

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ah cure moje, znam da je frustrirajuće, sve sam to i sama prolazila. Triba se izborit za sebe, ako treba kupit koju ampulu-ok opet je jeftinije nego ić privatniku. Ponekad imamo puno folikula a malo janih stanica i možda u tom slučaju nije trebalo pojačat terapiju nego bolje tempirat početak terapije i vrijeme punkcije. Zato možda doktor ne promini terapiju. Neke žene dobiju više jajnih stanica sa femarom nego sa gonalima i menopurima. Triba sve pokušat. Iskreno vam želim svima da što prije budete trudne, brzo ćete sve te muke zaboravit

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

tlukaci5 i delfin
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za vaše postupke

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bebel

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zaboravila na Kinki, našu trudnicu! I tebi.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Haj cure htjela bi vam samo javiti da je naša Venera 21 danas carskim rodila curicu Gabrijelu. Čestitke velike šaljem joj i ovim putem

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Venera, čestitke tebi i curki

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Haj cure htjela bi vam samo javiti da je naša Venera 21 danas carskim rodila curicu Gabrijelu. Čestitke velike šaljem joj i ovim putem
    Joj, lijepo!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Venera21,čestitam

Gabrijela je ipak odlučila doći koji dan ranije od dogovora

Tebi i bebici veliki

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Čestitke Veneri

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hej, drage moje, sutra sam neočekivano na punkciji. Jučer sam došla na dogovor za dalje, doktor predložio da napravi ultrazvuk, kaže endometrij super, imamo nešto na lijevom jajniku, ajmo pokušat uhvatit stanicu. Sinoć dobila štopericu i sutra se opet družimo na punkciji.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej, drage moje, sutra sam neočekivano na punkciji. Jučer sam došla na dogovor za dalje, doktor predložio da napravi ultrazvuk, kaže endometrij super, imamo nešto na lijevom jajniku, ajmo pokušat uhvatit stanicu. Sinoć dobila štopericu i sutra se opet družimo na punkciji.
    Za punkciju
    I ja sam jučer bila na dogovoru za dalje, za mjesec dana krećem s klomifenima. Vidim da si i ti zadnje bila na klomifenima pa mi jedna stvar nije jasna - od 2. do 7. dc moram piti 2x1, i 9 dc na UZV, znači jedan dan ne pijem ništa? Pitam jer sam već bila na klomifenima i nisam imala pauzu. Je li to tako inače?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Za punkciju
    I ja sam jučer bila na dogovoru za dalje, za mjesec dana krećem s klomifenima. Vidim da si i ti zadnje bila na klomifenima pa mi jedna stvar nije jasna - od 2. do 7. dc moram piti 2x1, i 9 dc na UZV, znači jedan dan ne pijem ništa? Pitam jer sam već bila na klomifenima i nisam imala pauzu. Je li to tako inače?
    Koliko ja znam klomifeni se piju samo 5 dana.

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Za punkciju
    Ja sam pila klomifen od 3. do 7.dc (5 dana) 2x1 i 7.dc bila na prvoj folikulometriji jer bi 8.dc pao na subotu pa me nisu htjeli za subotu naručivat. Kasnije su folikulometrije bile 10.dc i 12.dc, štoperica 12.dc i punkcija 14.dc. Kako su meni inače ciklusi 28 dana, tako je praktički punkcija obavljena kada bi i inače bila ovulacija.
    Ovaj ciklus nisam ništa pila i opet će bit punkcija 14.dc

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam ih prvi put pila sve do štoperice, zato pitam, a i za UZV mi je napisano 9 dc, ne 8.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Samo da pozdravim našu Slatkicu i da joj poželim da njezine mrve koje će joj sutra vratiti ostanu s njom!

Ivka,Anddu~~~~~~~~~~~ sretno!

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da pozdravim našu Slatkicu i da joj poželim da njezine mrve koje će joj sutra vratiti ostanu s njom!
    joj hvala ti draga,sad me već hvata neka pozitivna trema,jedva čekam

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

draga to je super vijest,držim fige da bude ta stanica
    ja sam sutra na transferu,vidimo se

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

slatkica, puno sreće sutra na transferu, evo uskoro smo skupa čekalice bete

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    draga to je super vijest,držim fige da bude ta stanica
    ja sam sutra na transferu,vidimo se
    Vidimo se

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ivka, Slatkica , kako je prošlo???

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ivka, Slatkica , kako je prošlo???
    Uhvatili smo stanicu i čekamo da se počne dijelit. Sutra ćemo znati više.

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Slatkice, ja sam brzo bila gotova pa smo se mimoišle. Kako je prošlo?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

~~~~~~~~~~ za tulum u labu!!!

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ivka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo me,ja sam bila oko 10 tamo i transfer je bio u 12,tako da sam bila gotova u 13,30.transfer je prošo ok.vratili su mi sve 3 mrvice.rekla je biologica da je jedna super,2 tak tak,al će bit podrška,sad 2 tjedna iščekivanja

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sutra idemo na transfer...

Jel znate da li ima neki poseban razlog zašto se doktori odlučuju nekad na transfer 2. dan, a nekad 3. dan poslije punkcije?

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    evo me,ja sam bila oko 10 tamo i transfer je bio u 12,tako da sam bila gotova u 13,30.transfer je prošo ok.vratili su mi sve 3 mrvice.rekla je biologica da je jedna super,2 tak tak,al će bit podrška,sad 2 tjedna iščekivanja
    za tvoje mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •