Stranica 50 od 62 PrviPrvi ... 40484950515260 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pirica ima da ga i užicaš
    Koji ti je dan ciklusa?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Čini mi se da na vv nekako brže ide nego u drugim bolnicama. Možda se varam ali tako mi se učinilo. Ne kužim to s brojevima u drugim bolnicama. Ovo je puno bolje. Ovisno o tvoj slučaju te naruči.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pirice sretno sutra.
    Mislim da nećeš ići uzalud. S doktorom se da dogovoriti.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Slažem se s tobom, eva, nema ovih beskrajnih čekanja i brojanja koja sam na listi koja sam na listi. Mislim. što ako konačno dođe tvoj broj, a ti si u teškoj gripi ili ispadne loš bris... individualan pristup je zakon

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ma naš dr. A je zakon. Još da me oplodi...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

On, jao Eva, a tvoj muž?! Zar je do toga došlo????

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ha, ha, ha znala sam da ćeš tako reagirati.
    U neku ruku on će nas sve oploditi. Naša djeca imat će istog tatu. Istina, ne biološkog.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hahahaha, perverznjačo
    (što bih ja bez tebe da me nasmiješ? )
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 07.03.2011. at 23:00

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nemojte mislit da oni ne djele isti smisao za humor

Jednom smo ja i MM prije xy godina upoznali jednu obitelj na ljetovanju, i sad se predstavljamo, pričamo što tko radi, a on kaže "Ja pravim djecu", a mi , naravno, MPO doktor.
    Posljednje uređivanje od sweety : 07.03.2011. at 23:03

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sweety, mislim da mi s čudesnom dječicom - ili čudesnim mrvicama u nastajanju - imamo poseban smisao za humor... pa i moramo imati, tko bi normalan ostao kroz sve ovo (osobito beskrajna čekanja, čekanja i opet čekanja...)?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ValaMala, ajd pliz, ako ti nije problem, kaži koliko je ovaj terato kod TM? Koliko postotak morfoložki dobrih? Može i PP ako želiš.
    Mi imamo AT + još moj manji zbrčkitis.
    Pa zbrajam iskustva da se bolje pripremim za konzultacije.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    pirica ima da ga i užicaš
    Koji ti je dan ciklusa?
    21, e a o mi bila prije 2 dana, a meni luteinska faza traje 17 dana, znaći gine mi ciklus od 36 dana, muko moja, grrr
    Posljednje uređivanje od pirica : 07.03.2011. at 23:19

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pirica sretno na današnjem dogovoru!!!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pirice, utrići mogu pomoći....
    sweety, iskreno ja više ne znam što točno ima mm, ali probat ću ti reći ono što znamo
    Radili smo 3 spermiograma u Petrovoj u razdoblju od 6 mjeseci. Prvi nalaz je bio najgori, oligoasthenoterato, drugi je bio bolji, asthenoterato, a treći, sad u 1. mjesecu je pokazao terato.

Što se tiče postotaka, na tim nalazima od 30% 1. put 7%, 2. put 8%, a ovo zadnje 10%.

Sad slijedi ALI.

U rujnu prošle godine je m radio spermiogram na VV i androlog je napisao: "Volumen ejakulata, broj spermija i nihova morfologija uredni, pokretljivost spermija bitno smanjena.

Sada u veljači je m bio ponovo na VV kod istog androloga i radio spermiogram, no nalazi bi trebali biti svaki dan, pa ću ti moći reći više. Ono što je androlog objašnjavao mm je da ako se morfologija jednompokazala urednom, onda je ok i objasnjavao je da vv i Petrova imaju malo drugačije dijagnostičke tehnike.

Uglavnom, ono što je mm koristio nakon prvog lošeg nalaza je bio Bioastin, multivitamin Centravit i dosta bućinih i suncokretovih sjemenki. Sad ćemo preći na jedan preparat koji se zove Pycnogenol i koji navodno jako puno utječe na morfologiju.

Kakva je vaša situacija?

Pozdrav i puno sreće

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kakva je vaša situacija?
    Za sad prvi spermiogram kaže 18% morfološki ok, i 22% pokretnih (ukupno).
    Jedan dr mi je rekao da je to OK, drugi da je loše. Sad idem na konzultacije, pa ću dobit i treće mišljenje.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure, ja nemam dobrih vijesti.
    Danas je bila 2.folikulometrija-moj glupi folikul je samo 13mm, što je premalo.
    Doktor se isto čudi. Kaže da ih je kao prvo trebalo biti više, a kao drugo da je ovaj morao narasti.
    U subotu idem na 3. folikulom.,a onda ćemo vidjeti. Za sada idem na aih, ali može se desiti da ne idem uopće, ako ovo čudo ne naraste.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pirice drago mi je što smo se upoznale i pročavrljale.
    Drži mi se.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

eva, žao mi je. Držim fige da malac naraste. S druge strane, sada je barem sigurno da više nećete pokušavati slabe stimulacije i da su aih-ovi prošlost, a to je super.

sweety, 22% pokretnih ukupno, misliš progresivno pokretni + razred B + razred C? To mi se čini dosta malo, no naravno, nisam doktor i nemam pojma od kuda je tvoj nalaz. U zadnjem nalazu mm je imao 44% progresivno pokretnih i po 10% B i C razreda pokretljivosti i 36% nepokretnih. Ako se liječite na VV, savjetujem ti da tm ode andrologu (dr.Čolak, na istom katu gdje smo i mi, na onom prozoru se može naručiti), pa da s njim razgovara o nalazu, a odmah će napraviti i novi

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Joj Vala nadam se da je s tim gotovo.
    Sljedeći postupak, mislim da će biti turbo stimuliran.
    Žao mi je što je ovo možda propalo, ali hvala Bogu iza mene je.
    Još subota i onda ću konačno znati na čemu sam.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo i mene, enivej ostalo je malo cisti po desnom jajniku od stimulacije i trebao bi proći još jedan ciklus aliiiii 3dc kad bi trebala doći će najvjerovatnije bit u Splitu i radi 2 dana bi mogla popušit cijeli ciklus grrr, cijeli dan si gruntam i došla sam do zaključka da bi ovaj momentalni trebala produžit za par dana, ali ne znam kako i onda mi onaj na kraju travnja neće propast, uhhhh

eva ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu
    Vala kad pada testić

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jeste uspjele saznati kako dr. radi oko Uskrsa ?
    Posljednje uređivanje od Šiškica : 08.03.2011. at 19:23

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    jeste uspjele saznati kako dr. radi oko Uskrsa , da znamo planirati!!!
    nisam ni pitala, ali uvijek je radio

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    cijeli dan si gruntam i došla sam do zaključka da bi ovaj momentalni trebala produžit za par dana, ali ne znam kako i onda mi onaj na kraju travnja neće propast, uhhhh
    Utrići te ne drže da s njima produžiš ciklus? Možeš s Primolut Nor, al trebao bi ti neko napisat privatni recept.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pirice, ako želiš produžiti ciklus, probaj s utrićima, ja bez da prestanem s njima nikada ne prokrvarim... samo ideja, nadam se da ti se neće baš tako poklopiti - to je koma, tako je meni 1. planirani aih propao zbog toga što se cijela stvar poklopila s Božićem...

Za test, luda sam, nemam pojma... skoro da ga ne bih radila da se još malo nadam, a onda ja nisam tip koji se može oduprijeti takvoj napasti...

Kupila sam danas GraviGnost Ultra, to je navodno najosjetljiviji test na našem tržištu, detektira već 10 jedinica HCG-a u mokraći, dok ostali svi oko 20-25 jedinica, dakle 2 puta je osjetljiviji. Sutra mi je 9dpt i jednostavno nisam pametna da li da sutra pokušam s jutarnjom mokraćom?

M_i_D avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Eva, ja sam ti svaki put imala AIH 16.-17.dc i išla sam uvijek po pet puta na folikulometriju, drL je samo komentirao "mi se krećemo puževim korakom", i svaki put je bilo upitno što će biti, i na kraju je uvijek bilo bum dva, a jednom i tri, tako da nemora biti da ovaj postupak propada.Pila sam klomifen 2x1 do štoperice, i to od 3dc.

M_i_D avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Pirice nadam se da će ti se ovaj fakat i produžit, ali na dulje vrijeme.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

M i D i ja se nadam da će u subotu biti sve ok.
    Malo me to živcira jer je u prošlom ciklusu bilo sve ok. Dr. kaže da je sad trebao biti bum jer sam i prošli ciklus bila u postupku.
    Ja sam sad pila 2 dana po 3, a 3 dana po 2.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Utrići te ne drže da s njima produžiš ciklus? Možeš s Primolut Nor, al trebao bi ti neko napisat privatni recept.
    razmišljam o utrićima, ali ne znam kad počet, danas mi je 21dc ne bi smijela prokrvarit prije 40dc

i da sama sam sebi komićna jučer sam kukala kako će mi ciklus dugo trajat a sad bi ga produžila.

Vala nemoj sutra, ali 11dnt je ok

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

M i D vidim da si bila na 3 aiha.
    Šta sad planiraš i kad?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kada obično prokrvariš? Ja bih krenula nekih 5 dana prije nego inače prokrvarim i drmala cijelo vrijeme (bar 3x2), ali fakat nisam pametna. Možda da zvrcneš kojeg ginekologa ako imaš nekog kome vjeruješ? Koliko dr. nema? Zašto ne razgovaraš s njim o opciji da te pogleda doktorica, tek toliko da kreneš, a on kad se vrati preuzima (naravno, ako nije predugo što ga nema)

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Kada obično prokrvariš? Ja bih krenula nekih 5 dana prije nego inače prokrvarim i drmala cijelo vrijeme (bar 3x2), ali fakat nisam pametna. Možda da zvrcneš kojeg ginekologa ako imaš nekog kome vjeruješ? Koliko dr. nema? Zašto ne razgovaraš s njim o opciji da te pogleda doktorica, tek toliko da kreneš, a on kad se vrati preuzima (naravno, ako nije predugo što ga nema)
    ima dr.-a ali nema mene
    a fora je šta mi je sad ciklus nakon stimulacije i ne znam koliko će trajat, on je danas rekao da će bit dug ciklus (mislim svaki mi je dug), a koliko je to dana ne znam. inaće mi prosjek 32 dana, najduži u povijesti je bio 38 dana

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Aha, kužim, ako je inače tako dug, možda i nije loše da probaš s utrićima. Gle, od njih doista nema štete, a mogu pomoći da ti ne propadne taj ciklus (neka me netko ispravi, ako sam u krivu, meni dr. upravo nije htio davati nikakvu kemiju kad nikako nije htjela doći menga, nego me uvijek stavljao na utriće 10-ak dana, a menga bi došla neka 3 dana nakon prestanka s njima)

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pirice želim ti sreću u tvom planu.
    Želim ti da ti menga kasni i da dobiješ dan kad budeš odlazila iz Splita.
    Zašto bi bilo jednostavno kad može zezeti.
    Danas je neki takav dan. Vidjela si, ni jednoj od nas 3 nije išlo kako je zamišljeno.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Aha, kužim, ako je inače tako dug, možda i nije loše da probaš s utrićima. Gle, od njih doista nema štete, a mogu pomoći da ti ne propadne taj ciklus (neka me netko ispravi, ako sam u krivu, meni dr. upravo nije htio davati nikakvu kemiju kad nikako nije htjela doći menga, nego me uvijek stavljao na utriće 10-ak dana, a menga bi došla neka 3 dana nakon prestanka s njima)
    a ono ako do 33dc ne počmem brljat počet ću s utrićima pa kud puklo

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Počni ti i oko 30.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Vala je si li utriće pila ili stavljala?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Uvijek stavljala kad god sam mogla odležati bar sat vremena. Ako ne, onda bih popila. No imam baš gadne vrtoglavice kad popijem, tako da to izbjegavam

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pirica, počni ranije, možeš polako i sad, 3x1 pa 3x2.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    pirica, počni ranije, možeš polako i sad, 3x1 pa 3x2.
    uh tek mi je 21dc a trebam dogurat bar do 40

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja od danas u postupku, primila gonal u 12 i sutra bih trebala drugi u 10 al sam sada skuzila da mi i gin. i dr. opce prakse rade popodne, koliko je vremenski rok izmedju dva pikanja ????? I jos nesto, dobila dvije ampule i dva praska dal ide sve to ?????

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj TOMISLAVA prvotno napisa Vidi poruku
    Ja od danas u postupku, primila gonal u 12 i sutra bih trebala drugi u 10 al sam sada skuzila da mi i gin. i dr. opce prakse rade popodne, koliko je vremenski rok izmedju dva pikanja ????? I jos nesto, dobila dvije ampule i dva praska dal ide sve to ?????
    pikanje bi trebalo bit ako ne svaki dan u isto vrijeme onda bar približno isto
    sestre ti nisu objasnile kako ide pikanje??

evo ima i tema http://forum.roda.hr/threads/30090-s...anje-injekcija
    Posljednje uređivanje od pirica : 08.03.2011. at 21:35

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zasto mi je onda rekao da primim u deset ??? Ako ide svaki dan u priblizno isto vrijeme onda bi mi dr. mogla dat jer radi od pola 1

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Zasto mi je onda rekao da primim u deset ??? Ako ide svaki dan u priblizno isto vrijeme onda bi mi dr. mogla dat jer radi od pola 1
    e to ne znam

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam menopur prvi put primila oko 10, a dalje sve između 07-08

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

TOMISLAVA, ja sam bila na injekciji kod sestara kad je druga sestra objašnjavala jednoj curi kako se piknuti. Ona je pitala zar ne bi mogla kod svog doktora ići na te injekcije, a sestra joj je vrlo strogo objasnila da dr. radi jedan dan ujutro, drugi popodne, a da terapiju treba primati u isto vrijeme. nemoj se igrati s tim. par sati je ipak par sati... nauči kako si dati sama

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

TOMISLAVA, ja sam bila na injekciji kod sestara kad je druga sestra objašnjavala jednoj curi kako se piknuti. Ona je pitala zar ne bi mogla kod svog doktora ići na te injekcije, a sestra joj je vrlo strogo objasnila da dr. radi jedan dan ujutro, drugi popodne, a da terapiju treba primati u isto vrijeme. nemoj se igrati s tim. par sati je ipak par sati... nauči kako si dati sama
    A ha lako vama rec......ja spadam u onu grupu koja okrece glavu kad im se injekcija daje

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I ja sam okretala glavu ( okrečem i sad kad vadim krv) ali ovo je tako jednostavno i bezbolno, a iglica je tako sićušna da se stvarno nemaš čega bojati

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jutros sam dobila u ruku, kako da uopce dohvatim do tamo

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutros sam dobila u ruku, kako da uopce dohvatim do tamo

Nije cak ni to nemoguce, ali to je vec za napredne samopikalice...

Ti se kao potpuna pocetnica komotno i bez ikakvih problema mozes piknuti u trbuh. To je ujedno i najbolje mjesto za samopikanje. Za sve ostale detalje i sva moguca pitanja koja ti se mogu jos postaviti predlazem da proucis temu o Samodavanju injekcija za koju ti je vec pirica dala link.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

u trbuh draga, u trbuh, pusti ruku, to bi te samo boljelo, a u trbuh ne boli niš, pogotovo ako imaš malo špekića

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •