Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: Prosvjedi u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma jasno, nisam ja protiv prosvjeda, dapače!
    Uvijek bih stala uz radnice Kamenskog, sindikate školstva, poljoprivrednike...
    No, ovo što se sada događa u Hrvatskoj mi nema smisla utoliko što ne vidim rješenje.
    Pa gle, ja sama sam izgubila posao dok sam bila na porodiljnom jer se u firmi kralo i na kraju sve propalo. U firmi (novinama) gdje se ukazivalo na propuste drugih. I sama sam bila glupa jer sam šutjela.
    No, ne sviđa mi se način i ljudi koji stoje u prvim redovima ovih prosvjeda.
    U Osijeku mladež HDSSB-a (Glavaševa stranka) gađa zgradu u kojoj je HDZ, a ljudi iz iste te dvije stranke su prije 20 godina privatizirali većinu osječkih tvornica koje sada zjape prazne, ljudi na birou, nigdje se ne mogu zaposliti. I onda će opet isti ti koji galame na ulici glasati na idućim izborima za Glavaševu stranku. E to se meni ne sviđa.
    Čuj, mi živimo od muževe, prosvjetarske plaće od koje dvije trećine ode na kredit i režije. Pa mi je blago, da.

I ok je prosvjedima rušiti neke zakone, zahtjevati bolja prava radnika i sl., ali rušiti vladu na ovaj način je meni bezveze. KOliko bi samo koštali novi izbori? A onaj tko bi došao na čelo te vlade, što bi nam ponudio? Početak od nule.
    Do ovog stanja nije došlo preko noći, pustimo neka vrijeme odradi svoje. I budimo kritični, da, krenuvši od sebe.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    I ok je prosvjedima rušiti neke zakone, zahtjevati bolja prava radnika i sl., ali rušiti vladu na ovaj način je meni bezveze. KOliko bi samo koštali novi izbori? A onaj tko bi došao na čelo te vlade, što bi nam ponudio? Početak od nule.
    Do ovog stanja nije došlo preko noći, pustimo neka vrijeme odradi svoje. I budimo kritični, da, krenuvši od sebe.
    meni je ovo ko iz jacinih usta.
    a koliko nas košta ova vlada? svi njeni tajkuni i lopovi? mi smo dosad samo u novinama pročitali da su još jučer cijenjeni članovi ove vlade ukrali xy kuna. nitko još lovu nije vratio. tako da mislim da ostanak ove vlade košta puno previše.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •