Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nije panika, nisam tj tip, ali se volim informirati o stvarima vezano za svoje zdravlje, osobito nakon što mi dr. kaže da je gotovo sigurno da ću imati određeno stanje, kužiš?
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 22.03.2011. at 11:36

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Nije panika, nisam tj tip, ali se volim informirati o stvarima vezano za svoje zdravlje, osobito nakon što mi dr. kaže da je gotovo sigurno da ću imati određeno stanje, kužiš?
    u jednom od postupaka imala sam iste simptome kao ti, pa sam imala vjerojatno samo blagu hs, folikulometrije su bile jako bolne, par dana nakon transfera velika napuhnutost i povremene mučnine, dosta sam ležala i pila vode, tako da se to smirilo, a i morala sam dr.-u javiti par dana nakon transfera kako se osjećam,
    samo se probaj onako (koliko je to moguće) malo opustiti,

tomislava mazi bušicu, i sretno

i svima ostalima koje sam izostavila puno sreće u postupcima

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Kod mene je bilo ovako treci dan ciklusa sam primila 2 menopura, tako i 4 dan, kad sam dosla 5 dc na pregled dr je samo rekao kad je vidio jajnike "A joj puno ih je krenulo" i tada sam primila cetrotide. Cjelo vrijeme su me jajnici rasturali a na dan punkcije sam mislila da cu eksplodirat nisam cak mogla ni sjediti u cekaonici nego sam setala. Poslje transfera 5 dan moram primiti Decapeptyl ali prije nogo si ga dam moram nazvat dr. da mu kazem kako se osjecam.
    Pretpostavljam da se i kod mene radilo o blagoj HS

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •