Zna li netko gdje prodaju Nes robnu marku?
Bio je dućan u staroj Vlaškoj, no danas sam bila tamo nakon par mjeseci i zatvoren je. Čula sam da ga ima u ulici Frane Petrića, tamo kod Horvatinčićevog prolaza, ali nisam stigla danas i do tamo.
Ima li netko da je nedavno naišao na Nes? Pliz!
Kaptol centar - swatch http://www.swatchstore.hr/onama
Clicsa sam vidjela u Haby landu kada je bio na Slavonskoj imali su gomilu letaka sa tim,e sad jel još ima nemam pojma ali probaj nazvati jer znam da se klinci još uvijek igraju sa time tamo.
E meni trebaju svi mogući ukrasi za SV.Patrika, znaći od obleke pa do.....
Znam da sam se rano sjetila ali eto ako ste vidjele negdje please...
PVC pregača za djecu da im se obuče kad se igraju sa vodenim bojicama i sličnim stvarima, po mogućnosti sa rukavima?
Posljednje uređivanje od antigona : 15.03.2011. at 22:37
Gdje je dobar i povoljan izbor muških pidžama?
Tnx unaprijed!
Nama: 150 kn dalje
DTR imaju neke na snizenju no oko 250 kn dalje
Lidl imao na akciji 100 kn
NAMA: Kvatric, Trg bana Jelacica
gumene čizme, bez tople podstave?
U Lidlu nisu gumenjaci nego plastičnjaci
Borovo ima stvarno lijepe gumene čizme svakakvih uzoraka, cijena je 200 kuna ali to je prava guma (i Borovo) - no, meni nažalost ne odgovaraju visoke čizme.
Ja sam shvatila da apricot pita za čizme za odrasle.
za kćer moje prijateljice, sedmogodišnjakinja
broj 31-32
U Plodinama su znali imati zgodne, čak i Disney uzorke.
E onda Borovo nije za nju, to su čizme za odrasle.
Mi dječje čizme za kišu kupimo gdje nađemo jeftine - u Lidlu, u Ipercoopu, gdje su najjeftinije, jest da bih radije i djetetu kupila čizme od prave gume ali to mi je stvarno preskupo obzirom na to da ih obuče dva tri puta i onda preraste.
Ima Planet obuća super gumenjaka, ili Svijet obuće....
Gdje ima za kupiti podloga za peglanje - ne navlaka za dasku, već obična podloga, ali od istog materijala kao navlaka, tako da mogu peglati na stolu. Sjećam se da sam prošle godine to vidjela u Konzumovoj reklami, ali sad kad tražim, tamo nema.
Ja sam vidjela podloge za peglanje u Intersparu sa hello kitty uzorkom.
Gumene cizme za djecu: 30-60 kn Plodine
100 kn na dalje Planet obuce
gdje kupiti u ovo doba godine šlape za bazen za dijete?
ništa fensi-šmensi, samo da ne aterira po skliskom terenu
na takvo nešto sam i mislila, samo nisam sigurna di bi ih našla u ovo doba godine pa ako je netko vidio na nekom konkretnom mjestu (nama? planet obuća?)
Gdje ima za kupiti prozračnih pamučnih zavjesa sa cvjetnim uzorkom?
ne znam jel od pomoći, ali ja sam svoje kupila u ikei i obožavam ih:
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/40173857
3. slika je najreprezentativnija jer se vidi koliko su zapravo prozračne i lijepe, ove prve dvije fotke su bezveze
a gdje kupiti povoljne rolo zavjese? i ako otprilike znate cijenu?
zna li tko, gdje kupiti kvalitetno ( nerafinirano) bademovo ulje za mazati novorodjence? hvala unaprijed
hvala!
gdje kupiti ovakvu igru s magnetima?
http://www.melissaanddoug.com/wooden-animal-magnets
Jesi pogledala u Woody shopu u Tkalči? Imaju i web, pa probaj pogledati.
Zna li netko gdje ima za kupiti 'normalnih' grudnjaka, podstavljenih, čipkanih, ali da imaju kopču za dojenje?
@n@- za grudnjake ne znam, ali da li ti znaš kada ćeš napokon napisati priču o zadnjem porodu?
sorry, nisam mogla izdržati, kad sam vidla da postaš na ovoj temi jednostavno me ponjelo![]()
Budem skoro, nadam se. Nemam nikad vremena sjesti za komp tako 'dugo', osim navečer kad klinci zaspu. A s njima zaspim i ja jer sam krepana.