Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2957

Tema: IMUNOLOŠKE PRETRAGE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pardon..16 kapi...to je 5 IE

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    pardon..16 kapi...to je 5 IE
    Jesi usporedila paralelno uzimanje D3 i kalcija, jer jedan o drugome ovise.
    Također ajd malo ppročačkaj i vitamin K2, također se preporučuje paralelno sa D3, do duše više u slučajevima osteoporoze, ali to sve ide podjednako zajedno.
    Ja sam učačkala tu kombinaciju D3+K2 čačkajući protiv stvaranja tumorskih stanica (dobroćudni tumori), tako da vjerujem da je puno toga onako "blizu"....
    Ali ne bi htjela zaključivat na pamet

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ne dalje u postupak i trudnoću, već nakon toga svega dalje u život....sweety, što ovo znači, misliš da ne bih trebala u postupak??? Koliko je ovaj moj problem opasan po moj život i moje opće zdarvlje??? Ajme draga, sada si me pravo prepala

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Ne dalje u postupak i trudnoću, već nakon toga svega dalje u život....sweety, što ovo znači, misliš da ne bih trebala u postupak??? Koliko je ovaj moj problem opasan po moj život i moje opće zdarvlje??? Ajme draga, sada si me pravo prepala
    Krivo si me shvatila. Soooooriiiii

Naravno da smiješ u postupak i trudnoću , naravno pod terapijom heparina.

Ali da znaš za kasnije, kad budeš gotova sa postupcima i trudnoćama i kad to sve odradiš, čisto da si imaš na papiru što ti je.
    Jer ove mutacije budeš imala i za 10 i za 20 i za 30 godina, to je genetika, to je to kakva si.
    A u "stare dane", ovi faktori znaju počet pravit zezancije, pa zbog toga nije loše imat kompletnu sliku.

Jesam sad jasnije napisala?

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sweety prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi usporedila paralelno uzimanje D3 i kalcija, jer jedan o drugome ovise.
    Također ajd malo ppročačkaj i vitamin K2, također se preporučuje paralelno sa D3, do duše više u slučajevima osteoporoze, ali to sve ide podjednako zajedno.
    Ja sam učačkala tu kombinaciju D3+K2 čačkajući protiv stvaranja tumorskih stanica (dobroćudni tumori), tako da vjerujem da je puno toga onako "blizu"....
    Ali ne bi htjela zaključivat na pamet
    zabranila sam samoj sebi cackati po informacijama pred postupak...trebam biti opustena, smirenaaaaaa..hehe
    no vitamin D uzimam svakako uz nesto mlijecno..zbog kalcija

@one koje su od pocetka ciklusa na aspirinu
    kako ste se dogovorile oko uzimanja ASS-a zbog punkcije? meni je mpo-vac rekao da tri dana prije punkcije ga ne smijem uzimati..ajd znaj kad ce biti..hmm..pretpostavljam oko 12dc..ili tu negdje
    na 7dc idem na UZ..pa cemo vidjeti kako 'trupe' napreduju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •