pardon..16 kapi...to je 5 IE
Jesi usporedila paralelno uzimanje D3 i kalcija, jer jedan o drugome ovise.
Također ajd malo ppročačkaj i vitamin K2, također se preporučuje paralelno sa D3, do duše više u slučajevima osteoporoze, ali to sve ide podjednako zajedno.
Ja sam učačkala tu kombinaciju D3+K2 čačkajući protiv stvaranja tumorskih stanica (dobroćudni tumori), tako da vjerujem da je puno toga onako "blizu"....
Ali ne bi htjela zaključivat na pamet![]()
Ne dalje u postupak i trudnoću, već nakon toga svega dalje u život....sweety, što ovo znači, misliš da ne bih trebala u postupak??? Koliko je ovaj moj problem opasan po moj život i moje opće zdarvlje??? Ajme draga, sada si me pravo prepala![]()
Krivo si me shvatila. Soooooriiiii
Naravno da smiješ u postupak i trudnoću, naravno pod terapijom heparina.
Ali da znaš za kasnije, kad budeš gotova sa postupcima i trudnoćama i kad to sve odradiš, čisto da si imaš na papiru što ti je.
Jer ove mutacije budeš imala i za 10 i za 20 i za 30 godina, to je genetika, to je to kakva si.
A u "stare dane", ovi faktori znaju počet pravit zezancije, pa zbog toga nije loše imat kompletnu sliku.
Jesam sad jasnije napisala?![]()
zabranila sam samoj sebi cackati po informacijama pred postupak...trebam biti opustena, smirenaaaaaa..hehe
no vitamin D uzimam svakako uz nesto mlijecno..zbog kalcija
@one koje su od pocetka ciklusa na aspirinu
kako ste se dogovorile oko uzimanja ASS-a zbog punkcije? meni je mpo-vac rekao da tri dana prije punkcije ga ne smijem uzimati..ajd znaj kad ce biti..hmm..pretpostavljam oko 12dc..ili tu negdje
na 7dc idem na UZ..pa cemo vidjeti kako 'trupe' napreduju