Dijana prvotno napisa
Netko je ovdje pitao ivanuzg za savjet? Pa ivana je sterana s foruma ne znam na koliko.
Sterana je bezveze i totalno nepravedno. Ja nisam tip koji će na to šutjeti. A još su mi odvratnija poslije zahvaljivanja adminu što je netko banan. Jer taj se više ne može braniti, to je ko da šutate nekoga tko leži na podu. Dakle netko bezveze dobije ban čisto zato jer nekome drugome tko ovdje ima moć ide na jetra.
Istovremeno netko se o svetinjama izražava krajnje ružno, ne dobije niti riječi opomene tipa čuj pa to ti nije baš u redu, ako nisi svjestan toga, niti taj osjeća niti najmanji poriv da bi se trebao ispričati.
Dalje, vidim da je bilo puno voajera na ovom topicu, bar sad tako vele. I vele, učili su, crpili, a ipak im takav nije valjao.
Taj topic je nažalost bio jedina oaza gdje se zbilja moglo rasti u vjeri, ne u općem znanju o Bibliji, već u vjeri, jer svugdje
drugo bi brzo počinjala pljuvačina. Više je vrijedio jedan nadahnuti post o Bogu i vjeri u Boga, nego njih pedeset o tome jesu li Josip i Marija živjeli bez seksa. To nikakve veze nema s vjerom, dapače i degutantno je.
Ja uopće ne mislim da jedan ovakav topic kakav je sada ne bi trebao postojati na ovom forumu. Dapače. Ali trebalo je izgleda uništiti baš ovaj, kako je pomikaki napisala " e idemo sad mi trolati vjerski topic". Naravno da me većina ovdje neće razumjeti, i da ću dobiti odgovore tipa "paranoična", "glumi sveticu", moguće i ban, ali to što vi to ne možete razumjeti i nije razlog da ovo ne napišem.
Samo što te vjere ovdje skoro više ni nema.