Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3611

Tema: Odbrojavanje 2011/2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Bab žao mi je, ali nastavi s terapijom, bit će sve ok, svi mi tu smo uz tebe....

Moja betica 1,1.... Više sreće drugi puta..

Pusa

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj kriistiina prvotno napisa Vidi poruku
    Bab žao mi je, ali nastavi s terapijom, bit će sve ok, svi mi tu smo uz tebe....

Moja betica 1,1.... Više sreće drugi puta..

Pusa
    a jooooooooooooooooooj Kriistiina.... žao mi je.... sve smi mislim da se vidimo u sljedećem postupku .... ja se još uvijek nadam nekoj beti pa neću prerano vaditi krv, tek u utorak vadim betu ako do tada ne dođe m..... drži se!!!!! glavu gore i idemo dalje!!!!!

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Bab draga, uzasno mi je zao. Nazalost bih potpisala inu33, od rijeci do rijeci. Cudo se uvijek moze dogoditi, al nazalost ovo ne izgleda dobro. I sama sam prosla horor nedovoljno duplirajuce bete i zlo mi je kad se sjetim. Dr ce te vjerojatno ostaviti na utricima dok ne bude kristalno jasno u kojem smjeru to ide.
    Ti si tako blizu uspjeha i tako je frustrirajuce kako bas to malo svaki put fali. Samo jedan dobar embrij i to ce biti to. Nemoj gubiti nadu; odtuguj i ovo i kreni dalje, sigurno ces biti mama, samo je pitanje trenutka. Drzi se.

Vidim da mnoge spominju kao primjer Ginger; ako se ne varam, njezine bete su bile niske ali su se itekako duplale (jel tako, Ginger?), sto je velika razlika.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •