Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
    ali otac nije nestao i nikad nismo bili u braku i stalno se i čujemo i vidimo
    onda nisi samohrana.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    onda nisi samohrana.
    e al to me muči, kaj sam pravno gledano

jer nedavno mi je jedan državni službenik također sugerirao da odem po taj famozni papir kako ne bih morala stalno njega vuči sa sobom ako mijenjam nešto vezano za malu.

s tim da mi nikad nismo živjeli zajedno, nismo zajedno niti išta takvoga, samo je navedeno njegovo ime u rodnom listu.

također su me, kad sam ju upisala u vrtić, zvali iz računovodstva vrtića i savjetovali da odem javnom bilježniku po izjavu radi smanjenja cijene. u rodnom listu koji sam im predala je također njegovo ime.

sad mi stvaaaaaaaaaaaarno više ništa nije jasno

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    onda nisi samohrana.

a tvoja definicija samohranosti je što?
    oni se mogu čuti milijardu puta dnevno, a da on ne daje i ne skrbi o djetetu, zar ne?

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj anamix prvotno napisa Vidi poruku
    a tvoja definicija samohranosti je što?
    oni se mogu čuti milijardu puta dnevno, a da on ne daje i ne skrbi o djetetu, zar ne?
    ma nije tanči ništa krivo rekla, koliko znam. teta na burzi mi je također nedavno objasnila da si samohrani roditelj ukoliko je drugi roditelj mrtav ili nepoznat. samo mi onda nije jasno što sam pobogu ja

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
    ma nije tanči ništa krivo rekla, koliko znam. teta na burzi mi je također nedavno objasnila da si samohrani roditelj ukoliko je drugi roditelj mrtav ili nepoznat. samo mi onda nije jasno što sam pobogu ja
    Samohranost se očito tumači na dva potpuno različita načina.Mi sebi tumačimo da smo samohrani onda kad živimo sami s djetetom,a drugi roditelj nije s nama.Dok zakon to ne tumači tako.Po zakonu je samohran roditelj onda kad drugi roditelj zapravo ne postoji.Znači,kad je umro,nestao ili je nepoznat,a sve se to dokazuje sudskim rješenjima,smrtnim listom i rješenjima czsc i sl.Sve ovo skupa nema veze s tim da li drugi roditelj daje išta za uzdržavanje djeteta,jer može tata biti pokojni i dijete imati njegovu penziju,a mama je u ovom slučaju samohrana.ILi može tata živjeti sam s djetetom,mama je negdje odlepršala,živa je al nepoznate adrese i ne daje niti kune za uzdržavanje djeteta.E taj tata nije samohran....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •