Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Samohrani roditelj nije onaj koji je na "drugoj" adresi ili je razveden.Samo ukoliko je drugi roditelj umro ili je nepoznat,ili je nestao (ali to treba sudski dokazati) onda govorimo da je preostali roditelj samohran.I za to ne postoje potvrde,nego se dokazuje smrtnim listom ili praznom rubrikom u rodnom listu ili rješenjem od suda.Tako da mislim da mijenjanje adresa neće nikome pomoći jer se samohrano roditeljstvo drugačije dokazuje(kao što sam već napisala)
    Pa to sam malo manje opširno napisala i ja par starnica prije pa sam dobila po prstima...Jer eto, ja valjda nemam pravo ništa reći na ovoj temi...

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to sam malo manje opširno napisala i ja par starnica prije pa sam dobila po prstima...Jer eto, ja valjda nemam pravo ništa reći na ovoj temi...
    A gle,po prstima ili ne,ali to je tako.Znam to 100%Opet kažem,meni vrtić ne treba i pratim ovaj topic znatiželje radi,ali ne bi htjela da se ljudi zalete,promijene adrese,plate izrade novih dokumenata i na kraju skuže da je sve bilo uzalud.
    Nemam niš protiv da se ljudi snalaze.Neka im.Svako nek radi po svojoj svijesti i savjesti.Muljanja će uvijek biti i nepravde će uvijek biti i to je tak,na žalost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •