Evo, nocas sam usla u 6 dan nakon transfera i prijavljujem se tu tek sad.....
U drugom mjesecu sam tu stalno visila nakon transfera i kad postupak nije uspio sanjala sam samo o tome kad cu opet na ovj topic a onda me ulovila panika od ponavljanja scenarija pa sam se oko "nakon transfera" vrtila ko macak oko vruce kase i naposlijetu eto popustila
Cestitam svim sljavljenicama s velikim betama i prvim slicicama s UZV-a a svima nama zelim da im se cim prije pridruzimo
Ince, imala sam sekundarni IVF/ICSI u prirodnom ciklusu i vracena su mi na 3 dan dva embrija koja su nastala iz smrznutih (vitrificiranih) jajnih stanica. Bili su 4 i 5 stanicni sto ne ulijeva puno nade ali embriologinja mi je rekla da je bitno to sto su imali pravilan rast i da ih ocjenjuje kao vrlo dobre. Ipak, znam kako je sansa mala a ja sam da stvar bude gora jos od folikulometrija na dalje bila prilicno pod stresom...
No dok vjestica ne pokuca ima nade
Nemam nikakve simptome, malo osjetim jajnike kao pred m. i spava mi se cijelo vrijeme ali mislim da je to od utrica. U stimulaciji su mi bar cicke bile velike i bolne i sve me bolilo od punkcije pa sam si barem mogla umisliti neki simptom, a ovako-nista....
Ostaje mi samo bazalna temperatura kojoj najvise od svega vjerujem ali ni ona jadnica nije bas porasla....jos od dana ovulacije mi je oko 36,6 i tek jutros mi je porasla na 36,8 s tim da meni obicno dosegne takav vrh 6-7 dana pred m (sto bi bilo danas). kad pocne lagano i nezaustavljivo padati do krvarenja.
Ako mi i sutra ostane povecana malo cu se ponadati....drzite mi fige!!
Hahah sad gledam sta sam sve namljela i sumnjam da me itko procitao cijelu ali glavno da sam se ja pojavila na 6 dan transfera i nicim izazvana sve pojasnila
Da li su ovakvi ispadi mozda toliko prizeljkivani simptom rane trudnoce?