Stranica 7 od 43 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 2144

Tema: hipospadija

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj ketty- prvotno napisa Vidi poruku
    još ništa , nema još odgovora )))-:
    Ketty, ja još nisam dobila odgovor. A ti ?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tiko prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja danas prvi put razgovarala telef. s doktorom! Čini se jako simpatičan prek telefona Rekao nam je točno kad trebamo doći u Polikliniku u Jovanovićevu ulicu. Kad najkasnije smijemo jesti i piti i kakva će otprilike biti operacija, koliko će trajati. U utorak možemo nazad za Zagreb. Kateter ćemo imati cca 10 dana al o tome ćemo nakon operacije. Moći ćemo biti s njim prek noći.
    Buba mara jesam li trebala još nešto pitati?
    Ketty on ti sad operira, meni se javio za vrijeme operacije (tako mi je rekla sestra kad se javila na telefon....da on sad operirai da se ne može javiti, pa kad sam rekla tko sam i što trebam onda se odmah javio). Ketty ak se još nije javio pošalji mu opet mail ili ga probaj nazvati na mobitel (ak ga nemaš reci pa ću ti ga dati).
    Eto, ne znam što više reći osim da srce užurbano kuca a trbuh se frće na samu pomisao
    Da doktor je jako (mlad)simpatičan i nikad nije napuhan i sve ga možeš uvijek pitati.Mislim da sve znaš.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

još uvijek ništa )))

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ketty, Alope da ga pitam u ponedjeljak zašto se ne javlja?
    Buba mara i meni se čini da znam dovoljno iako ..... hej, je l u sobi-apartmanu (spominjao nam je neki apartman na katu gdje možemo svi zajedno biti) postoji TV, mikrovalna? Čitala sam na njihovoj stranici da u sobama imaju i internet, jeste vi to imali?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tiko u sobi imaju televiziju kao naš max tv pa imaju puno programa i crtića.Možeš imati svoj laptop ili su nam rekli da nam mogu donjeti svoj ali ja nisam uzimala za jedan dan.Rađe sam malo izašla na svjež zrak i po kavu koju slobodno možeš uzeti na ulazu ako neznaš kako samo pitaj i odmah će ti napraviti bilo koja sestra.Imaju kuhinju pa ako ti treba mlijeko zagrijat ili ti nešto treba samo pitaj.Nema mikrovalne u sobi.Za internet ti daju svoju šifru.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hvala Tiko ! Nisam ni sama pametna. Ako ti nije problem, ako se sjetiš, ali nemoj da ti to bude neko opterećenje u ovom trenutku, možeš ga pitati. Ali ako se ne sjetiš, nema veze. Kada sve prođe, dat ćeš mi broj, pa ću ga zvati. Ako se još javi do nedjelje, svakako ću javiti.
    Držat ću fige da kod vas sve prođe ok, iako znam da će sve biti u redu i da će ti se mali brzo oporaviti.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj alope prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Tiko ! Nisam ni sama pametna. Ako ti nije problem, ako se sjetiš, ali nemoj da ti to bude neko opterećenje u ovom trenutku, možeš ga pitati. Ali ako se ne sjetiš, nema veze. Kada sve prođe, dat ćeš mi broj, pa ću ga zvati. Ako se još javi do nedjelje, svakako ću javiti.
    Držat ću fige da kod vas sve prođe ok, iako znam da će sve biti u redu i da će ti se mali brzo oporaviti.
    Mislim ako se dobro sjećam da doktor ide na neki put(to je Tiko bila napisala)pa vjerovatno možeš odgovor očekivati tek idući tjedan.I meni je uvijek bilo teško čekati odgovor.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tiko sretno 18.4. na operaciji.Slat ćemo pozitivnu energiju i misliti na vas!Ali ne brinite za uspjeh u najboljim ste rukama.Javite se kad se vratite.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hej Buba mara ni ja ne mislim nositi lap top za jedan dan, već ćemo nekako progurati i taj dan. Super ak imaju kuhinju a i tati će biti drago za kavu
    Alope što konkretno da pitam za tebe? Buba mara čujemo se prek vikenda

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tiko da i ja pozelim sretan put i da sve prodje u najboljem redu....nadam se da cete vec za koji dan pisati o pozitivnom iskustvu i da je maleni sve dobro podnio...svako dobrooooooooo

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tiko , drži se i sretno , mislimo na tebe

sibi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Tico,biti će sve ok i brzo će proći,uz vas smo!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Jeeee...... Dobila sam odgovor noćas. Da li doktor uopće spava ? Ma bitno da je odgovorio i da dogovaramo za dalje. Ketty jesi ti dobila odgovor ?

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Tiko, nisam bila prisutna ovaj vikend, ali se nadam da će sve proći u redu i da ćete se javiti već sutra sa dobrim vijestima. Pusa bebi.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

JEEE dobila i ja noćas u jedan sat , ali ništa konkretno . pita da kada nam odgovara ??
    velim ja , ma može i odmah .jeeee

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Pozdrav,evo i ja se priključujem temi jer nažalost imamo isti problem,i moj sin ima hipospadiju.
    Pregledavajući sve forume vidim da su lječnici u Beogradu stvarno najbolji,tako da dileme nema,ići ćemo tamo.Ono što bi vas zamolila je da mi kažete s koliko su mjeseci vaša djeca operirana,na koji mail ili broj telefona mogu kontaktirati dr.Đinovića te da mi savjetujete sve što bi za početak o hipospadiji trebala znati ili pitati doktora.Moja beba sada ima 3mj,nebi htjela kasniti ali ni žuriti sa operacijom tako da su mi svi savjeti dobrodošli.
    Unaprijed hvala i sretno svoj dječici koja se oporavljaju ili čekaju na operaciju!!

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Majus Pošalji Mail na djinovic@gmail.com Najbolje bi bilo da pošalješ sliku " mišića" od djeteta.Pitaj ga kada bi bilo najbolje operirati.Dobro postupate što ste odlučili odmah se raspitati .Tamo ćete to riješiti u jednoj operaciji bez velikih trauma.Ajde javi nam na forumu što ti je doktor rekao.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

majus,na internetu ima zaista sve o hipospadiji i oblicima hipospadije...u Hr doktori operiraju nakon 3 god.kao kad se mali skine s pelena,al u biti bi trebalo kako i pise u literaturi od 6-18mj, a tako rade u Beogradu..djete je malo,nece imati šokova kao nasi od 3 god,nema erekcija.....mislim da je svakako bolje kad je manje..al eto u nas nije tako ,zbog tog se na forumima javljaju mame djece od 3god.pa nadalje,kojima su operacije u hr neuspjele....
    mi nismo nigdje jos isli jer smo trebali u split kad mali navrsi 3 god....al srecom kontaktirali smo dr.Đinovica pa idemo 19.7 na operaciju..mali sad ima vise od 2.5 god
    procitaj ovaj forum u cijelosti i bit ce ti sve jasnije,kontaktiraj s doktorom i on ce ti reci za kad da se zakaze...
    ja sam poslala slike od piše i rekao je da nije najtezi oblik i sve ce rjesiti u jednoj operaciji,a u splitu su nam bili rekli bar 3......

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

buba mara,pročitala sam tvoje postove i vidjela što je maleni sve morao proći,drago mi je da je to sada iza vas i hvala ti što i dalje na forumu savjetuješ sve nas koji moramo proći isto.Mail šaljemo još večeras,sinoć smo slikali "miša" iz svih kutova,čak i kako piški,nadam se da 5 slika neće biti pretjerano.I ja sam sretna da sam prije ikakve odluke našla ovaj forum,da ne mučim malenoga nepotrebno,jer čitajući iskustva kod nas,slabo mi je došlo.

ivanaivana,vidim da vas operacija tek čeka,želim vam svu sreću,da David sve dobro podnese i brzo se oporavi! Mi smo isto iz manjeg mjesta i nitko osim nas i naših roditelja nezna za problem koji imamo i veseli me kad čujem da u Beogradu to rješavaju tako da se kasnije niti nezna da je problem ikad postojao,ja osobno ne trzam na tuđe komentare,ali možda je zbog malenog najbolje.I također sam se uvjerila olakom pristupanju naših lječnika.I dr u bolnici i pedijatar su mi rekli da je to ništa- "mala korekcija".Zato je odluka odmah pala za BG.

Čim dobijem odgovor,javit ću se sa vjestima,hvala vam puno!!

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi smo trebali ici 18.4. ali smo dobili kozice, sad smo naruceni za 20.7. tako da se ivanaivana mozda i vidimo tamo
    vi koji ste vec bili na operaciji jeste koristili andractim kremu?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

anjice naravno da cemo se vidjeti...nadam se da nista nece poremetiti ni nas ni doktora i da cemo to obaviti kad smo i dogovorili..
    koliko vas djecak ima godina?
    cekam da se javi Tiko i da kaze svoja iskustva i je li malecki dobro podnio operaiju.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sad ima 19 mjeseci, i kad smo bili kod dr. Djinovica rekao je da je optimalno za operaciju 18 mjeseci, ali su nas eto kozice zeznule

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo i nas!!!!! hvala vam svima na lijepim riječima i dobrim vibrama! Riješili smo prvu operaciju i Tiko je sve super podnio. Noćas smo se vratili iz BG. Operacija je bila u ponedjeljak od 17.30h-19.30h. Dali su mu produženu anesteziju i nešto protiv bolova tako da se probudi tek oko ponoći. Kad se oko pola 1h ponoći probudio žalio se da ga boli obraz (uzimali su mu dio tkiva iz usne šupljine jer je doktor u ZG sav materijal sa piše potrošio).Nakon sat vremena je opet zaspao i do jutra najnormalnije spavao. Ujutro ga ništa nije boljelo, uredno je doručkovao čokolino, kasnije užinao puding, pio dosta tekućine. Popodne je počeo hodati. Ima kateter iz piše i ništa ga ne boli. U ponedjeljak se vraćamo na kontrolu i prematanje piše, možda skinemo i kateter. Svi u bolnici su više nego ljubazni, cijelo vrijeme su nas obilazili, provjeravali Tiku tlak, otkucaje srca, temp., pedijatrica ga je jučer ponovo pregledala, anesteziologica isto, svo osoblje i doktor su samo za najveće pohvale!
    Žao nam je što nismo prije znali za doktora Đinovića i što je Tiko morao proći sve one tegobe u ZGu al što je tu je, bitno je što je i doktor rekao da se sve može popraviti i da će sve zaista biti dobro
    Eto ukratko mi bili i sve je super prošlo!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Tiko Bogu hvala sto je sve dobro proslo.vjeruj mi cucala sam uz kompjuter u nadi da ces se skoro javiti.....a najbitnije da je maleni to dobro podnio..kako to da ima kateter iz pise?ja sam shvatila da se piso zavije a unutra je cijev koja cuva da se mokracni kanal ne suzi,a da iz trbusne supljine ide kateter...
    znaci maleni nista ne place,ne tuzi se da mu to smeta i da ga boli?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj anjica prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo trebali ici 18.4. ali smo dobili kozice, sad smo naruceni za 20.7. tako da se ivanaivana mozda i vidimo tamo
    vi koji ste vec bili na operaciji jeste koristili andractim kremu?
    Mi nismo koristili.Dali ti je dr Đinović rekao za tu kremu?Znaš li čemu služi?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tiko svi smo vas izgleda isčekivali i dočekali.Super za dobre vijesti!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

doktor nam je rekao da on obično radi sa kateterom iz trbuha i pitao kako Tiko podnosi iz piše. Mi smo oba puta u Zgu imali kateter iz piše i dobro smo ga podnjeli pa je zato doktor rekao da može onda i on staviti kateter u pišu. Mi smo rekli da on napravi kako misli da je najbolje i eto sad imamo kateter iz piše. Inače imali smo najlakši oblik hipospadije i sad je on to sredio. Za druge doktore rekao je nećemo trošiti riječi! I zaista je tako i najbolje. Naš doktor u ZGu operaciju smatra uspjelom i što više reći. Glavno da smo sad u dobrim rukama i da će sve biti ok. Tika i dalje ništa ne boli, normalno hoda i jede, spava - funkcionira. Doktor Đ. je rekao da će se ova operacija uspješno obavljati po drugim bolnicama tek za 20-30 godina toliko je 'opipljiva' a doktori ne žele učiti.
    Meni je samo žao što kad se u google upiše hipospadija odmah ne izleti dr. Đinović pa nam djeca pate po domaćim bolnicama.
    Buba mara vama nikad nećemo moći dovoljno zahvaliti na svim detaljima i pomoći, savjetima kojima ste nam pomogli

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ivanaivana prvotno napisa Vidi poruku
    Tiko Bogu hvala sto je sve dobro proslo.vjeruj mi cucala sam uz kompjuter u nadi da ces se skoro javiti.....a najbitnije da je maleni to dobro podnio..kako to da ima kateter iz pise?ja sam shvatila da se piso zavije a unutra je cijev koja cuva da se mokracni kanal ne suzi,a da iz trbusne supljine ide kateter...
    znaci maleni nista ne place,ne tuzi se da mu to smeta i da ga boli?
    ivanaivana naš dečko ima 4 godine i propatio je 2 neuspjele operacije. Užasno je jak u trpljenju boli od straha da mu ne daju injekciju ili čepić za bol tako da jedino što se potužio je bilo kad se probudio nakon operacije da ga boli u ustima....dirao je jezikom (obraz mu je bio malo napuhnut) i ja sam mu rekla kako to nije ništa strašno i da ne dira jer će ga jače boliti i tako je i bilo, umirio se i prestao dirati jezikom, gledali smo crtiće na TVu i uz njih je i zaspao skroz do jutra. Idući dan, jučer više se nije ništa bunio, obraz se vratio u normalu. Piša ga je zabolila na sekundu jednom i odmah je rekao više me ne boli. Na povratku u ZG nije htio ležati u autu (napravili smo mu krevet) već je cijelo vrijeme sjedio u sjedalici....kad je zaspao prebacili smo ga u 'krevet'. Danas ga ništa ne boli, popio je antibiotik i dao da mu navlažimo pišu i to je to.
    Kad su djeca manja još je lakše s njima, možeš ih malo obrlatiti, naš Tiko nije znao kuda ide dok nije čuo na prijemu u Poliklinici da imamo zakazanu operaciju. Znao je samo da ide na pregled piše. Kasnije se uljuljkao u sistem gledajući crtiće, popio je sirup prije operacije jer je bio žedan i gladan. Kasnije je samo klonuo u mojem krilu i takvog su ga odnjeli na operaciju.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tiko sad sam skroz zbunjena....znaci kad je kateter iz pise onda ujedno on i ucini to da se ne suzi mokracni mjehur,a ovako bi imao cjev u pisi i kateter iz trbusne supljine....imam iskustva kako je kad kateter ide iz trbusne supljine al to iz pise mi se cini gore.....piso je zavijen a cijev je tu??ne znam koliko ti je zgodno to ovdje opisati,al zanima me kako to sve funkcionira...ne moze sam piskiti???tu je ipak rana,zamotan je? ...skroz sam zbunjena,a mozda ispada smijesno sta ne znam.....

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hej Tiko, sada vidim da si javila. Drago mi je da je sve prošlo u redu i da je mali dobro i da ga ništa ne boli.
    Super, ovo je odmah ohrabrenje i za mene.
    Pusa malom hrabrom dečku.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj buba mara prvotno napisa Vidi poruku
    Mi nismo koristili.Dali ti je dr Đinović rekao za tu kremu?Znaš li čemu služi?
    Meni ju je doktor spomenuo u e-mailu i objasnio o čemu se radi. Buba mara jeste ju vi koristili i gdje ste ju kupili, jer je dr. rekao da se može nabaviti ili u Bg ili negdje vani, pa predpostavljam da je kod nas nema za kupiti. A kako mi je to danas napisao, još nisam otišla do apoteke da se raspitam da li se može naručiti.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj majus prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav,evo i ja se priključujem temi jer nažalost imamo isti problem,i moj sin ima hipospadiju.
    Pregledavajući sve forume vidim da su lječnici u Beogradu stvarno najbolji,tako da dileme nema,ići ćemo tamo.Ono što bi vas zamolila je da mi kažete s koliko su mjeseci vaša djeca operirana,na koji mail ili broj telefona mogu kontaktirati dr.Đinovića te da mi savjetujete sve što bi za početak o hipospadiji trebala znati ili pitati doktora.Moja beba sada ima 3mj,nebi htjela kasniti ali ni žuriti sa operacijom tako da su mi svi savjeti dobrodošli.
    Unaprijed hvala i sretno svoj dječici koja se oporavljaju ili čekaju na operaciju!!
    Evo , cure su ti već odgovorile kada je najbolje za operaciju. Mislim da ti je najbolje da kontaktiraš doktora i dogovoriš se s njim.
    Moj mali sada ima 10 mjeseci. Sva sreća da nisam ništa započela ovdje kod nas , osim pregleda.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Alope mi nismo koristili tu kremu pa ne znam čemu služi.Napiši nam što ti je doktor rekao čemu ona služi?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tiko drago mi je da mogu pomoći.Turistički sam radnik pa zimi imam vremena.A vidjela sam koliko informacija puno znači.Kad sam kretala kod nas na operaciju nisam nikako mogla doći do informacija o uspješnosti.A kod nas je jako mala uspješnost .Ja moram zahvaliti Anonimnom koji je ispričao svoju priču i to na ovom forumu(ako je niste pročitale pročitajte je).

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

jao tiko super je da je sve prošlo tako dobro , moj mali je u zg. imao oba dva katetera i iz trbušne šupljine i iz piše i tako dva tjedna .

sibi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Tico,drago mi je da je hipospadija napokon iza vas i da je prošlo sve u najboljem redu!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ivanaivana prvotno napisa Vidi poruku
    tiko sad sam skroz zbunjena....znaci kad je kateter iz pise onda ujedno on i ucini to da se ne suzi mokracni mjehur,a ovako bi imao cjev u pisi i kateter iz trbusne supljine....imam iskustva kako je kad kateter ide iz trbusne supljine al to iz pise mi se cini gore.....piso je zavijen a cijev je tu??ne znam koliko ti je zgodno to ovdje opisati,al zanima me kako to sve funkcionira...ne moze sam piskiti???tu je ipak rana,zamotan je? ...skroz sam zbunjena,a mozda ispada smijesno sta ne znam.....
    ivanaivana kateter je cijevčica koja ide u našem slučaju iz piše. On piški kroz tu cijevčicu tj kateter.Piša je 'zaljepljena' kao flasterom iz kojeg kateter viri i mi moramo fiziološku otopinu kapati pored te cijevčice i tako vlažiti napravljeni kanal jer je napravljen od tkiva iz usne šupljine (u ustima je uvijek vlažno od sline).Kateterom Tiko piški u vrečicu iako možemo skinuti vrečicu i staviti čepić pa kad treba ići na WC samo skinemo čepić i on opet kroz cijevčicu piški u WC školjku.
    Ne znam što bih ti još rekla....mi smo oba puta u ZGu imali kateter iz piše tako da ne znamo kako je to imati ga iz trbuha. Danas je Tiko i uredno obavio i veliku nuždu pa smo i po tom pitanju sad mirni.Bilo me strah da ću mu morati dati čepić al eto dečko je i to uredno obavio!
    I dalje ga ništa ne boli, jučer smo kratko i vani prošetali. Zvali su nas iz BG pitati kako smo doputovali, kako je dečko, je l ga što boli itd.
    ivanaivana ak te još nešto konkretno zanima samo pitaj.....nije mi bed ništa odgovoriti jer znam da to drugima samo može pomoći

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ketty jeste odlučili kad idete na pregled? Nama je trebalo 4,5h lagane vožnje s 1 stajanjem do Klinike. Zaista nije problem otići i vratiti se u 1 danu. U ponedjeljak idemo na kontrolu i odmah se vraćamo. Javit ću naravno novosti

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sibi prvotno napisa Vidi poruku
    Tico,drago mi je da je hipospadija napokon iza vas i da je prošlo sve u najboljem redu!
    sibi, nekako još ne mogu razmišljati 'da je hipospadija iza nas' al možda nakon pregleda u ponedjeljak ako nam skinu kateter počnem tako razmišljati U svakom slučaju veliki dio je iza nas i zbog toga smo sretni. Još kad vidimo kako dijete ne pati i nema nikakvih bolova sve je puno lakše i ležernije.
    Ne smijem se prisjećati kako je bilo u 9mj u ZG ....10dana bolnice i bolova i onda još 1,5mj na sirupu protiv bolova, pa hitna druga operacija, 5 dana katetera i tek se onda nekako sve smirilo Divim se svom Tiku kako je to super sve podnio i da traume nisu veće.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tiko hvala na informacijama....nisam znala da moze i kateter iz pise...to mi se cini jednostavnije nego iz trbusne supljine....
    samo sto david sjedi na wc solji dok piski,jer kako mu je rupica na sredini ne moze piskiti s noga...a kad bude npr.taj kateter iz pise ne znam hoce li mu biti nezgodno piskiti sjedeci...taman se navikao na wc solju,jer je inace piskio u tutu....recu mu da tata piski stojeci pa nek i on pokusa.....
    al bit ce kako doktor preporuci......
    uopce me nije frka,jer vidim da cemo ga postedjeti velike muke u nasim bolnicama....Bogu hvala pa sam nasla forum i zvala doktora i odustala od Splita....
    i hvala svima vama na svakoj informaciji....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ivanaivana kad je kateter iz piše onda dijete ne mora ići na WC već kao npr. moj Tiko piški u tu vrećicu. Isto tako može se maknuti vrećica i sa čepom zatvoriti cijevčica-kateter na određenom dijelu koji onda po potrebi piškenja izvadiš i stojećki piškiš u WC školjku. Ta cijevčica do čepića je duga pedalj dva i s njom normalno upravljaš. Dakle nije nikakav problem piškiti kad imaš kateter iz piše, možeš piškiti u vrećicu bilo gdje i kako a možeš maknuti vrećicu i piškiti na cijevčicu na WCu stojećki. Kažem moj Tiko voli tu vrećicu jer smo jednom prije probali sa čepićem pa nije stigao na WC na vrijeme i čepić je pod pritiskom mokraće ispao van pa mu se smočila trenirka i od onda on rađe nosi vrećicu.
    Zaista se ne moraš bojati Beograda jer su tamo pravi stručnjaci za ovaj naš problem.Mi smo super sretni što evo Tiko i dalje nema nikakvih problema, ništa ga ne boli i ni na šta se ne žali.Čekamo ponedjeljak i kontrolu pa ćemo vidjeti što i kako dalje.Još je upitno prvo mokrenje bez katetera i ak i to prođe ok, mi smo, kako se kaže- na konju
    Ak te još nešto zanima samo pitaj....tako je nama puno pomogla Buba mara s kojom se čujemo telefonski i koja uvijek nađe vremena za nove savjete i detalje, za hrabrenje i lijepu riječ!
    Buba mara pozdrav iz sunčanog Zagreba

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Svima pozdrav iz sunčanog Zagreba i SRETAN I VESEO USKRS !!!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj buba mara prvotno napisa Vidi poruku
    Alope mi nismo koristili tu kremu pa ne znam čemu služi.Napiši nam što ti je doktor rekao čemu ona služi?
    Andractim gel (dihidrotestosteron) dovodi do narastanja spolovila i poboljšava rezultate. Doktor kaže da se može nabaviti ili u Bg ili negdje vani, pa predpostavljam da je nema u RH za kupiti. Gel bi bilo dobro koristiti mjesec dana.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure i dečki , sve najbolje povodom Uskrsa vama i vašim obiteljima, i našim malim limačima , da im ova razdoblja operacija i oporavaka prođu u najboljem redu i što bezbolnije.puno ljubavi , zdravlja i blagostanja.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

i mi se pridruzujemo cestitkama.SRETAN USKRS i najvise zdravlja svima,a posebno nasim malim suncima.....
    Tiko ides sutra u Beograd na kontrkolu?Nadam se da ce bit dobro i da ce dignuti kateter....sve najbolje

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Evo dobila sam odgovor od doktora!! Na temelju slika ustanovio je da moj maleni ima koronalni oblik hipospadije(rupica se nalazi u brazdi izmedju glavica i tjela penisa),te da operacija nije neophodna jer je to samo estetski problem koji najranije moze operirati sa godinu dana ili bilo kada u zivotu!!

Malo me zbunjuje to sto je rekao da nije nuzno operirati jer koliko sam upucena najblazi je oblik hypospadia glandis,s kojim se najvise djecice i radja,pa opet svi operiraju?? Slijedi zatim nas slucaj,pa sve dalje i kompliciranije

Sto vi upuceniji,kazete na to?? Kakav oblik/stupanj hipospadije imaju vasi djecaci??

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo da vam javim novosti kod nas....do subote popodne sve je bilo super sa Tikom, ništa ga nije boljelo, igrao se i hodao, funkcionirao kao da nema kateter i onda se popodne kateter potrgao tj pukao je na dijelu gdje je dio za stavljanje čepića ili cijevčice sa vrećicom i tu nastaju naši problemi. Sve što smo probali nije bilo najbolje jer je i dalje curilo, ujedno je Tiko počeo mokriti i kroz pišu pored katetera i jako ga je boljelo. Onda se svega uplašio i više nije htio mokriti pa ga je još jače boljelo. U nedjelju je bilo isto sve jako bolno, doktor nam se javio mailom za kontrolu u ponedjeljak. I tako smo preživjeli sve do jučer ujutro kad smo već u 8h bili u Klinici na kontroli. Bili smo treći na redu i onda mu je doktor odmotao pišu i promijenio kateter - sve na 'živo' Tiko je sve preživio uz velike bolove i viku. Doktor je rekao da je sve dobro i da u petak dođemo na skidanje katetera. Tika je i dalje boljelo dok je mokrio, sve do navečer kad je napokon od umora zaspao a ja mu vratila vrećicu na kateter. U snu se odmah opustio i vrećica se napunila i od tad ga više ništa ne boli i uredno mokri u vrećicu. Al nije bilo šanse u toku dana vratiti mu vrećicu, toliko se bojao da će ga boljeti dok mokri da je sve u sebi držao. Meni je drago da je doktor sve odmotao i vidio da je sve sa pišom dobro. Još da nismo imali tu nezgodu sa kateterom možda ga ne bi ni toliko boljelo al šta je tu je, to je sad iza nas!
    Mogu vam reći da osim nas na kontroli bili su sve samo stranci....

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj tiko prvotno napisa Vidi poruku
    evo da vam javim novosti kod nas....do subote popodne sve je bilo super sa Tikom, ništa ga nije boljelo, igrao se i hodao, funkcionirao kao da nema kateter i onda se popodne kateter potrgao tj pukao je na dijelu gdje je dio za stavljanje čepića ili cijevčice sa vrećicom i tu nastaju naši problemi. Sve što smo probali nije bilo najbolje jer je i dalje curilo, ujedno je Tiko počeo mokriti i kroz pišu pored katetera i jako ga je boljelo. Onda se svega uplašio i više nije htio mokriti pa ga je još jače boljelo. U nedjelju je bilo isto sve jako bolno, doktor nam se javio mailom za kontrolu u ponedjeljak. I tako smo preživjeli sve do jučer ujutro kad smo već u 8h bili u Klinici na kontroli. Bili smo treći na redu i onda mu je doktor odmotao pišu i promijenio kateter - sve na 'živo' Tiko je sve preživio uz velike bolove i viku. Doktor je rekao da je sve dobro i da u petak dođemo na skidanje katetera. Tika je i dalje boljelo dok je mokrio, sve do navečer kad je napokon od umora zaspao a ja mu vratila vrećicu na kateter. U snu se odmah opustio i vrećica se napunila i od tad ga više ništa ne boli i uredno mokri u vrećicu. Al nije bilo šanse u toku dana vratiti mu vrećicu, toliko se bojao da će ga boljeti dok mokri da je sve u sebi držao. Meni je drago da je doktor sve odmotao i vidio da je sve sa pišom dobro. Još da nismo imali tu nezgodu sa kateterom možda ga ne bi ni toliko boljelo al šta je tu je, to je sad iza nas!
    Mogu vam reći da osim nas na kontroli bili su sve samo stranci....

Ajme Tiko, strašno. Hvala Bogu da je sve završilo ok. Nadam se da do petka nećete imati više nikakvih problema i da ćete u petak bez katetera kući.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tiko zao mi je sto je tako ispalo,al nek je sve uredu sa pisom pa cete izdrzati do petka....mi smo planirali ostati u beogradu svih tjedan dana upravo radi toga da smo blizi klinici ako nesto podje po zlu....umrla bi da se takvo sto dogodi,a ja kilometrima od doktora.....
    i zbog ovoga bi ja radije da ima kateter kroz trubusnu supljinu,jer mislim da ce biti koliko toliko sigurnije...a bit ce 7 mj.pa ce dosta piti.....ako bude isao kroz pisu cini mi se da ce se brzo strgati...

bubamara je li vas djecak imao kateter u trbusnoj supljini ili kroz pisu?ni sama ne znam sta mu reci ako me bude pitao di cemo staviti...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mi imamo termin 26.7 . i nemoramo dolaziti ranije na pregled, nego mu se samo javimo dva tjedna prije operacije .
    sada slijedi samo križanje dana , do novog početka .

Stranica 7 od 43 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •